Fistan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 işte rekor soru budur arkadaşlar. cillop gibi bi yamaha bws scooter motor alınabilir mesela. ya da 106cm plazma tv... vs. biz hata yaptık zamanında değerlendiremedik inşaat mühendisi olduk..[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 vespa![signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 şu soruya cevap verin. geçende izlediğim bi tartışma programında bi bayan söyledi. son 20 yıldır dershanelere harcanan paralarla yaklaşık 100 tane üniversite kurabiliyomuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 walla ben babamdan (oss için tahmını rakam 5-6 milyar) istesem vermezkı o yuzden bu para sadece egitime harcanır zaten[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Dersane parasına ne alınır bilmem ama, dersane parasına ne alındığının hesaplandığı zaman içerisinde daha hayırlı işler yapılabilir..mesela ders çalışılır ve dersane parası en azından eğitime gitmiş, boşa gitmemiş olur bu arada neler alınır var yaaa..az para mı be :))) [signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... [Bu mesaj Mantar tarafından 10 Eylül 2005 01:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 said: Fistan, 08 Eylül 2005 23:45 tarihinde demiş ki: işte rekor soru budur arkadaşlar. cillop gibi bi yamaha bws scooter motor alınabilir mesela. ya da 106cm plazma tv... vs. biz hata yaptık zamanında değerlendiremedik inşaat mühendisi olduk.. PowerMac G5 2.0 ghz DP (ya da uçan bir PC) Güzide bir 3 CCD DV kamera 88 tuş bomba bir klavye (Yamaha Motif, Triton Studio, Roland Fantom, Rhodes Mark II vb.) Honda CBR 125 (12 yaşındaki mahalle veledimiz Bilal terfi etmiş 70 cc'den) İlerde çok daha fazlası olur boşverin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 almam bişi çatır çatır yerim ama illa alcanız derseniz super bi bilg alırdım[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ailenizle anlaşın baba ben dersaneye gitmicem evde çalışcam o parayla motor alcam diyin evde çalışın. nası fikir ama?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 valla sistem eğişmeseydi benim plan aynen oyleydi, evde calişmak, (motor alırmıydım bilemem ama :D) bu sene korkuyorum kendimi deney faresi gibi hissediyorum :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ne alinir bilmem ama dershaneciler neler aliyor onu biliyorum plasma tvler, beykozda ev, plasma tvler, mini cooperlar, x5ler vs. vs.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 dershane acmak için ne lazım? cok iyi para var bu işte[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: Fistan, 11 Eylül 2005 22:29 tarihinde demiş ki: ailenizle anlaşın baba ben dersaneye gitmicem evde çalışcam o parayla motor alcam diyin evde çalışın. nası fikir ama? lol direk olay çıkar :)[signature][hline]Online Gaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 valla bu yıl da kazanamadık girersem 3. yılım olucak derane ve özelders + kira paralarıyla bi araba alırdık heralde. ama herşeyin başı okumak onu da biz yapamıyoz benden kornete kapak olmaz bu gidişle...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 said: tellos, 10 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki: walla ben babamdan (oss için tahmını rakam 5-6 milyar) istesem vermezkı o yuzden bu para sadece egitime harcanır zaten evet sen babama sen bana aylık 300-500 ver ben deli gibi çalışayım desen vermez o yüzden paşa paşa dersaneye gitmek lazım. Ben mesela dersaneye verdiğim parayl bişey alamıyom çünkü fen lisesi olduğumdan ben beleş almışalardı[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... -Ömer Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 gerçekten güzel şeyler alınabilir :) dershanelerin bazıları kesinlikle para tuzağı.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 iki uçak...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 valla dershane parası hatunlarla çatır çatır yenir :D[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 said: fede, 13 Eylül 2005 12:03 tarihinde demiş ki: said: tellos, 10 Eylül 2005 00:34 tarihinde demiş ki: walla ben babamdan (oss için tahmını rakam 5-6 milyar) istesem vermezkı o yuzden bu para sadece egitime harcanır zaten evet sen babama sen bana aylık 300-500 ver ben deli gibi çalışayım desen vermez o yüzden paşa paşa dersaneye gitmek lazım. Ben mesela dersaneye verdiğim parayl bişey alamıyom çünkü fen lisesi olduğumdan ben beleş almışalardı babaM'a mı:) zaten senın baban bana nıe para versinki hehe[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 bugun kaydoldum, içime oturdu tas gibi, ben boyle sistemin ..[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] She had rainbow eyes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 dershaneye gidin iyi puan yapin sonra baba bak ben cok calıstım seni ozel uni paralarından kurtardım (15x4 bin ytl) bana iyi bi araba alırsın artık dersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 100 tane üniversite olayı doğru bende duydum. Onu geçtim dershaneye verilen para ile motor alınır sonra en süperinden laptop alınır hatta 3. sene flnsa araba bile alınır... Dershane açmak için math fln iyi olacak böyle öğrencilerle anlaşabilir biri olacan tamamdır. İsim yaparsın ilk sene sonra saatine hadi 75 ytl dersen günde 8 saat çalışırsan ayrıca da günde atıyorum 4-5 öğrencilik gruplar alırsan 2 saatte bir artık sen hesapla vergisiz kazancı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar