Ya ne kadarda amerikaya kızsakta adamlar herşeyin düzenini oturtmuş. Adam bir kere kendi içlerinde gayet düzgünler (yani şimdi kasırga, ırkçılıktan ayrı). Örneğin polisin bir sürü yetkisi var başta kendisine saldıranı, karşı koyanı öldürme yetkisi var. Kimse polise kafa tutamıyo orda. Ayrıca evinize zorla biri girersede öldürme yetkiniz var yani yatak odasında olmak zorunda deilsnz :D. Bir yandan da şimdi bizde polise yetki versek öldürme vs. bu adam ''maaşım az lan'' die gider banka soyar(bilir). Böle varoş gençlikleri için direniş örgütü kurmak lzm siyah mercedesler'in, jeep'lerin içinden bunların durdugu gurup yerini tarayıp kaçmak lzm :D
Not: son cümle sadistçe oldu ama :D napalım ya onlar bizim kestanei çizcek yada biz onların[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
[Bu mesaj Arden tarafından 17 Eylül 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir]
başıma öyle bişi gelse psikopata baglardım kendime gelemezdim herhalde.yediremezdim[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
ben geçen sene tel açmıştım 30 dk içinde gelmişlerdi ondan sonra farkettimki bizim burada her gün aşağı yukarı 30-45 dkda bir arabayla polisler etrafı dolaşıyor eskiden merkezi bi yer olmasına rağmen bazı türlerin(insan değiller...) izmire akınından çok etkilenmişti. şimdi eskisi gibi güvenli sakin rahat
bi de başka semtlerde başıma gelen olaylardan bildiğim sonuç kaçmakla kasmayın rahat olun kafanız kıyak gibi yürüyün (esrar,bali,alkol herhangi birini çekmiş gibi davranın işte) insan size bulaşmak istemez çünkü parası yoktur delidir manyaktır uğraşmaya deymez derler mantıksızsa söyleyin
diğeri gene sakin olun kendinize güvenin hafif ağamsı yürüyün arkanızı sağlam yere dayamış yada sağlammış gibi yürüyün adam gelincede hafif kasıntı boğuk sert ses tonuyla onların kafadan sohbet edin.. o kadar etkili oluyoki adamlar seni bile davet ediyolar =)
genede siz önce polis sonra diğer yolları deneyin... bilmiyorum izmirde gayette iyi çalışıyorlar ama dürttükten sonra
Ataköy'ün ara sokaklarında 5 kişi tarafından dayak yedim telefonum çalındı. Polise şikayet edersen seni bulur öldürürüz dediler. Gittim şikayet ettim. Biraz da tanıdık vasıtasıyla o adamları buldurdum. Birgüzel dayaklarını yediler. Sonra başıma da bela olmadılar. Polisten çok korkuyolar bunlar.
Ama o günden sonra 1 sene boyunca cebimde bayıltıcı sprey ve muştayla gezdiğimi hatırlıyorum. İnsan önlem almalı tabii..
Böyle olayların çoğu kapkaç amaçlı oluyo dikkat etmek lazım kesinlikle. Arkadaşıma 5 sene önce gelip sen bizim kız arkadaşımıza bakıyosun demişler çocuk bişey diyemeden dövüp herşeyini almışlar.
Öne çıkan mesajlar
Arden
Not: son cümle sadistçe oldu ama :D napalım ya onlar bizim kestanei çizcek yada biz onların[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
[Bu mesaj Arden tarafından 17 Eylül 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş
Diablo
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş
slayer__
ben geçen sene tel açmıştım 30 dk içinde gelmişlerdi ondan sonra farkettimki bizim burada her gün aşağı yukarı 30-45 dkda bir arabayla polisler etrafı dolaşıyor eskiden merkezi bi yer olmasına rağmen bazı türlerin(insan değiller...) izmire akınından çok etkilenmişti. şimdi eskisi gibi güvenli sakin rahat
bi de başka semtlerde başıma gelen olaylardan bildiğim sonuç kaçmakla kasmayın rahat olun kafanız kıyak gibi yürüyün (esrar,bali,alkol herhangi birini çekmiş gibi davranın işte) insan size bulaşmak istemez çünkü parası yoktur delidir manyaktır uğraşmaya deymez derler mantıksızsa söyleyin
diğeri gene sakin olun kendinize güvenin hafif ağamsı yürüyün arkanızı sağlam yere dayamış yada sağlammış gibi yürüyün adam gelincede hafif kasıntı boğuk sert ses tonuyla onların kafadan sohbet edin.. o kadar etkili oluyoki adamlar seni bile davet ediyolar =)
genede siz önce polis sonra diğer yolları deneyin... bilmiyorum izmirde gayette iyi çalışıyorlar ama dürttükten sonra
Sosyal ağlarda paylaş
elaidi
Ama o günden sonra 1 sene boyunca cebimde bayıltıcı sprey ve muştayla gezdiğimi hatırlıyorum. İnsan önlem almalı tabii..
Böyle olayların çoğu kapkaç amaçlı oluyo dikkat etmek lazım kesinlikle. Arkadaşıma 5 sene önce gelip sen bizim kız arkadaşımıza bakıyosun demişler çocuk bişey diyemeden dövüp herşeyini almışlar.
Sosyal ağlarda paylaş