Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dersane parasına neler alınır?

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Dersane parasına ne alınır bilmem ama, dersane parasına ne alındığının hesaplandığı zaman içerisinde daha hayırlı işler yapılabilir..mesela ders çalışılır ve dersane parası en azından eğitime gitmiş, boşa gitmemiş olur

bu arada neler alınır var yaaa..az para mı be :)))
[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...

[Bu mesaj Mantar tarafından 10 Eylül 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 08 Eylül 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
işte rekor soru budur arkadaşlar.
cillop gibi bi yamaha bws scooter motor alınabilir mesela.
ya da 106cm plazma tv... vs.
biz hata yaptık zamanında değerlendiremedik inşaat mühendisi olduk..

PowerMac G5 2.0 ghz DP (ya da uçan bir PC)
Güzide bir 3 CCD DV kamera
88 tuş bomba bir klavye (Yamaha Motif, Triton Studio, Roland Fantom, Rhodes Mark II vb.)
Honda CBR 125 (12 yaşındaki mahalle veledimiz Bilal terfi etmiş 70 cc'den)

İlerde çok daha fazlası olur boşverin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 10 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
walla ben babamdan (oss için tahmını rakam 5-6 milyar) istesem vermezkı o yuzden bu para sadece egitime harcanır zaten

evet sen babama sen bana aylık 300-500 ver ben deli gibi çalışayım desen vermez o yüzden paşa paşa dersaneye gitmek lazım.

Ben mesela dersaneye verdiğim parayl bişey alamıyom çünkü fen lisesi olduğumdan ben beleş almışalardı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
Önümüzde sonsuzluk var...
-Ömer Hayyam
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fede, 13 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki:
said:
tellos, 10 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki:
walla ben babamdan (oss için tahmını rakam 5-6 milyar) istesem vermezkı o yuzden bu para sadece egitime harcanır zaten

evet sen babama sen bana aylık 300-500 ver ben deli gibi çalışayım desen vermez o yüzden paşa paşa dersaneye gitmek lazım.

Ben mesela dersaneye verdiğim parayl bişey alamıyom çünkü fen lisesi olduğumdan ben beleş almışalardı

babaM'a mı:)

zaten senın baban bana nıe para versinki hehe[signature][hline]DN 41
Sosyal ağlarda paylaş

100 tane üniversite olayı doğru bende duydum. Onu geçtim dershaneye verilen para ile motor alınır sonra en süperinden laptop alınır hatta 3. sene flnsa araba bile alınır...
Dershane açmak için math fln iyi olacak böyle öğrencilerle anlaşabilir biri olacan tamamdır. İsim yaparsın ilk sene sonra saatine hadi 75 ytl dersen günde 8 saat çalışırsan ayrıca da günde atıyorum 4-5 öğrencilik gruplar alırsan 2 saatte bir artık sen hesapla vergisiz kazancı[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...