amon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 belki gelir soğuklar temmuzda, belki de geldi bile santigrat sabit, takılmış 40 da ama ılıdı sanki bir yerler bu vücutta sen mi? neden ? kim bu matemin sorumlusu elleri çiçekli çocuk balonları belki de belki de balon balon düşen gökten bombalar belkide yayılan sabaha gazlar kimysalı senin biyolojik benim belki deli doktorlar delilerin delisi deli doktorları hatta biri şu anda kapıda, ardında azrail durmakta....elinde şırınga ellerim....aah o kör olasıca kesilesice ellerim... kesilseler de kurtulsam burda.... ellerim bağlı yataktayım da.... kurtulsam kavuşsam nirvanaya nerde nirvana acaba....... hep doğudamı? illede doğudamı? doğu nerde? çok mu uzak... doğu...ıssız soğuk ve sıcak doğu... aç ısslak....gözyaşlarıyla ıslak doğu... hala orda doktor...ardında azrail...elinde bir Ş I R I N G A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 saol insight [Bu mesaj amon tarafından 02 Eylül 2005 21:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Biraz karışık geldi. Sadece Emeğine sağlık :)[signature][hline] Lavinya -> . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Valla bişi anlamadim ki yorum yapayim..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 belki solungaçlarım ellerime gelen aman allahım balıkmı oldum acaba kılçıklarım sanki iri kanatlarım da var artık oley be balık oldum düşlerden uzağım artık.... ellerimde hayaller rüyyadayım belkide bir deli otursada yanıma anlatsa savaş zaferlerini dinlerim ben can için nasıl olsa hayalden uzak ruyadayım ben hafıza da 6 saniye been dinlerim ben[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 ey tabulara can veren tanrı bu karmaşa ikimize kaldı can verdim ben sana, hesap vermelisin bana sen dersin ki uy bana ben ise ''kimsin sen yaaaa!'' haddini bil otur aşağıya ben yarattım seni unutmaa[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 seviorum kız be seni.... inadına hemde... ananın inadınaa, babanın inadına sevmelerdeyim seni..... hem en büyük inaat kime bilirmissin? aşık olmadan şiir yazılmaz diyyenleeree[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 nee ki şu doğum dediğin çıktık işte öyle ağlayarak ana .mından ağlıyoruz da halaa anamızla .....[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü [Bu mesaj amon tarafından 02 Eylül 2005 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2005 oo amonum dokturmusun..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 sağ olasan[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 gözden akan gözyaşı yada kafa sallamak bir gizli bahçede cix insanlarla fıtık içinde haftaya merhaba[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 :lol: Amon :)[signature][hline] Lavinya -> . Sorj, 04 Eylül 2005 22:06 tarihinde demiş ki: bunlar netten de Cocuk yaparlar spermleriniz ana rahmine Yerleştiriliyor Please Wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sağlam ağaç erken yıkılmaz derler de yanılırlar be gülüm... hani azcık daha kalınya o ağaç kışlık odun olacak[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 wow...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 :).....[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 amon dur durak nedir bilmiyor!![signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 bilmem ben dur durak falan durdurmayacak mı zaten zaman? ömrü yeten kemik kırılacak toprak olup yeni can yapacak[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 istanbul yolları kayıdın boklukları şeriatcı özel yurtlar sıçim ağzına ösym[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o ii ii[signature][hline] Hayatta yalnızca 2 kişiye güvenirim biri ben diğeri sen değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 elerden akan kan nereye düşer sonunda... toprak mı sadece, belkii duvarlaar karaa yüksek korkunç duvarlaar haftaada bir görrüş günü üç günde bir hamam her güne bir uyku her saat yalnızlık dakika hüzün saniye sen an acı[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 akıcı yazılmış ve güzel dene bilir[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 radyoda bir arya... evet belki çok net duyamadım ama bir ses yürek teli oynatan ciğerden çıkıp sihir olan ordan kulağa ve tene söylenen sevgiliye aşk şiirine şekilden şekile ve binlerce kılığa her yürekte aayrı his uyandıran evet bir arya var radyoda mozart yazmış belli sihirli flüt olmalı yanlış bilinen sihirli flüt flüt değil alto klarnet olan flüt aşk masalı değilde mason ayinini anlatan gece krliçesi aryası var radyoda bir arya var radyoda biliyorrum sopranonun yılan sesi ben ölüm yatağında yatarken çığlıkları gece kraliçesininn taminonun acısı tenor taminonun nihayi zaferi arya orda söylenmiyorr biliyorum tamda yanımda aslında belkide içimizde tam burda sağ elinin olduğu yerde yüreğinde sende dinle gece kraliçesini taminoyu ve diğerlerini anla eserin özünü ve saygı duy ona ama seni kandırmasına izin verme orda biri bir arya söylüyor duyamıyorum................[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi [Bu mesaj amon tarafından 15 Eylül 2005 19:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 baak şimdi sson iki yaazdıım iyiydi ama[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 paticiğin yeleleri kaprislidir üyeleri yazıyorum ama okuyan yok zaten budur iyisi[signature][hline]gelen var gelen uzaktan men edimeli herkez tuzaktan aldısan flycam usb300 webcam i kaybetmemeli driver cd yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar