Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yakışmış

Arden

Öne çıkan mesajlar

Hatırlarsanız ben bir topic açıştım kulagımı deldirdim die olay çıkmıştı evde fln. Bu sabah yine kahvaltıda konu küpeye falan geldi babam dalga fln geçti ama sonra annem aynen ''ama yakıştı ya'' dedi. Neyse ben birşey söylemedim ama çok mutluyuuumm :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac
Sosyal ağlarda paylaş

demekki çokta büyütülcek bişey olmadığını anlamış annen.zamanla babanda iyice kabullenir daha da mutlu olursun=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
(www.robbiewilliams-tr.com)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Arden, 18 Eylül 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Üniversiteye girersem bu dudak altımı deldiricem die düşünüyorum ama snrm bu sefer evde katliam çıkar
üni ye gelen bi yerini deldirmesse rahat edemiyor zaten.. deldirin canım.. gelin ben delim sizi :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lexius, 18 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki:
benim babam küpe taktıımdan beri deli die sesleniodu bana taki evden atılana kadar:D:D

ahauh o da guzel :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim küpe taktığımı 3 gün sonra fark etti tmm çıkarcam dedim çıkarmadığını 1-20 gün sonra fark ettti :) 2. sine ise güldü :D 3. ne yapcak merak ediyom denemek lazım :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça..

Anialeyn - Priest(60)
Deadwing-Rogue Undead- Haumarush
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklerin küpe takması bence sadece özentilik neden derseniz daha küpenin tarih de ne zaman cıktıgı ne ne anlama geldigini bılen varmı (benden başka)[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 18 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
Oranızı buranızı deldirmekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum valla ha....

+1 kesinlikle katılıyorum -[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...