Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tam anlamıyla sapıttılar... abarttılar...

Lisze

Öne çıkan mesajlar

said:
cembone, 17 Eylül 2005 00:43 tarihinde demiş ki:
gelirse ne kadar dogulu varsa bu olacagı kürt işte alayı.

her ne kadar "kürt bu işte" gibi olayları sevmesemde ...

+1[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Sosyal ağlarda paylaş

-gardaş saat kaç
-malesef saatim yok
-sigara var mı
-içmiyorum
-sende cep tel mu da mı yok

o anda elini cebine atarsın ve direk 216354 kişi etrafında ablukaya alır yer misin yemezmisin hesabı.Devir cok kotu oldu bea[signature][hline]And I'd give up forever to touch you
Cause I Know that you feel me somehow
You're the closest to heaven that I'll ever be
And I don't want to go home right now

Sosyal ağlarda paylaş

başıma buna benzer bişi geldi..yapacağınız en iyi iş devlete sığınmak..ve etkisi oluyoda geçen gün sonuçlanan davam..6 sene..
1.ağır ceza mahkemesi:gasp a giriyo
yada bıçakla adam yaralama
çekse bile direk kafadan 10 sene veriyolar
bide ben şikayetçi olmadım..
yani siz arkasında olursanız..alayını süründürürsünüz..devlet sallamıyo dicek bazılar..benim gibiler yüzünden..son anda şikayetçi olmadım ben..(nedeni uzun,ailesinin durumu fln acıdım o an)
ama olursanız siz kazançlı çıkarsınız[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

akıl var mantık var doğru ama çalmaya itende fakirlik..imkansızlıklar..benim herif aldıktan sonra telefonu satıp ailesine işe girdim die ..yiyecek kıyafet falan almış..hikaye uzun..ama 6 sene yedi + askerlik uzun onun meselesi..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

ya trapt fakirlik diyosunda memlekette bolca fakir insan var.. hırsızlık yapıpta zengin olunmaz zaten.. zengin olcak kafa olsa hırsız olmaz..

diğer fakir aileler ne yapıyor.. gitsin amelelik yapsın, çaycı olsun, hademe olsun, anasının öğdüğü şeyleri satsın, sakız satsın, borca girip kavun karpuz satsın el arabasıyla gezsin gerekirse, olmadı mmasraflı olur dersen, gitsin tatil yöresine simit satsın sahilde, helva satsın, mısır satsın

ama milletin önünü kesipte bişeyler yapmasın.... bi kere insan olarak yanlış ya[signature][hline]O şimdi Google...
Msn:[/b][email protected]
Gmail:[/b][email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Doğru abi elin adamını nie savunayım..hele beni gaspettiyse ama işte ona sorsan oda kendine göre haklı...
adalet yerini buldu..
ps:tutorial yap :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Sosyal ağlarda paylaş

@zephy o konuyada değincektim ama unuttum bak oda işin dier kısmı

birisi güç kullanarak alıyor dieri senin ruhun duymadan. aam sen dloaylı olarak etkilendiğin için koyun misali...

bugün zaten kendimi zor tuttum hocaya karşı. devlet ne derse he dicekmişiz. neyse kişisel oldu dert edersem topic açarım[signature][hline]O şimdi Google...
Sosyal ağlarda paylaş

açık konuşmak gerekirse istemezdim.. neden mi?

çünkü dayınmıdır amcan mıdır kelaynak herkimse çok büyük sorumluluk altında veyahut bişeyler. herkesin sevdiği bir politikacı yoktur olamaz..

şu anda olduğun kadar özgür olamazsın.. gecenin bi yarısı arkadaşlarınla sokaklarda sürtemezsin. her kareketini kontrol etmek zorundasın. tamam bazı yerlerde ayrıcalıkların olur ama o zamanda seni sen olduğun için deil x kişisinin yiğeni olduğu için arkadaşın olacak tipler olacaktır. çıkar ilişkisi..

ben yaşadığım hayattan memnunum.. siyaseti hiç sevmem. her ne kadar burda bazı şeyleri savunsam da açıkçası siyasetle ilgim yoktur. olmasınıda istemem.

onun yanı sıra bi ünlünün de 1.dereceden akrabası olmak istemem. özel hayat yine.. ha olursada bişey olmaz ama olca kkimse yok ztn.. =)

neyse ben böyle mutluyum sonuç olarak[signature][hline]O şimdi Google...
Sosyal ağlarda paylaş

Suç işlemekten, karakolluk olmaktan, savcının hakimin karşısına suçlu olarak çıkmaktan, cezaevine girmekten , rezil olmaktan zerre kadar utanmayan insanlar bunlar. Hatta onların küçük hastalıklı dünyalarında gurur kaynağı sayılıyor. O yüzden polisten veya diğer insanlardan korkmaz bunlar.
Ne olmalı ? Suç işlemekte ısrar eden toplumun düzenini bozan , başka insanlarla insanca iletişim kurmakta zorlanan böyle insanların rahatça sokaklarda dolaşmasını engellemek lazım. Cezalar ağırlaştırıcı olmalı. Cahil gençler mahallerinde kabadayılık , hırsızlık yapıpta elini kolunu sallaya sallaya gezen insanları gördükçe bunları örnek alıyorlar. Halbuki o örnek aldığı insan cezaevini boylayıp bir daha gün ışığını görmese bakalım diğerleri cesaret edebilecekmi.. İşin kötü tarafı bu insanlar suç makinesi olmak için tecrübe kazandığı her suçta masum bir insan zarar görüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

AB'nin ben... nedir abi bu çektiğimiz yok özgürlükmüş bilmem neymiş ! Özgürlük diye ülke gayri-resmi işgal altında adamlar çeşitli yerlerde gelip mafya oluyorlar sonra o paralar bir kuruluşa gidiyor sonrada efendim AB yok ya!! Sonra kurtlar vadisi fırlaması gençler o nedir ? Bu arkadaşlar işsizlikten ve okumamaktan bu hallere düşüyorlar eğer bunlara iş güç eğitim sağlama olayı yoksa bu adamları eğitim kamplarına veya çalışma kamplarına yollayacaksın böyle uçarı çözümler sert yatırımlar olmadan burası düzelmez!!

Ben gece 3 de caddede yürümek istiyorum gönül rahatlıyla! Arkadamdan gelen adamdan tırsmadan rahat rahat !
Sosyal ağlarda paylaş

okudum hepsini.. ben de yaşadım benzer bir olay 6kişi geldiler dövüştük.. Arkadan bıçak çektiler.. Soğuk çeliği görünce boğazımda duruldum birden, abi nası yardımcı olabilirim moduna girdim..Bi şekil kaçtım kurtuldum

Şimdi yorumlar:

1)Nası kaçarız: Dik yürüyün ama bu çözüm değil saldırırlarsa kaçamayabilirisiniz. Karanlık yerlerden geçmeyin. Uzakta öyle kenarda falan oturmuş kalabalık grup varsa sokak değiştirin. Arkanızı kontrol edin. Siz uzun uzun bakan 3-5 kişi varsa ya fermuarınız açıktır veya size dalmaya hazırlanıyorlardır... Fermuarınızı kontrol edip kaçmaya hazırlanın.. Topuk kıça mode on
Durup dururken bıçak çekerlerse;
Efendim bu olay şöyle gerçekleşebilir a)Büyük birileri size bıçak çekebilir. Kaçabilecek durum varsa kaçın, aksi halde bir şey istiyorlarsa cep tel falan verin direk ama tırsık durmayın
b)küçük çocuklar 14-16 falan bıçak çekiyosa, bir bıçak varsa bileği yakalayıp anlamsız bişiler söyleyin, adamı biraz çevirip doğrultusunu bozun. Bunu çok hızlı yapın. Sonra adamı ittirip kaçın

2)POLİSLER!!
Tembeller grubu?? Benim gasp olayında hiç bir polis yardımcı olmadı! aksine gaspa girmeyen bir kağıt imzalatmak için beni zorladılar.. %20'si çalışsa sokaklar daha güvenli olurdu Polisler anca emir gelince meydanlara çıkanları coplarlar. Devletin muhalefet bastırma ve isyan engelleme birimi olan zırhlı copçular bunlar sadece. Güvenlikle alakalı bir birim falan değiller...

3)Çözüm:
Hmm bana kalsa ben biraz kanlı ancak kati çözüm getiririm.
i- varoşları boşaltın: Nereye mi gidecekler? Cehennemin dibine! Umrumda değil! İnsanca yaşamasını beceremiyorsa gidecek kardeşim
ii- Direnenler için Kato, loder ihalesi: Kato loder falan alıp (inşaat makinesi, kepçe falan) amelelik, inşaat formenliği yaptırmayacam bunlara.. Av izni sonrası gömmek için sadece. Ha unuttum söylemeyi.. Direnenler için av emri çıkarttım da..
iii-Polis teşkilatının dağıtılması ve yerine özel şehir güçlerinin kurulması: İşini yapmayan birim yerine çalışan bir birim kurulması olayı..

4)Sonuç:
Evet kızgınım çok!! Sert şeyler yazdıklarım farkındayım. Ama hayalini kurmak bile güzel bee..[signature][hline]MONO(b)LOG

[Bu mesaj dasaaa tarafından 17 Eylül 2005 07:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dasaaa, 17 Eylül 2005 07:21 tarihinde demiş ki:
b)küçük çocuklar 14-16 falan bıçak çekiyosa, bir bıçak varsa bileği yakalayıp anlamsız bişiler söyleyin, adamı biraz çevirip doğrultusunu bozun. Bunu çok hızlı yapın. Sonra adamı ittirip kaçın

bunu yaptım 3-4 gün önce , öyle kaçtım.
kafası da güzeldi , itince yamuldu direk.
o toparlanana kadar gm topuk.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

3)Çözüm:
Hmm bana kalsa ben biraz kanlı ancak kati çözüm getiririm.
i- varoşları boşaltın: Nereye mi gidecekler? Cehennemin dibine! Umrumda değil! İnsanca yaşamasını beceremiyorsa gidecek kardeşim
ii- Direnenler için Kato, loder ihalesi: Kato loder falan alıp (inşaat makinesi, kepçe falan) amelelik, inşaat formenliği yaptırmayacam bunlara.. Av izni sonrası gömmek için sadece. Ha unuttum söylemeyi.. Direnenler için av emri çıkarttım da..
iii-Polis teşkilatının dağıtılması ve yerine özel şehir güçlerinin kurulması: İşini yapmayan birim yerine çalışan bir birim kurulması olayı..

4)Sonuç:
Evet kızgınım çok!! Sert şeyler yazdıklarım farkındayım. Ama hayalini kurmak bile güzel bee..

Bahsettiğin direk iç savaş. Şahsi fikrim bu durumun zaten planlı programlı yaratıldığıdır. Tabi bahsi geçen gençler sadece silahta kurşunlar. Silahı da anlayan anladı, silahın kimin elinde olduğunu da. Zaten bu tip bir iç karışıklığı bekliyolar aç kurt gibi. Sonra ne mi olucak ?

Gelip herkezi kurtarıcaklar. Düzeni getiricekler vs vs. Anladınız siz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ne kadarda amerikaya kızsakta adamlar herşeyin düzenini oturtmuş. Adam bir kere kendi içlerinde gayet düzgünler (yani şimdi kasırga, ırkçılıktan ayrı). Örneğin polisin bir sürü yetkisi var başta kendisine saldıranı, karşı koyanı öldürme yetkisi var. Kimse polise kafa tutamıyo orda. Ayrıca evinize zorla biri girersede öldürme yetkiniz var yani yatak odasında olmak zorunda deilsnz :D. Bir yandan da şimdi bizde polise yetki versek öldürme vs. bu adam ''maaşım az lan'' die gider banka soyar(bilir). Böle varoş gençlikleri için direniş örgütü kurmak lzm siyah mercedesler'in, jeep'lerin içinden bunların durdugu gurup yerini tarayıp kaçmak lzm :D

Not: son cümle sadistçe oldu ama :D napalım ya onlar bizim kestanei çizcek yada biz onların[signature][hline]Frantic tic tic tic tac

[Bu mesaj Arden tarafından 17 Eylül 2005 09:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü valla istanbul

ben geçen sene tel açmıştım 30 dk içinde gelmişlerdi ondan sonra farkettimki bizim burada her gün aşağı yukarı 30-45 dkda bir arabayla polisler etrafı dolaşıyor eskiden merkezi bi yer olmasına rağmen bazı türlerin(insan değiller...) izmire akınından çok etkilenmişti. şimdi eskisi gibi güvenli sakin rahat

bi de başka semtlerde başıma gelen olaylardan bildiğim sonuç kaçmakla kasmayın rahat olun kafanız kıyak gibi yürüyün (esrar,bali,alkol herhangi birini çekmiş gibi davranın işte) insan size bulaşmak istemez çünkü parası yoktur delidir manyaktır uğraşmaya deymez derler mantıksızsa söyleyin

diğeri gene sakin olun kendinize güvenin hafif ağamsı yürüyün arkanızı sağlam yere dayamış yada sağlammış gibi yürüyün adam gelincede hafif kasıntı boğuk sert ses tonuyla onların kafadan sohbet edin.. o kadar etkili oluyoki adamlar seni bile davet ediyolar =)

genede siz önce polis sonra diğer yolları deneyin... bilmiyorum izmirde gayette iyi çalışıyorlar ama dürttükten sonra
Sosyal ağlarda paylaş

Ataköy'ün ara sokaklarında 5 kişi tarafından dayak yedim telefonum çalındı. Polise şikayet edersen seni bulur öldürürüz dediler. Gittim şikayet ettim. Biraz da tanıdık vasıtasıyla o adamları buldurdum. Birgüzel dayaklarını yediler. Sonra başıma da bela olmadılar. Polisten çok korkuyolar bunlar.
Ama o günden sonra 1 sene boyunca cebimde bayıltıcı sprey ve muştayla gezdiğimi hatırlıyorum. İnsan önlem almalı tabii..
Böyle olayların çoğu kapkaç amaçlı oluyo dikkat etmek lazım kesinlikle. Arkadaşıma 5 sene önce gelip sen bizim kız arkadaşımıza bakıyosun demişler çocuk bişey diyemeden dövüp herşeyini almışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...