huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bugunki gazetelerde yaziyor . takimda yer bulmak icin yonetim ve medyayla is birligi icinde olan oyuncular oldugunu iddia etti .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 "Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun olağanüstü toplantısında ilginç bir gelişme yaşandı. Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay kötü gidişin nedenlerini rapor halinde Yönetim Kurulu'na sundu. Yönetim Kurulu'nda gündeme gelen raporda Rıza Çalımbay özellikle Sergen'e büyük suçlamada bulundu. Çalımbay'ın raporu özetle şu şekilde; ''Ben göreve geldiğim günden bu yana takımda hak edene forma varmaya çalıştım. Ancak bazı futbolcular benim kuyumu kazdı. Özellikle Sergen bana çephe alarak takımı sabote etti. Takım arkadaşlarını bana karşı kışkırttı. Fenerbahçe maçı öncesi bazı kampta benim de duyabileceğim bir şekilde 'Merak etmeyin, Bunun sadece 90 dakikası kaldı' dedi. Futbolcuların bana karşı çephe almasında baş sorumlu Sergen'dir. Hatta beni sizlere bile şikayet etmiş. Tayfur'la da konuştum ama o da sanki Sergen'e destek verdi. Bunun yanısıra Erdil Arpacı da takım içinde gereksiz polemiklere girdi. O da futbolculara sürekli beni şikayet etti. Ailton'a gereksiz yere ayrıcalıklar verdi. Malmö maçı sonrası görevde kalırsam takım içinde büyük bir revizyona girmek istiyorum. Beşiktaş'ın geleceği açısından radikal kararlar almak istiyorum'' Bu raporun ardından gözler Yönetim Kurulu'na çevrildi." http://www.bjkhaber.net/ [signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue [Bu mesaj Silvia tarafından 21 Eylül 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Silvia tarafından 21 Eylül 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Dışarıya ağlama bitti şimdi içerde ağlaşıyorlar... yakışmamış rıza beyefendiye[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bence tahkime gitsinler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 E bu işin tahkime kadar yolu var...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 E onca baskı sonrası maçı inönüye aldırıp inönü'dede yenilince artık dışarda sataşcak adam kalmadı[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Rıza Gibi [b]Kariyerli[b] bir hocaya yakışmamış[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Naa, 21 Eylül 2005 11:51 tarihinde demiş ki: Rıza Gibi [b]Kariyerli[b] bir hocaya yakışmamış Bak, Rıza Çalımbay gibi Kariyerli bir Futbolcuya desen anlarım ama teknik açıdan Kariyeri nedir onu bilmiyorum[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kadıköydeki maçı da inönüye aldırırlar.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ohh herşeyin üstüne tuz biber oldu bu açıklama....[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 jediiiii banlenene kadar yokum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Jediii kaşıntını alamamışız heralde daha ya. Tüh.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tupek sen misin lan yoksa?[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: jediiiii, 21 Eylül 2005 12:57 tarihinde demiş ki: merak ediyorum bunları diyen fenerlimi eğer fenerliysen sen gerçekten beyinsizsin bunları diye biliyosun utanmadan fb li deilsen bu işlerden çakmıyosundur FENERASYON sadece takımınızı savunmak için yazmayın birazda gerçekçi olun bariz şeyleri göz ardı etmeyin futboldan anlamıyosanızda gelip vıdıvıdı yapmayın Sen Futbolu biliyosan boyledir dimi ? 2pac insanları kendine nası güldürdün bilemessin Ben Futbolu biliosam bu iş boledir dediklerinin 10 da 1 i ya tutuo ya tutmuo burda şaklaban oldun çıktın .. Ha Ban geldi acc'una şimdi Fake acc'la devam ediyosun komikliklere..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 eee bu febelıler hakkaten sıktı.sız kendınızı buyuk bır takım falan mı sanıyorsunuz?Kendı oyuncunuzu kendı stadınızda dovende sızsınız.Sampıyonluklar sahada kazanılmıyor dıyen baskana sahıp olanda.Artık sovenıstlıgı bırakın gerceklerı gorun.Ayrıca bu treadde cifte standart var. Ne demısler Lut Feneri avrupaya yollamayın...[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Niye? Yoksa Beşiktaşı yollayın da evinde malmö'ye yenilsin diye mi? Kabul edin her zaman her yerde en büyük Fener... hani duydunuz ya inönüde ordan bilirsiniz zaten.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Ya gozunuzu sevım gercekleri gorun.Neyınız buyuk?Birtek sovenıstlıgınız.Geselıler uefayı aldıklarında bukadar ovunmemıslerdı.Edırneye kadar Buyuksunuz! edırneden sonra?Beyenmedıgın BESIKTASIMIZIN 2 kere ceyrek fınal oynamıslıgı var ya sızın? 2.Turunuz varmı? Bir haftadır mılana ne guzel yenıldık cok guzel oynadık dıye ortalarda gezıyorsunuz.Tabi 6 7 yememek sızın ıcın basarı.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aglar bu haber %100 kolpa.[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Artık cok canım sıkılıyor.Inan bu yasdıklarım aklıma gelenlerın yanında cok hafıf seyler.Zorlar banlatacaklar.Zaten bolumde cıfte standart var. Bir adam cok yalan soylerse bır zaman sonra kendıde soyledıgı yalanlara ınanır.Bunlarınkı cok abartıp kendılerını kaptırma.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 yahu aynı lig mi seyrediyoruz? Ben şöyle ortaya genel bi LOL bırakayım siz paylaşarak kullanın. Cevap veremeyeceğim her birinize tek tek...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yorumsuz[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nie ne war adam özür dilemiş[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Jediii=sorry=2pac Anladın mı?[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Aksam gelir Zegna aksama kadar yaz yazabildigini Tupek.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Demekki adam ozur dılemesı gerektıgını dusunmuyor.Bukadar basıt.Aceba o febelı kafan bunu algılayabılecek mi?[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki: TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar