dengal5 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 şifremde boşluk (space) var sitede hep invalid password yazıyor . Değiştiremiyorum 55 lvl rg Napabilirim??? BİLEN VAR MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hayırlı olsun o zman[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sadece admin degistirebiliyor. zamanında bende yapmıstım oyun girebiliyrsun ama asci kodlarını kullansanda sitede log in sayfanı acamıyorsun. pw kaybettim de yada knightonlineranking.tk da gir orada yaz belki yardım ederler.[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 orda gm olmadıgı için yardım etmezler. zaten gmler pek iplemiyor bildigim kadarıyla. neyse .. mail yoluyla alıp copy paste yapmayı denedin mi?[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bak arkadaşım ii dinle boşluk normalde space tir ama böle pass konularında alt+0160 = boşluk. kullanılır bi dene istersen[signature][hline]Server = Ares , Beramus Level = 60+ Karakter = Assasian Np = Her Serverda Yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar