Mantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Burak Sergen ve Asuman Dabak'n başrollerini oynadığı dizi. Star'da salı akşamları yayınlanıyor, az evvel sona erdi. Bir de küçük oyuncu var, gayet başarılı. Diziyi sevdim, kaliteli oyuncular var. İnşallah tutar.ı[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 O küçük oyuncu bizim 4 kat altımızda oturuyor :) Tanımıyorum ama :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ay ne şirin :P 3. bölümüymüş bu arada ilk kez izledim...izlerim bundan sonra.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar