Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arkadaşlar Siz Siz olun Asla Sevmeyin.

Moncain

Öne çıkan mesajlar

Çok iyi giden ilişkim sevdiğim kişi tarafından aldığım bir mesajla yerle bir oldu kendisi ukraynalı idi evlenmeyi falan planlıyorduk herşey çok yerinde prüzsüz iken aldığım mesajı size iletiyorum.
"Yrn gelemem artık bıktım boşver ya inşallah birgün başka bir yerde görüşebiliriz"
Arıyorum şu anda ulaşamıyorum.
Şu anda gerçekten yıkılmış bir durumdayım size tavsiyem sevginizi evlendiğiniz ana saklamanız.Asla bu duruma düşmeyin sizden ricam.Ortada bişey yokkken ayrılabiliyorlar aman sevgili patiler aman diyorum sizin için.[signature][hline]Don't Panic
No Fırfır
This is Turkish Technology
Sosyal ağlarda paylaş

Kadınlara sevginizi hissettirmeyin cok da ustlerine gitmeyin kuul olun.. sizi elinde hissetmesin.. arada onla bulusmayın şunu şunu yapcan diyin kıskanclıktan catlasın senin duscen duruma o dussun[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BoDrUmLu, 21 Eylül 2005 00:24 tarihinde demiş ki:
Kadınlara sevginizi hissettirmeyin cok da ustlerine gitmeyin kuul olun.. sizi elinde hissetmesin.. arada onla bulusmayın şunu şunu yapcan diyin kıskanclıktan catlasın senin duscen duruma o dussun

ya bu olay bana sanki boşuna ve mantıksızmış gibi gelse de cidden gerekli bişey..kızlar cidden bunu istiyo..yapınca yararını görüyosun..(kesin bir genelleme yapmıyorum..tabi ki istisnalar vardır)[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Sosyal ağlarda paylaş

ya hocam ben genelleme yapıyorum..
Aslında kızlar icin değil herkes icin erkekler icin de gerekli..
Yani düşünün sizin peşinizden bi kızın koştugunu ister istemez ben buna sahibim bu da niye ek olarak olmasın havalarına giriyo insan. sora o bırakınca yada o ayrılınca ortada sap gibi kalınca anlıyorsunuz ne kadar değerli oldugunu o yuzdeen bence bu olaya dikkat edin.. arada kendinizi geri çekin ve hiç bir zaman ben kralım bu kız elimde havalarına girmeyin[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle haklısın. ben de bu tarz bişey yaşadım geçen haftalarda. harika giden bi ilişkim vardı, birbirimize çok aşıktık(ilk cinsel tecrübesini benle yaşamıştı, evlenmek istiyodu benle) bi tartışma sırasında ara vermek istediini, soğuduunu söyledi. sonra ayrıldık, hemen 2-3 gün sonra başka bi çocukla gördüm. yüssüzce senle zaten bişeyleri bitirmiştik ve şu an bu çocuğa aşığım dedi bana.. Meğersem çocuk önceden kızı ayartmış bile biz daha ayrılmadan...Ben de saf saf ilişkiyi düzeltmeye çalışıyordum..

1.5-2 hafta oldu yavaş yavaş atlatıyorum ben de.. O kadar mutluluğu için çalışmıştım ki, o kadar sorumluluğunu almıştım ki onun.. Ama değmezmiş onun için yaptığım onca fedakarlık... o kız yüzünden şu an üniverstede 1. sınıfı tekrar okuyorum.

Neyse ders aldık. sen de ders al.. sadece hak eden insana değer ver.. karşındakini iyi tanı.. elinden geldiğince bağlanmamaya çalış. kimseye güvenilmiyor.. bencil olmak gerekiyor bazen...

Şöle düşün, dünyada diğer insanler ne acılar çekiyor. bir sürü sorunları var.. tek derdin aşk problemi olsun.. her kötü olduğumda bu şekilde düşünüp şükrederim halime.. Acı ile gelişiyor ne yazık ki insan, acı olmadan yerinde sayıorsun.. bu olayı bi deneyim olarak gör ve ilerde bu deneyimlerin sana yardımcı olacağını düşünerek hayatına devam et.. kolay gelsin.. yalnız diilsin[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

[Bu mesaj Mortis tarafından 21 Eylül 2005 02:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tek derdin aşk problemi olsun..

katılmıyorum. aşk acısını çekmek dünyanın en büyük acılarından biridir.. açlık susuzluk değil aşk acısıdır bana göre.

bende buna benzer olay yaşadım. Evlenirim dediğim kızdan çok ama çok boktan bi sebepten ayrıldık, 2 gün sonra eski sevgilisine döndü.. onunda kendine göre gurur yapma olayı vardı tabi.. bende haksızdım.

fakat 1 hafta önce bana gelen mesajda " seni unutamıyorum, sensiz yapamıyorum mutlu olamıyorum.." dedi

Şimdi tekrar çıkıyoruz (3.gün) çok garip duygular tarif edilemiyor.. çok mutlu olmam gereken yerde garip bi hüzün var içimde. ama tek bildiğim şey hala çok seviyorum onu..

Gene yapıyorum, gene sürekli ben "daha fazla seviyorum,daha fazla değer veriyorum" gibi gözüküyorum gerçektede öyle aslında ben saklayamam benim problemimde bu sanırım.. söylerim herşeyi..

Sevmek ve sevilmek kadar güzel bi duygu yoktur şu dünyada... sonu acı bile olsa.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız çok tutarsız konuşmuşsun.. yani diosn ki "tek derdin aşk problemi olsun" lafına katılmıyorum.. tamam katılmayabilirsin. bu benim fikrimdi.. aşk acısı çok ağır bi acı gelebilir sana, benim için de öle. ama bi yandan da diosun ki sevmek sevilmek güzel bişeydir sonu acı olsa bile.. Yani madem güzel bişey senin için, neden tek derdin bu olmasın ki... Ben de çok acı çektim ama güzel bişey bence bu.. (mazoşist diilim :)) en azından bu duyguyu yaşadım ben..moron bi şekilde hayatımı dümdüz de geçirebilirdim hiç güçlü duygular hissetmeden... aşk yaşiosan acısını da yaşıcaksın ki güçlenesin.. bi daha ki ilişkine ona göre önlem alabilesin.. yine diyorum "tek derdin bu olsun be güzelim :)"[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis bende çok çektim inanamayacağın kadar, bikaçı intaara kadar sürükledi.. aşık olmak ve bağlanıp aldatılmak kadar kötü bişey yok bu dünyada.. o acı tarif edilemez aylarda yemeden içmeden susuz hergün saatlerce ağlayarak..

ama aşk güsel şeydir yaşanmalıdır tabiki.. acı bile olsa mutlu olduğun günler hatrına okadar acı çekeceksin..[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Çarşı duvara karşı
Sosyal ağlarda paylaş

hmm o acıyı çekmektense o günleri yaşamam daha iyi. :9
bak , bugün tam 1. yıl...
yani 1 yıldır katlanmaya çalışıyorum bu acıya.
benden sonra başka biri daha oldu , 1 ay sonra onların 1. yılı dolucak , buna katlanıcam.
hergün karşımda...buna katlanıyorum.
unutmak için başka kızlar filan...ama yalan yani.

aşık olmak ? eheh almiyim. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die.

Sosyal ağlarda paylaş

hep diyorum birdaha dicem hatta zamanında cok sert dediğim için nerdeyse banlanıcaktım şimdi daha yumusak dicem

arkadaslar simdiye kadar hep kızların duygusal oldugu bilinir dimi..alakası yokh onlar birer taş kalpli acımasız hissiz varlıklardır..(istisnalar bozmaz)[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Sosyal ağlarda paylaş

Abicim kızların çoğu kaşar, bana bi kız pas veriyordu, çok namuslu olarak biliyordum(Herkeste öyle bilip tanıyordu). Kız bana paso pas veriyor. Güzel değildi zaten, bende hani romantik safın tekiyim. Güzellik önemli deil dedim falan filan kıza aşık oldum vesselam. Ne oldu dersiniz??? Meğer kız başkası ile çıkıyormuş, biraz araları bozulmuş kıskandırmak içinde beni seçmiş! TAM BİR YILIM AĞLAYARAK GEÇTİ...

O yüzden aşık olmayın. Bırakın kız peşinde koşmayı, birgün elbet sizi mutlu edecek VE gerçekten sevecek bir kız çıkacaktır inşallah!(Ben öyle umut ediyorum, Ve avunuyorum)[signature][hline]Vermediğiniz şeyi alamazsınız,
kendinizi vermeniz gerekir.
Devrimi satın alamazsınız.
Devrimi yapamazsınız.
Devrim olabilirsiniz ancak...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...