Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Arkadaslar bu sadece paticikte oluyor cozemedim nasil yapicam. Giriyorum forumlara tikliyorum sayfalara ama sayfalar kendini yenilemiyo surekli refresh yapmak zorunda kaliyorum . 98 de olsa Temporary Internet Files dan sildinmi geciyordu Xp de ne yapicagim :/[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bende hep refresh yaparım..zaten bu olayın raconu bu değilmidir :D[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Tools * Internet Options * Temporary Internet Files - Settings * Automatically. Automatically ise yaramazsa "Every visit to the page". Duzelmesi lazim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 tools > internet options > temporary internet files bölümünde settings check for new version tarzı birşeyler altında always gibi bir seçenek olacak. Not: üşenmeyip açtım baktım, automaticly. Daha bir not: baggio daha önce davranmış[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Eylül 2005 11:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar