Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Immigrant Song u feci merak ediyorum Sorum Doggy e veya dinleyen baska birine: sarkida Hansi nin sesi tamam, gitari distort la mi yaptilar yoksa harbiden Immigrant Song un o funky gitariyla mi gittiler?[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Gitar Distortion ile yapılmış. Immigrant Song, Led Zeppelin gibi değil başka bi şarkı gibi olmuş o mantıkla bakınca güzel geliyor.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Down Where I Am ve Dorian favori parçalarım.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ene indirelim[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ya niye söylemiyosunuz kaç hafta olmuş çıkalı !![signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron That makes me Bleed - Angel Dust This is our little secret Tornado Of Souls
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 canım çekti valla Oh i realy did fail for the first time diyorum[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 nerden indirebilir albümü? ben daha yeni öğrendim bu ikinci albümü!
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 güzel olmuş bu da güzel olmuş, touched by the crimson kiiing..![signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!!
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 daha bitirmedim albümü ama seize the day bitirdi beni[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa
Linu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 sonunda çıktı :)o resme 1 yıldır bakıyoduk be..herkes eski albüm gibi diil diyo henüz dinlemedim..bakalım-ilk albüm mükemmeldi demeye gerek yok tabi :D
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hah dinlediğim bir albüm hemen bok atiyim. Evet ben hiç beğenmedim, hatta BG 4EVA diye bağırmamak için kendimi zor tuttum. Koalisyon olmamış hükümet düşsün.
Öne çıkan mesajlar