dooman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 öğrendim ki şuanda kayseri diye oynayan takım 2 sene ewwelin kayseri erciyessporu ve kayseri erciyes de 2 sene öncenin kayserisporu. bu 2 takımın web siteleri bile aynıymış. uefa, fifa veya tff böle bi olaya birşey demiyormu çok şaşırıyorum. işin komiği bu takımlar galatasaray ve fenerbahçenin ardından 3 ve 4üncü sırada. ligimizin biraz rezilliğini belirtiyor galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 3. ve 4. olmaları muhim degil ligin başı daha..[signature][hline]Biter! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ortada garipsenecek bi durum yok ki? 2 sene önce küme çıkan takımın adı kayseri erciyesspordu. Kayseriyi super ligde temsil edecek diye ismini kayserispor olarak değiştirdiler. 2. lig a da kalan kayseride kayseri erciyes olarak adını değiştirdi.E bu sene kayseri erciyeste çıkınca ikiside süper ligde oldu işte.. ne var bunda? Hatta bu sene kümeden kayserispor düşse ve ligde kayseri erciyesspor kalsa yine isim değişikliğine giderler süper ligdeki takım kayserispor olur? fifa tff ne desin buna? yasak mı isim değişikliği? yönetimi ayrı sahibi ayrı oyuncular ayrı renkler ayrı..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Fistan, 21 Eylül 2005 01:56 tarihinde demiş ki: ortada garipsenecek bi durum yok ki? 2 sene önce küme çıkan takımın adı kayseri erciyesspordu. Kayseriyi super ligde temsil edecek diye ismini kayserispor olarak değiştirdiler. 2. lig a da kalan kayseride kayseri erciyes olarak adını değiştirdi.E bu sene kayseri erciyeste çıkınca ikiside süper ligde oldu işte.. ne var bunda? Hatta bu sene kümeden kayserispor düşse ve ligde kayseri erciyesspor kalsa yine isim değişikliğine giderler süper ligdeki takım kayserispor olur? fifa tff ne desin buna? yasak mı isim değişikliği? yönetimi ayrı sahibi ayrı oyuncular ayrı renkler ayrı.. Kayseriliyim .. Özümde Bünyan Girveli .. Olayı açıkliyim kısaca yakından takip ettiğim için .. 2 Sene önce K.Erciyesspor 1. Lige Yükseldi .. Ve 2 Kulup arasında anlaşma sağlanarak Yönetim - Futbolcu Kadrosu - Teknik kadro vb hiç bi şekilde değişmeden sadece Takım Isimleri Değişti .. K. Erciyes - Kayseri , Kayser - K. Erciyes oldu .. Amacı: Türkiye Süper Liginde Kayserispor olarak kayserinin temsiliydi .. Ve 2 Takımında renkleri Sarı Kırmızı idi .. Bu Sene Kayseri Erciyesspor'da 2. Lig A kategorisinden Süperlig'e Yükseldi .. Ve Sonuç olarak isim değişikliği bir daha yapılmadı .. Fakat şöyle bir değişim oldu .. K.Erciyes Italyan devi Inter'i kardeş takım olarak ilan etti ve renklerini Inter'in renkleri ile değiştirdi.. Ardından Inter'i Kayseride bir dostluk maçına davet etti Inter klubu bundan çok hoşnut bir şekilde teklifi kabul etti fakat bazı sorunlar oldu gelemedi .. Bunun sonucunda hala K.Erciyes Inter'in renklerini Kayserispor ise Sarı Kırmızı Rengini kullanmaya devam etti .. İşin özeti budur[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 trasty babam bunyan girvelili annem gesili benimde :D kesin akraba cikicaz[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Gayet güzel bi dayanışma örneği göstermişler gereksiz hırslar peşinde koşmadan şehirlerinin daha iyi temsil edilmesini sağlamışlar. Ne varki bunda?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 ulan bu kayserililer hakkaten cok cin ya . superligte 2 takim ha ahahah bravo valla .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu dayanışmayı yapamadılar diye şu an ligde Adana ve İzmir takımları yok... Maç için yorumum da 9-9 berabere :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bi Türkler'in aklina gelir heralde Inter'i kardes takım ilan etmek. :D[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Zegna, 21 Eylül 2005 05:20 tarihinde demiş ki: trasty babam bunyan girvelili annem gesili benimde :D kesin akraba cikicaz Aile : Sönmez .. Tanırlar sanırım Dedemi Savcı İbrahim Sönmez .. Babam'a lanet ederler Kubilay Sönmez :)[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 nası ya? bende sönmez LOL dur öm atiyorum haha[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tamam dedemi aradim simdi senin deden benim dedemin amca ogluymus :D lol ya haha :D davut sonmez benim dedem.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Zegna, 21 Eylül 2005 12:17 tarihinde demiş ki: tamam dedemi aradim simdi senin deden benim dedemin amca ogluymus :D lol ya haha :D davut sonmez benim dedem. Ahah komedi Nufus Kağıdında IL : Kayseri , Ilçe : Bünyan , Mahalle/Köy : Girveli Aile Sıra No:00009 muhtemelen seninde boyledir[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 dunya kucuk ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: Zegna, 21 Eylül 2005 05:20 tarihinde demiş ki: trasty babam bunyan girvelili annem gesili benimde :D kesin akraba cikicaz Çıktık valla lol[signature][hline]Eu Gamers OrionUO.. www.orionuo.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Akraban diye kayırıyorsun değil mi zegna =P lol komikmiş olay ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 durun siz kardeşsiniz :P[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar