Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 eski sevgilimle bu aralar tekrar bi yakınlaşma başlamıstı bi kaç gundur,baya sevinmiştim bu işe,ama bu aksam ondan hoşlanan bi herif var konusmak istemiş onunla ve saat 9 dan beri konusuyolar sahilde daha hala beraberler,hasta oldum burda ankarada atlicam arabaya basıp gidicem ne konusuyolar ya bu kadar,aradım bide ustune kapak oldu bana kapatıyorum telefonu dedi 30 sn konusmadan.çıldırıcam oturduğum yerde,sigarayı bıraktım zorla yaktıracaklar.sıcak bastı deli terledim midem bulanıyo,bişeye konsantre olamıyorum.boyle durumlarda gitar çalınca rahatlardım onu bile elime almak istemiyorum.yaziyim rahatlayım dedim ama nafile.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 al eline silah 2 sinide temizle bn en son böyle bi durumda ortamı basıp 2 sinide denize atmıştım[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 allam dusundukçe o hıyarın yavşadığını çok fena oluyorum,guveniyorum aslında kıza ama off hasta ediyor boyle.elim titriyor ya sinirden[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Lexius, 20 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki: al eline silah 2 sinide temizle bn en son böyle bi durumda ortamı basıp 2 sinide denize atmıştım helal olsun[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tabi abi olurmu öle şey.. o kimki hoşlanıyor!.. o kız senin ya da toprağın.. git adamı kuma göm sahilde[signature][hline] harvester İşte post kasan TW..kınıyoruz.. vaniLLe 1 Ağustos 2005 tarihinde msn de demiş ki: 1290 postum war senin de 1500lerde yakinda yetiscem sana =P lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Akerfeldt, 20 Eylül 2005 22:28 tarihinde demiş ki: allam dusundukçe o hıyarın yavşadığını çok fena oluyorum,guveniyorum aslında kıza ama off hasta ediyor boyle.elim titriyor ya sinirden güveniyorum diosunda kız sana kapatıyorum telefonu fln yapmış oğlanı sallamasa rahat rahart konusurdu heralde.moraliniz bozmak gibi olmasın ama[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 susmak sadece güçlü olanlara mahsustur..eğer yeterince güçlü değilsen(benim gibi) susmak insanı öldürür kafayı sıyırttırır.ara ve s.ç a.ına bence.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hocam ateş olsa düştüğü yeri yakar ha kızda barutsa beraber yanarlar[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Lexius, 20 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki: al eline silah 2 sinide temizle bn en son böyle bi durumda ortamı basıp 2 sinide denize atmıştım Beyninle beraber mi? Yoksa onu daha once mi atmistin biryerlere?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 20 Eylül 2005 22:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bende pompalı silah var verim istersen :lol:[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 tamamda niye gaza geldinizki "ara zıc agzına fln" herifin eski sevgilisi sonucta suan cıkmıyolar hee çıkıyo olsalar orda durman hata ama arada bi ilişki yok anladığım kadarıyla[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Zep, 20 Eylül 2005 22:41 tarihinde demiş ki: tamamda niye gaza geldinizki "ara zıc agzına fln" herifin eski sevgilisi sonucta suan cıkmıyolar hee çıkıyo olsalar orda durman hata ama arada bi ilişki yok anladığım kadarıyla pardon ben çıkıolar sandım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hasta ettin sen beni hasta[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 O kızdan vacgec. senin icin en hayırlısı bu bence[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 halloldu konustuk yatıstı ortalık,ilaçları almayınca çabuk sinirleniyorum.neyse rahatladım.[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 kız seni kıskandırmak istiyor da olabilir.. inan rahatlatmak icin solemiyorum kızlar ilginc yaratıklar[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Baggio, 20 Eylül 2005 22:39 tarihinde demiş ki: said: Lexius, 20 Eylül 2005 22:25 tarihinde demiş ki: al eline silah 2 sinide temizle bn en son böyle bi durumda ortamı basıp 2 sinide denize atmıştım Beyninle beraber mi? Yoksa onu daha once mi atmistin biryerlere? baggio rlz olmuş gene ;)[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Abi ben dayanamam bu durumda yani yeniden yakınlaşabilecegim kadar birşey hissediyorsam dayanamam,bi kere o konuşmaya göndermezdim ve ya gönderirsem hiç de arayıp sormazdım ne varsa ne yapıcaksa yapsın cinsinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 aşk acıtır..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Telefonlarda öle rahat konuşuolarki hiç anlamıorum seninki gibi bi olay başıma gelmedi ama telefonda çok kavga ettim zaten askerde telefonda ayrıldık gidip konuşma şansımda yoktu 2000km uzaktaydım irenç bişi yani ama böle olsada öle git vur git dağat ne erkek adama yakışır ne de normal bir insana mantıklı hareket edeceğine inanıyorum..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 durumunu cok iyi anlıyorum :([signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar