Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Emaleth, 18 July 2003 13:18 tarihinde demiş ki: oooffff solonor! SENCE yeteneksiz değiller, başkalarına göre öyleler. sana mı soracak herkes metallica hakkında ne düşüneceğini? uzattın... ben size aynı üslubla konuşuyor muyum? Ayıp ama yapmayın.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Öncelerde söylemek istediğim şey şuydu aslında aynı dönemde ortaya çıkmış olan gruplardan hemde aynı tür müzik yapan gruplardan kaç tanesi bu kadar iyi biliniyor Örnek: Celtic Frost, Voivod, Diamond Head, Exodus, Destruction vs. O dönemde bir şanstı bence yoksa diğer gruplardan çok fazla bir yanı yok gözümde bir "Celtic Frost - Vanity/Nemesis" albümünün en az "And Justice For All" kadar değeri vardır. Ama bugün Celtic Frost niye yok diye tartışılmıyor Metallica neden bizi sattı böyle müzik yapıyor diye tartışılıyor. Bu ön planda olmanın verdiği bir avantaj bence.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 18 July 2003 13:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Son bir cevap: Bence Metallica metal müzik hatta tüm müzik tarihinin en iyi grubudur. (veya en azından şu an bana öyle geliyor, belki yıllar geçince fikrim değişebilir). Bu gruba veya bu grubun herhangi bir elemanına sataşılması en çok beni üzer. Bundan dolayı kimseye Kirk ün çok iyi bir gitarist olduğunu anlatmak zorunda olmadığımı çok geç de olsa anladım. Son olarak şunu diyorum. Biz Metallica yı bu halinde bile sevenler sonsuza kadar sevmeye devam edeceğiz. Sevemeyenler ise zaten dinlemesinler, ne diyim.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Eski Metallica' yı hala çok seviyorum ve büyük bir keyifle dinliyorum. Ki zaten burada yazan insanların birçoğu öyle yada böyle Metallica' yı seviyor. Kill 'em all, Ride the Lightning, Master of Puppets, Garage Days, Justice for all. Hepsi muhteşemdi. Burada tartışılan black albümden öncesi ile sonrası arasındaki fark.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 metalika benim icin lars ulrihin napster olayinda tvlerde cuk cuk cuk diye para para para diye oten sari kafasini gorunce bitti.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sizin düşünceniz bu: metallica paragöz, çok para kazanıor, ondan artık dinlemiom, zaten bozuldu, aslında yeteneksizdiler de, boyları posları devrilsin.. dave mustaine atıldı ilah oldu heh..[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Solonor, 18 July 2003 13:30 tarihinde demiş ki: Son bir cevap: Bence Metallica metal müzik hatta tüm müzik tarihinin en iyi grubudur. (veya en azından şu an bana öyle geliyor, belki yıllar geçince fikrim değişebilir). Yıllar geçince fikrin değişicek. Eminim desem yalan olmaz. Fanatizm iyi bişii diil. Objektif olmak ise çok iyi bişe.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yada belkide bizim için o yıllar geçtide ondan böyle düşünüyoruz. Bir süre sonra insan "Sezarın Hakkı Sezar'a" deme gücüne erişiyor düşündükçe. Ben Metallica dinlemeye başladığımda 15 yaşımdaydım ilk canlı olarak izlediğimde ise 18 şu an ise 28 yeterince avans vermişim yani.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 aynen öyle kardiş...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ne güzel saymışsın Lars, Kirk, James.... Ama Bir kişiyi unutmuşsun Burton. Metallicayı senin dediğin gibi efsane yapan o idi. O öldü metallica da öldü. Artık müzil değil para yapıyorlar...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Metallicayı Metallica yapan Burton'dı demek yanlış olmaz. Ama...kendimi zor tutuyorum ama bi cliff burton tartışmasına girmiycem evet...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 18 July 2003 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 burton konusu dogru. kimse demesin justice newsted le yaptilar o guzel degilmi? farzetmiyor cunku burton buyuk derece ile elemanlarin muzik gorusunu degistirmisti, bir nevi tribute albumuydu cliff icin justice. bob rock geldi mertlik bozuldu kisaca.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 sana katılabilir miyim draven?[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bu benim dusuncem, mantikli geliryorsa tabiki.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 O zaman senin düşüncene katılıyorum ve aynı zamanda kendi düşüncem ilan ediyorum![hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Bence Burton'un şarkıları hazırdı zaten justice için. Yani grubun şarkılarını da o yazardı. Gitar sololarını da, sözlerini de (James baya bir yardım ediyormuş ama...) Yani nasıl Garage albümü 1985 kayıtlı ise justice'in de önceden yazılmış olma ihtimali büyük. Hatta benim düşünceme göre öyle... Çünlü çıkmaz öyle bir albüm Burtonsuz... Daha sonra load ve reload. Zaten beyenilmedi. Garage inc. 1985 kayıtlı, S&M eski şarkılar. 2003 albümleri beyenilmedi. Kısacası Burton öldükten sonra, metallica için müzik bitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yok burton ölünce bitti.. yok black albümde bitti.. yok load ta bitti.. işiniz yok anlaşılan bittiyse de bitti bi bardak soğuk su.. sizin için en güzel günlerini hatırlayın ve metallica aklınızda öyle kalsın , büyüyü bozmayın, onların bozduğu gibi...[hline]REDRUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 jason becker dinledim ben daha önce hatta çok iyi bi gitarist hatta ve hatta dinlemek isteyen varsa jason becker-altitudes tavsiye ederim. evet kirk yetenekli hemde çok hehe :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ne saçma şey tornado of souls dinleyin sonra karar verin kirk e heh cunning stunts ı izleyin sonra karar verin mustaine e.[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 birakin bu polemikleri ya, Allah askina yetistikler gibi tartisalim biraz, yok tek parmak soloymus, yok bu kirk bundan iyiymis falan. her sarkida solo degildirki, hersey solo olsa, yani sarkiyi sirf solosu icin dinliyorsan, sarkinin geri kalan kismini cope at gitsin ozaman, adamlar sanki bosuna soz ve riff yaziyo.[hline]Can't rain all the time... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ilk onlar başlattı :P[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: Draven, 20 July 2003 01:07 tarihinde demiş ki: birakin bu polemikleri ya, Allah askina yetistikler gibi tartisalim biraz, yok tek parmak soloymus, yok bu kirk bundan iyiymis falan. her sarkida solo degildirki, hersey solo olsa, yani sarkiyi sirf solosu icin dinliyorsan, sarkinin geri kalan kismini cope at gitsin ozaman, adamlar sanki bosuna soz ve riff yaziyo.[hline]Can't rain all the time... +1[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 metallicayım ve arkıma katılıyorum metallicanın bundan sonraki albumu cok guzel olcak ayrıca ben 1 yıldır gıtar calıyorum kırkın caldıgı bazı seylerı calıyorum ama kırk usta olmus adam ona laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 said: kturumtay, 20 July 2003 13:55 tarihinde demiş ki: metallicayım ve arkıma katılıyorum metallicanın bundan sonraki albumu cok guzel olcak ayrıca ben 1 yıldır gıtar calıyorum kırkın caldıgı bazı seylerı calıyorum ama kırk usta olmus adam ona laf yok arkadaş metallica mış kutluyoruz :)[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 bitmez de o yüzden[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar