Arden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hatırlarsanız ben bir topic açıştım kulagımı deldirdim die olay çıkmıştı evde fln. Bu sabah yine kahvaltıda konu küpeye falan geldi babam dalga fln geçti ama sonra annem aynen ''ama yakıştı ya'' dedi. Neyse ben birşey söylemedim ama çok mutluyuuumm :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 demekki çokta büyütülcek bişey olmadığını anlamış annen.zamanla babanda iyice kabullenir daha da mutlu olursun=)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 benim babam küpe taktıımdan beri deli die sesleniodu bana taki evden atılana kadar:D:D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Lexius, 18 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki: benim babam küpe taktıımdan beri deli die sesleniodu bana taki evden atılana kadar:D:D Oha nasıl ya? Neden atıldın evden? öeh[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maxen Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 valla 3 senedir küpem var anbnem hala kulağıma baktıkça suratını ekşitir.. :) çıkar onu hiç yakışıyormu der[signature][hline]I was lost in the pages Of a book full of death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Üniversiteye girersem bu dudak altımı deldiricem die düşünüyorum ama snrm bu sefer evde katliam çıkar[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Bana babam küpeyi tak burnunada hızmayı(!!!!) ben takarım dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bi ara 4 mm e çıkamıştım deliği :D attı evden şimdi 2 mm e düşürdüm ii gidio bakalım eve döndüm bu ara:D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Arden, 18 Eylül 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Üniversiteye girersem bu dudak altımı deldiricem die düşünüyorum ama snrm bu sefer evde katliam çıkar üni ye gelen bi yerini deldirmesse rahat edemiyor zaten.. deldirin canım.. gelin ben delim sizi :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 küpe dışında hiç bir piercinge tahamülüm yok =/// dudak altı deldirmek ne yaw korktum tırstım dehşete düştüm[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Lexius, 18 Eylül 2005 18:54 tarihinde demiş ki: benim babam küpe taktıımdan beri deli die sesleniodu bana taki evden atılana kadar:D:D ahauh o da guzel :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Benim küpe taktığımı 3 gün sonra fark etti tmm çıkarcam dedim çıkarmadığını 1-20 gün sonra fark ettti :) 2. sine ise güldü :D 3. ne yapcak merak ediyom denemek lazım :P[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 dop sakal bıraktıydım ben yazın, babam ona bile laf etmişti. neyse ki küpe taktırmak gibi bir arzum yok üniversitede filan, yoksa her cümlenin sonu küpeyle biterdi valla.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 dop sakala benim babam da kızdıydı.. anneme döndü: -ermeni sakalı bunlar ermeniii dedi.. gülmemek için zor tuttum kendimi ya :D[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben çenede sakal bıraktım kafama bere taktım bide küpeyle babam bana hamam mı oldun pzvnk kuran kursuna vericem seni adam ol 2 dk demişti :D[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 @Lexius koptum :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yok be ben sevmiyorum piercing falan öyle fazla. En azından kendime hayatta takmam hehe.[signature][hline]Beş Hececiler Yeni üyelere karşı gösterilen örnek tavır ve örnek alan yetkilisi(iğneleme amaçlı yazılmamıştır) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 erkeklerin küpe takması bence sadece özentilik neden derseniz daha küpenin tarih de ne zaman cıktıgı ne ne anlama geldigini bılen varmı (benden başka)[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Oranızı buranızı deldirmekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum valla ha....[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: LasT_SuRviVoR, 18 Eylül 2005 20:04 tarihinde demiş ki: Oranızı buranızı deldirmekten ne zevk alıyorsunuz anlamıyorum valla ha.... +1 kesinlikle katılıyorum -[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: cuytherock, 18 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki: dop sakala benim babam da kızdıydı.. anneme döndü: -ermeni sakalı bunlar ermeniii dedi.. gülmemek için zor tuttum kendimi ya :D yanlız ben ermeniyim :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Aha kafası yarıldı[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 taşlayın![signature][hline]Fistan, 13 Eylül 2005 01:17 tarihinde demiş ki: top küp olsa herşey belli olcak sanki eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 geçmiş gitmiş olay derken , oldu mu yani bu şey ? polemik değil amacım , ben mi yanlış anladım yoksa ? küpe olayı zamanla kabullenilir zaten.çevremdeki herkeste böyle oldu. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 geçmiş gitmiş olay derken , oldu mu yani bu şey ? polemik değil amacım , ben mi yanlış anladım yoksa ? Abi olmuş olmamış olduysada geçmiş gitmiş iredelemenin anlamı yok. Gereksiz tartışmalar bunlar[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar