Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UO de çömez olmak...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nedir bu UO sorusu son zamanlarda kafamı meşgul eden,bu ve bunun gibi siteler sayesinde bir nebze olsun bu soruya tatmin edici olmasa da genel bazda cevaplar bulabildiğim bi soru. En iisi bi bilenden yardım almaktır düsturuyla sorularıma yanıt veren ilgili kişilere:
UO nun son sürümünü aldım ve pc me yükledim.Malumunuz account ve password istiyor.OSI den ise oynamam şimdilik mümkün deil ve bu nedenle anladığım kadarıyla bir Free Shard a bağlanarak oynayabilirim.Sanırım yani :p...Gelelim sorulara
1.Bu shard lara nasıl bağlanabilirim?
2.Nasıl free bir account sahibi olabilirim?
3.Tavsiye edeceğiniz free shard hangisidir?
4.Kablo bağlantım bu oyunu oynamak için yeterli midir?

vs..vs..aklıma geldikçe sorularım artacak sanırım.İlginiz için şimdiden tşkler..
Mesaj tarihi:
Şu topice bakıp ordan bi free shard seçebilirsin seçenekleri inceleyip.. yannız biraz kötü bi zamanı seçmişsin başlamak için.. bu aralar ortalıkta injection diye bi program dolaşıyo ve çoğu server bu yüzden sadece test durumunda.. ama girip serverlara bakarak yardımcı olacak birini de bulursan biraz öğrenebilirsin oyunu.. şu an bildiğim iyi olan shardlar ise:
Nebula ve Exile var.. ama bi kaç tane daha güzel denilen server var.. en iyisi siteleri şöyle bi gezip kafana yatanı seçmek[hline]Peheey!
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Başla derim zevkli ama bırakman zor olabilir piyasada şuan sanırım iyi bir shard yok ama sanırım gelecekte birsürü şey olacak ama güvenilir falan diyorsan osi stili olsun dersen nebula iyidir...[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;)
Mesaj tarihi:
İşini falan kaybedenler tanıyorum bu oyun yüzünden. Başlarsan ve beğenirsen kolay bırakamazsın. Ya da benim gibi o kadar kastığın charları sıkıntıdan silersen oynıcak oyun bulamayabilirsin UO dan başka.

[Bu mesaj flyblast tarafından 22 Şubat 2003 11:10 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...