Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rıza Çalımbaydan Bomba Açıklama

huun

Öne çıkan mesajlar

"Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun olağanüstü toplantısında ilginç bir gelişme yaşandı. Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay kötü gidişin nedenlerini rapor halinde Yönetim Kurulu'na sundu. Yönetim Kurulu'nda gündeme gelen raporda Rıza Çalımbay özellikle Sergen'e büyük suçlamada bulundu. Çalımbay'ın raporu özetle şu şekilde; ''Ben göreve geldiğim günden bu yana takımda hak edene forma varmaya çalıştım. Ancak bazı futbolcular benim kuyumu kazdı. Özellikle Sergen bana çephe alarak takımı sabote etti. Takım arkadaşlarını bana karşı kışkırttı. Fenerbahçe maçı öncesi bazı kampta benim de duyabileceğim bir şekilde 'Merak etmeyin, Bunun sadece 90 dakikası kaldı' dedi. Futbolcuların bana karşı çephe almasında baş sorumlu Sergen'dir. Hatta beni sizlere bile şikayet etmiş. Tayfur'la da konuştum ama o da sanki Sergen'e destek verdi. Bunun yanısıra Erdil Arpacı da takım içinde gereksiz polemiklere girdi. O da futbolculara sürekli beni şikayet etti. Ailton'a gereksiz yere ayrıcalıklar verdi. Malmö maçı sonrası görevde kalırsam takım içinde büyük bir revizyona girmek istiyorum. Beşiktaş'ın geleceği açısından radikal kararlar almak istiyorum'' Bu raporun ardından gözler Yönetim Kurulu'na çevrildi."
http://www.bjkhaber.net/
[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue
Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker
Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue

[Bu mesaj Silvia tarafından 21 Eylül 2005 10:03 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Silvia tarafından 21 Eylül 2005 10:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jediiiii, 21 Eylül 2005 12:57 tarihinde demiş ki:
merak ediyorum bunları diyen fenerlimi
eğer fenerliysen sen gerçekten beyinsizsin

bunları diye biliyosun utanmadan

fb li deilsen bu işlerden çakmıyosundur

FENERASYON sadece takımınızı savunmak için yazmayın birazda gerçekçi olun bariz şeyleri göz ardı etmeyin

futboldan anlamıyosanızda gelip vıdıvıdı yapmayın

Sen Futbolu biliyosan boyledir dimi ? 2pac insanları kendine nası güldürdün bilemessin Ben Futbolu biliosam bu iş boledir dediklerinin 10 da 1 i ya tutuo ya tutmuo burda şaklaban oldun çıktın .. Ha Ban geldi acc'una şimdi Fake acc'la devam ediyosun komikliklere..[signature][hline]Eu Gamers OrionUO..
www.orionuo.com
Sosyal ağlarda paylaş

eee bu febelıler hakkaten sıktı.sız kendınızı buyuk bır takım falan mı sanıyorsunuz?Kendı oyuncunuzu kendı stadınızda dovende sızsınız.Sampıyonluklar sahada kazanılmıyor dıyen baskana sahıp olanda.Artık sovenıstlıgı bırakın gerceklerı gorun.Ayrıca bu treadde cifte standart var.
Ne demısler
Lut
Feneri avrupaya yollamayın...[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
TV Show yapmaksa futbol, FB bu alemin dansözüdür.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya gozunuzu sevım gercekleri gorun.Neyınız buyuk?Birtek sovenıstlıgınız.Geselıler uefayı aldıklarında bukadar ovunmemıslerdı.Edırneye kadar Buyuksunuz! edırneden sonra?Beyenmedıgın BESIKTASIMIZIN 2 kere ceyrek fınal oynamıslıgı var ya sızın? 2.Turunuz varmı?
Bir haftadır mılana ne guzel yenıldık cok guzel oynadık dıye ortalarda gezıyorsunuz.Tabi 6 7 yememek sızın ıcın basarı.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Artık cok canım sıkılıyor.Inan bu yasdıklarım aklıma gelenlerın yanında cok hafıf seyler.Zorlar banlatacaklar.Zaten bolumde cıfte standart var.
Bir adam cok yalan soylerse bır zaman sonra kendıde soyledıgı yalanlara ınanır.Bunlarınkı cok abartıp kendılerını kaptırma.[signature][hline]Absolut, 09 Eylül 2005 01:55 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...