SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Hehe dün bir arkadaşım heyecanla telefon etti "Doğrumu abi nolur doğru de" diye hehe Judas'ın ölüsü bile para eder diye ümit ediyorum.[hline]RK1 "Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: Baalzebul, 17 July 2003 10:33 tarihinde demiş ki: Bob Rock gibi bir piyasa adama ile çalışmaya başladıkları andan itibaren Metallica bitti. O ruh yerini, yeşil dolarlara bıraktı. Bir daha asla eskisi gibi olamayacaklar. Kirk ise başlı başına bir olay zaten. Bence yeteneksizin teki, attığı soloların çoğu birşeye benzemiyor. Bir söylentiye göre Satriani en kötü öğrencisi olduğunu iddia ediyor. Mustaine gibi bir adamı at gruptan, yerine bunu al. Gerçi iyide olmuş yoksa Megadeth olmayacaktı. Hetfield' in sesine gelince evet gerçekten güzel bir ses. Kaliteli bir şarap gibi, yıllar geçtikçe güzelleşiyor. Ama konser performansı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çok çabuk detone oluyor. Bana göre adamların zirve noktası Justice for all' du ve bir daha öyle bir albüm yapabileceklerine inanmıyorum.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz metboy burada kirk'ün yeteneksiz olduğuna katılmadığını belirtmiş... /ema[hline]Metboy (8:08 PM) : lan kız gerçekmiymiş Craven (8:08 PM) : gerçek şimdilik [Bu mesaj Emaleth tarafından 18 July 2003 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: bir daha bir üstteki mesajı quotelamayacağım. bir daha bir üstteki mesajı quotelamayacağım. bir daha bir üstteki mesajı quotelamayacağım. bir daha bir üstteki mesajı quotelamayacağım. bir daha bir üstteki mesajı quotelamayacağım. bir daha bir üstteki mesajı quotelamayacağım. +1 hiç kimse metallica gibi bi gruptan birine yeteneksiz diyemez. Buna Malmsteen den tut Mustaine, Slash ten Petrucci ye kadar kimsenin gücü yetmez.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek [Bu mesaj Emaleth tarafından 18 July 2003 10:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Yokya.. niyeymiş o?.. Lars en bariz örneğidir ezik müzisyenlerin hatta...[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 yorum tarzını ele alarak : yazık diyorum.. Senin gibi adamlar muzige tek bir yonden bakıp saga sola k.ltak maltak böle basit basit sözler söler. Senin gibi hayranlardan kurtulmalı bu gruplar..Muzik dinliyorum su gruba hayranım diyorsan o grubun kalitesinde bir hayran olucaksın.. Ben kedim J.lo hastası falan degilim bende sevmem hatta dinlemem o kadını.. Inflames hayranıyım ben ama bir gun cıkıpta isterlerse bu tipler su k.ltakla yapsınlar bu itle cıksınlar demiyorum.. sanata saygı duy..[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 17 July 2003 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 J.Lo nun yaptığına sanat mı diyorsun ? Saygı, hakedenlere verilir. Mesala sana saygımı sunarım çünkü öylesine bir kadını bile koruma içgüdüsüne sahipsin yani iyi birisin. Burda bana anlamsız yere yaptıın bindirmeleri de göz ardı ediyorum beni yanlış anladın diye düşünüorum METALLICA beni gibi hayranlardan kurtulursa METALLICA kalmaz, inan bana. (çok abarttım kendimi özür dilerim ama ithamın beni çok üzdü)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 said: horacegoesskiing, 17 July 2003 20:02 tarihinde demiş ki: Yokya.. niyeymiş o?.. Lars en bariz örneğidir ezik müzisyenlerin hatta... ha evet lars eziktir. sen onun çaldığı davulu bagetleri bacaklarınla tutup gözün kapalı amuda kalkmışken çalarsın. lars kim ki..[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had [Bu mesaj metboy tarafından 17 July 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sea_Witch Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bir insanı eleştirmek için onun kadar yada ondan daha iyi olmak gerekmez. O konuda yeterli derecede bilgin olursada eleştirirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ema apla yapma be black album ü çok seviyodum ben...justice den fazla.......[hline]Eraq, 09 July 2003 17:56 tarihinde demiş ki: ne baarıyon bonkıraşır :P ah gözüm çıkmış :D Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: sen kimsin kirk e yeteneksiz dion ya.. Yaklaşık 14 senedir Metallica dinleyen birisi olarak söylüyorum. Hiçbir gelişme kaydedemeyen, konserlerde paso nota kaçıran bir zatı muhterem. Ha bu benim görüşümdür kimseyi bağlamaz, sana göre bir tanrı olabilir ama bana göre sıradan bir gitarist olmadan öteye gidememiştir. Beste olayı desen zaten şarkıların çoğunu Ulrich ile Hetfield yazıyordu (Load dan öncesinden bahsediyorum sonrasını takip etmedim zaten). Gruptan attıkları Mustaine' in şarkılarını iki albüm boyunca kullandılar bunu da unutma. Kirk Metallica' dan ayrılıp kendi yoluna gitse kaç kişi takip etmeye devam eder acaba? Kaç kişi abi Kirk geliyormuş konserine gidelim der? Ben çokta fazla talibi olacağını düşünmüyorum.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 birbirinize hassas olduğunuz konularda laf sokmayınız. nasıl yapıyorsunuz da en alakasız sohbetleri tepişmeye vardırıyorsunuz anlamıyorum. hayır ben de yazmış olmasam metallica hakkındaki negatif fikirlerimi, eleştiri olunca kavga çıkıyor diyeceğim ama, ben ağzıma geleni söylediğim halde kimse bana çıkıp "sen kim oluyosun" filan demedi. acaba benim metallica'ya ezik filan gibi laflar etmememin konuyla ilgisi olabilir mi? acaba bok atmak ile eleştirmek, sevmediğini belirtmek ile sevenleri aşağılamak arasında bir fark var mıdır? bu soruyu tartışan bir kompozisyon yazınız (arial, 12, 2 sayfa, çift satır aralıklı), çıkışını aldıktan sonra tam karşınızda duran duvara asınız, iki gün durduktan sonra kağıdı kaynar suda çözüp, afiyetle yutunuz. --- official warning: sevgili patiler, eğer dikkatli tartışmazsanız bu thread gidiyor. site yönetimi olarak iyi günler dileriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 şimdi kağıt suda çözüldükten sonra mı tuzlucaz önce mi ? *!çaktırmadan tartışmayın uyarısı wermeye çalışır ama beceremez sanırım*[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Emaleth, 18 July 2003 10:38 tarihinde demiş ki: birbirinize hassas olduğunuz konularda laf sokmayınız. nasıl yapıyorsunuz da en alakasız sohbetleri tepişmeye vardırıyorsunuz anlamıyorum. hayır ben de yazmış olmasam metallica hakkındaki negatif fikirlerimi, eleştiri olunca kavga çıkıyor diyeceğim ama, ben ağzıma geleni söylediğim halde kimse bana çıkıp "sen kim oluyosun" filan demedi. acaba benim metallica'ya ezik filan gibi laflar etmememin konuyla ilgisi olabilir mi? acaba bok atmak ile eleştirmek, sevmediğini belirtmek ile sevenleri aşağılamak arasında bir fark var mıdır? Pardon ama bir adamın yeteneksiz olduğunu düşünüp, bunu ifade etmek laf sokmak, b*k atmak mı oluyor? Tamam ezik lafı ağır bir laf ama yeteneksizi bilemiyorum. Eğer öyle olduğunu düşünüyorsanız bir daha kullanmamaya özen gösteririm.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 üstüne alınma bence, derdim senin "ezik" lafınla değil. ben genel bir davranış biçiminden bahsediyorum. "kirk ezik/yeteneksiz bir gitarist olm" vs. "ben kirk'ün yeteneksiz olduğunu düşünüyorum, şahsi fikrimdir" sanırım aradaki fark açıktır. bütün tartışmalar birbirinize kendi fikrinizi "tek ve gerçek doğru" olarak kabul ettirmeye çalışmanızdan çıkıyor, dikkatinizi çekerim. ve yine hatırlatırım, şahsi konuşmuyorum. ööle genel genel konuşuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Peki o zaman. Şimdi Kirk Hammett için hep beraber :tebrikz: :-)[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 emaleth hanım size neden abla dendiini daha iyi anlıyorum... size.. size.. TEYZE DİYEBİLİR MİYİM?..[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 üwe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Hala ben kirk e nasıl yeteneksiz diyorsunuz anlamış değilim neyse.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 anlaman gerekmiyor, değişik bir düşünce olarak kabul etsen yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: metboy, 17 July 2003 22:51 tarihinde demiş ki: said: horacegoesskiing, 17 July 2003 20:02 tarihinde demiş ki: Yokya.. niyeymiş o?.. Lars en bariz örneğidir ezik müzisyenlerin hatta... ha evet lars eziktir. sen onun çaldığı davulu bagetleri bacaklarınla tutup gözün kapalı amuda kalkmışken çalarsın. lars kim ki..[hline]And I find it kinda funny, I find it kinda sad The dreams in which I'm dying are the best I've ever had [Bu mesaj metboy tarafından 17 July 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] benimle aynı düşünenlerin de olması beni sevindirmiyor değil hani.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 said: Baalzebul, 18 July 2003 09:07 tarihinde demiş ki: said: sen kimsin kirk e yeteneksiz dion ya.. Yaklaşık 14 senedir Metallica dinleyen birisi olarak söylüyorum. Hiçbir gelişme kaydedemeyen, konserlerde paso nota kaçıran bir zatı muhterem. Ha bu benim görüşümdür kimseyi bağlamaz, sana göre bir tanrı olabilir ama bana göre sıradan bir gitarist olmadan öteye gidememiştir. Beste olayı desen zaten şarkıların çoğunu Ulrich ile Hetfield yazıyordu (Load dan öncesinden bahsediyorum sonrasını takip etmedim zaten). Gruptan attıkları Mustaine' in şarkılarını iki albüm boyunca kullandılar bunu da unutma. Kirk Metallica' dan ayrılıp kendi yoluna gitse kaç kişi takip etmeye devam eder acaba? Kaç kişi abi Kirk geliyormuş konserine gidelim der? Ben çokta fazla talibi olacağını düşünmüyorum.[hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz bence metallica da çalıyor olması bile yetenekli olduğunun göstergesidir. Tabii ki ondan daha iyi gitaristler vardır ona lafım yok ancak.Kirk Yeteneksiz şapşalın tekidir. gibi bir lafı asla ve asla burada KABUL EDEMEM[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ya birak ya onca sene justice for all diye ottuler, insanlar ac bilac geziyor filan dediler, ondan sonra da para icin lars ulrich papagan gibi ottu televizyonlarda napster davasinda. hetfild bi asik oldu birden sarkilarin tonaji degisti.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Ben paragöz olmadıklarını söyledim mi? Ama hiçbiri YETENEKSİZ değil.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 oooffff solonor! SENCE yeteneksiz değiller, başkalarına göre öyleler. sana mı soracak herkes metallica hakkında ne düşüneceğini? uzattın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Peki hangi grup bitmedi ki? Bizim zamanımız bir başka zamandı. Ordaki enerji (hatta daha ileri gidip sinerji de diyim) bir daha yakalanamaz. Müzik tarzlarının ayrı ayrı isimlendirebildiği, bir tarzı dinleyenin diğer bir tarzı ASLA dinlemediği zamanlardı. Bir şarkının ilk 30 saniyesinde "aha işte bu metal, asit, pop, vikvik vs" diyebiliyoduk. Bugün bu özellikten yoksunuz, tüm şarkılar, tüm türler birlikte, herkes birbiriyle düet yapıyor, herkes birbirini feature ediyor ve artık kesin çizgiler yok. Şimdi böyle bir dünyada eminim ki Metallica çıkıp hala raw kicklerle "Harvester of Sorrow" diye bağırsalardı, ya da "Horsemen are drawing nearer, on the leather steed they ride" deselerdi, eminim ki "adamlara bak yaa, geçmişte takılıp kaldılar hala bıy bıy aynı şeyler yok öldür yok metal up your ass" falan diyeceklerdi. Bu noktada Metallica kritik bir karar aldı, Bob Rock'la çalışmak Amerika'da dolar işaretiyle eş anlamlı. Adam ne yapsa satıyor bu gerçek. Bob amca da aldı Metallica'yı, güzel güzel parlattı, paslarını falan temizledi ve bi güzel Cuma pazarında sattı. Ha şuna katılıyorum, ortaya çıkan ürün sevdiğimiz Metallica'nın çok uzağında birşey. Bunun için yapacak birşeyimiz yok, geçti bitti ne güzeldi diye Kill'em All koyun dinleyin kasede ama lütfen Metallica'nın şimdiki halini eleştirirken geçmişteki Metallica'ya da bok atmayın. Şahsi Metallica'nız (kafanızda o loş stüdyoda One'ı çalan 4 kişi) o zaman ölmüş olur bence. 4 ü de (hatta Cliff, Dave, Ron ve Jason'ı da katarsak) 8 i de iyi çocuklar, iyi müzik yaptılar, Hepimizi Öldürdüler, şimdi de Metallica and the Heartbreakers adı altında müziğe başka bir tarzda devam ediyolar. Ayrıca ben kahvaltı yapmadım ve çok acıktım burda işim ne ben börek yemeye gidiyorum. *emredin gomtanım şeklinde selam durur* [Bu mesaj Gunn tarafından 18 July 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar