knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ii ki fenerliler yapmış ha. her oyuncusu dünya yıldızı olmuş. hele abdullah nedir öyle? herşeyi 80 - 90. beşiktaş sürünüyo falan. ilhan'a bakıyorum 3 tanesi 80 üstü o kadar. bi de fenerliler gerçekçi olmuş diyo ya beni benden alıyor. :P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ikinci isyanım yine weturkey'de ceyhun'a roberto carlos animasyonu şeedilmiş. bravo. :P[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 o besiktasla cok ii oynuyorum diyen bi arkadas fenerken 4-0 koydum aeh.. cidden cok dandik ama bune ya..[hline]Be$ikta$ - 02-03 Türkiye Süper Lig Şampiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bune ya we 7 deıl dımı bunu turklermı yapmı$ anlamadım ben ya[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben de arkadaşla sürekli bjk - fener yaparım. takımları deiştik. 3-2 koydum heheh...[hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 ben bir tane aldım kabında batistuta felan var ben zati oyunu ilk aldığımda yakalaşık 3saat süren bir edit olayına girerim hep. bu arada en son cıkanı hangisi we7 daha cıkmadı sanırım[hline] [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 22 July 2003 13:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar