Dantes Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 http://www.x-wars.com Capulcu arkadaşımızın bulmuş olduğu süper bir explorer oyunu.. Ogame'den daha kapsamlı ve size birçok seçenek sunuyor, kendi geminizin dizaynını yapmak ise bunlardan sadece birisi... Construction süreleri çok uzun, yani bir maden için bina yapımı yaklaşık 1:30 saat sürüyor... Oyunda 4 ırk var. Kayıt olurken seçiyorsunuz.Her ırkın kendine ait özellikleri mevcut tabiki... Irk seçtikten sonra Factionlar var. isterseniz seçersiniz, isterseniz seçmezsiniz, size kalmış birşey.. 8 tane Faction var... Size tavsiyem kayıt olmadan önce muhakkak siteyi gezerek factionlar ve ırklar hakkında bilgi edinin. değiştirme şansınız yok çünkü bidaha... Herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırız...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Abi harika bir oyuna benziyor. Oldukça detaylı. İlgilenen birileri yok mudur acaba? Bu oyunu ogame gibi Türkiye'ye getiremez miyiz? Türkçe olarak oynamak isterim doğrusu.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 çok fazla kapsamlı, biraz zor gibi... ama belki de olur neden olmasın :))[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 valla içinde odtü(2 kişi) ittifakı var.. bi tane türks(0 kişi) var.. türk yok hiç yani :P.. ama oynuyoz hayırlısı daha "noob" kısmındayız :P[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 biraz gelişelim hemen kurarız bir ittifak bizde ayıpsın :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ben 117 puan yaptım fena değildir herhalde. Gelişmem de hızlanıyor artık. Bu oyunun en iyi yanı herhalde ogame gibi 24 saat başında durmak gerekmemesi.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 151 puan.. naaptımı pek anlamasamda yapıyorum bişiler :P. ittifak işi yattımı?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 kardeşimle benim accountlarımız farklı oldugu için ve aynı ıp den 2 tane acc girdiği için banlamışlar beni :( mail attım cevap bekliyorum.. yoksa teee baştan kasıcam.. onu kasmakta ölüm resmen :)[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 yok yaw 3 gunde yaparsın tekrar.. ne yaptın ki?[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Neyse açıyolar bitane acc mi tekrar, bu da yeter :) açılsın ittifakı sağlarız.[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 valla orion ittifakına girecem bne galiba.. türk ittifakı gene.. (we are the masters of orion :P).. böyle barışcıl bir ogame ittifakıydık.. xwars a da sıçradık.. (barış marış ama kaşınana dalarız o ayrı :P)[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Elimdeki teknolojiyle süper bir gemi yaptım. 0 Saldırı / 0 Savunma / 50 Kargo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Ben yarın ilk gemilerimi üreticem valla. Combat sistemini henüz anlamadığımdan ne kadar başarılı olabilirim bilemiyorum ama başlangıçta yapabileceğim en iyi gemiyi üretiyorum gibi geliyor.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bi forumları okuyun orda sticky bir topic var anlatmışlar bazı şeyleri biraz karışık ama işinize yarayabilir..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bende basladim. Burda evren gibi bir sey yok sanirim, herkez ayni yerde oynuyor dimi? İttifak kurarsaniz bende gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 evren yok tek server evet.. ama galaksilerinde önemi var mesela sadece 1.galakside altın madeni var.. belli galaksilerin belli gezegen tipleri yoğun (oyunda planets diye bi yer var orda özellikleri yazıyo).. M tipi bi gezegenle başlıyosunuz.. yeterince geniş. hiçbi artısı eksisi olmayan bir gezegen..[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Biraz daha gemi teknolojileri araştırınca, sanırım bu sefer ilki kadar fiyasko bir dizayn yapmadım :). 33 Saldırı/ 13 Savunma/ 100 Kargo/ Nükleer-Termal Motorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hocam aynı gemiyi bugün ben de tasarladım. Ama gıcık oluyorum, geminin kapasitesini hiç sonuna kadar kullanamıyoruz. Bileşenlerin istediği yer ve enerji birbirine asla uymuyor.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Evett, accountum tekrar açıldı ve kaldığım yerden devam ediyorum yuppi!!... şimdik, en kısa zamanda bir ittifak içerisine girmemiz gerektiği kanısındayım...[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 orion ittifakına bekleriz :D[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolm Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ühüü bina yapimini iptal edince verdigimiz paranin sadece yarisini alabiliyormusuz :( deneyerek ogrenmek biraz kotu oldu tabi. Sizce su irklardan en iyisi hangisi? Ben terran ve confederation sectim. Birde oyuna baslayali 2 gun oldu hala ne bir tershane gorebildim ne de bir gemi teknolojisi. Ne zamana yaparim ilk gemiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ship contruction resaerch et. sonra binasını yap. görücek o kadar zor deil aslında.. headquarter=bina edilcek daha çok alan santral: enerji.. (enerji 3-4 e düştümü yinede binalar daha kötü çalışmaya başlıyo galiba) madenler: ambar işte :P contruciton bilmemne: daha hızlı bina yaptırıyo.. ilk seviyesi yarı yarıya azaltıyo.. sonraki 1/3 sonraki 1/4 sonraki 1/5 şeklinde :) frururozin yapmak için lv3 frubin lv3 orizin madnei gerekiyo.. gemi yapma kerkenden akıl karı deil. kasmayın öyle...[signature][hline]Fire is the universal language Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ben ilk saldırı emrimi biraz önce verdim. Bakalım ne olacak.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 savaş sonuçlarını bekliyoruz.. :) bu arada terran ve confederation kombinasyonu bence gayet güzel olmuş.. önce madenlerinin bi seviyesini yükselt. lvl 9 fln olsun en azından kristal ile iron, sonra diğer madenleri yavaştan başla researchleri yaparken.. sonra gemi işine girersin :D[signature][hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 İlk savaşımı kazandım. Zaten düşmanın savunması falan yoktu. Merak ettiğim iki şey var: Birincisi, bu espionage probe'lar her görevden sonra imha mı oluyor? İkincisi, gemilere eklediğimiz cargo alanları çok yetersiz. Bu aşamada yağma sırasında kullanılabilcek daha iyi bir kargo seçeneği var mıdır? Bilenler cevaplarsa sevinirim.[signature][hline]Hayat, cinsel birleşme yoluyla bulaşan ölümcül bir hastalıktır. Jacques Dutrounc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar