Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakışmış

Arden

Öne çıkan mesajlar

allahtan öle sorunlarım yok ne istersem yapabiliyorum :D ama annem bazen kızıyor (tabii senede bir görüşüyoruz gelip görücek :P) çenemi deldirmiştim bi ara babam yakışmış gel lan bara gidelim kutlamaya dedi, annem ben geldiğimde o piercing orda durursa onu penseyle çekerim dedi (ki yapar delidir bizim aile o_O) tırsıp çıkartmıştım :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş.
[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i]
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be aileye bak ne güsel ben kulağıma 2. deliği açmak isteyince kafayı yediler bizimkiler olmaz öle şey sakın deneme fln die üzerime sıçradılar tırstım bi anda ee tabi vazgeçtik sonunda ama şimdi ii baskı yapıorum saçımı kazıtmak istediklerinde şart koşuorum ya diorum kulağımdaki delikler olur 5 ya da vurmam sıfıra :D tabi kabul etmiolar :s[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!!
---------------------------------------------
http://forum.paticik.com/view.php?id=144736
Sosyal ağlarda paylaş

Babam değilde malatyadaki dedemin yanına küpeyle gideyim dötümde 30 tane fişek patlatır valla billaa,eve almaz be,döver,asar,keser
adam dalgası gözükcek diye prostat tedavisi görmüyo tedavi görcegime ölürüm daha iyi diyo eöh böyle zihniyetmi olur[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaidenXelRu, 18 Eylül 2005 20:02 tarihinde demiş ki:
erkeklerin küpe takması bence sadece özentilik neden derseniz daha küpenin tarih de ne zaman cıktıgı ne ne anlama geldigini bılen varmı (benden başka)

açıklasana tarihini küpenin merak ettim ben (: hem bilmeyenlerde öğrenmiş olur (:[signature][hline]Cevap 42...
birşeyler..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaidenXelRu, 20 Eylül 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
*!oranızı buranızı deldirince noluyor playboymu oluorsunuz ha?*

Evet deldirince fln daha iyi oynuyoruz PLAYboy yani bir nevi GoSu oluyoruz ama siz siz bilemessiniz tabi[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...