OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Arkadaşlar az önce oynamak için girdim login oldum ama sonra aresi seçtiğimde sanki hiç char açmamış gibi ırk seçim ekranı geldi ??? 5x priestim olan asıl charım ordaydı nedir bu ???[signature][hline]"Why im suffering something i dont know.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 falla bende giremiom[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aeran Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Biçok kişde aynı sorun var. Düzelicek merak etme[signature][hline]Name : Aeran Clan : T® Lvl : 6x Class : Kasar Hood Nation: El Morad Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 kendi nationını seç oluo dediler ama ben seçtim bi n00b acc da charların Lvllar 0 classlar yoq ve en önemlisi charlar gözükmüo[signature][hline]Lvl:62 Name:CamthalionTasardur Class:Elemental Lord Clan:MoradSlayers Nation:Karus Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 telaşa paniğe gerek yok bunların hepsi herkesin başına gelen şeyler invalid password verir charlarınız ekrana gelmez charınız oyunda su anda der, askıda kalırsınız hacklenirsiniz( :P ) bunların hepisi için günde 3 topic açılıyo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Sorun şu an düzeldi.. [Bu mesaj PiCaLLo_TR tarafından 21 Eylül 2005 14:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Beverly, 21 Eylül 2005 13:56 tarihinde demiş ki: telaşa paniğe gerek yok bunların hepsi herkesin başına gelen şeyler invalid password verir charlarınız ekrana gelmez charınız oyunda su anda der, askıda kalırsınız hacklenirsiniz( :P ) bunların hepisi için günde 3 topic açılıyo zaten Dediklerinin hiçbirinin arasında dediğim yok..Neyse sorun düzeldi Allahtan karus seçmedim..[signature][hline]"Why im suffering something i dont know.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beverly Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 charının gelmemesi bu durum işte bu yüzden sana yeni char acma menüsü geliyo hadi yok diyelim benim yazdıklarım çok alakasız , nedir bu hemen hırlama gard alma herkes abortta bekliyo 2 kelime hata bulmak için , oyun forumuna gel hele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Yok hırlayasım yok keyfime bakıyorum char durduğu için...Hadi görüşürüz..[signature][hline]"Why im suffering something i dont know.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar