SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 the account is currently in use.Would you like to disconnect the previous connection? OK CANCEL nedir bu beyler giremiom oyuna?[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ok a bas girersin diyoki accountu başkası kullanıyo ( ama genelde yok böle bi şey bug dan dolayı ) ( hack yemediyysen tabi :-))[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad [Bu mesaj Chalanger7 tarafından 20 Eylül 2005 21:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hack mek yemedim ya ama şifreyi falan değiştirdim Ark. ile girio benmki girmio şavaşda idim beykide ondandır ondana mıdır :D ???[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 hee girdi şimdide chareckter secilmior bugdan mı acaba?[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chalanger7 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 olabilir ok a basınca o dc olur sen girersin ama genelde hata var öyle oluyo çoğu kişşiye oluyo[signature][hline]Server:Ares(malesef) Nick:Chalanger7 LvL:57.5/fire Mage Clan:TurkishTown Nation:EL Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 minnetarım cok saoalsın.Suan chareckter secilmior sadece?[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 charını oyunda gösteriyor .yani kısaca charın askıda kalmış.bugün benimde başıma geldi.biraz sabret düzelecektir. az önce yine girdim cyper 1 e savaş warmış.bilag bidc şu an aynı hata :D artık yarın giricem anormal bi durum yok alışsan ii olur böyle hatalara. merak etme yakında geçer.[signature][hline]-aga klana alsana -sen kimsin ? -türküm alsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 marksman saolasın korktum hacklendim die. efet bende şavaşda idim power_turk beyki görmüğşündür :D bi cıktım relog yaptım cıkış o cıkış bi daha giremedim[signature][hline]_PoWeR_TURK_ CypHer 6x ArCh MaGe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SnAke_15 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ii ya ii geldi oo[signature][hline]-Abi tşk ederim -Bişi değil kardeş NP -100/0 abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar