AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Arkadaşlar basketboldan caydım. 100mt atletizmden giricem. Yanlız dereceler bana biraz uçuk geldi :) Şu an'a kadar 12.05 koştum. Aynı tempoyla devam edersem 11.xx lere düşerim. Macar Puan Cetveli Bakalım inşallah kazanırım.. Allah boş duranı değil koşturanı sever [sporcu atasözü] Koş süreyya koş [anonim] Hedef büyük koşmak gerek [vestel] :) Sapıttım yaws asdadaczx[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hayırlısı olsun[signature][hline]DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 İnşallah olacak tello$um =)[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yarın öğleden sonra. *!Stress Mod On*[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Pff :( Ne günlerdi bea.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
tilki Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 ben bulk olmadığım dönemde 100m yi 11.27 yle koşmuştum...
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Yuhh..! Ciddimisin?[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
tilki Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 evet tabiki ciddiyim...10 ay falan önceydi,hiç bi prof.yardım almadım sadece bodybuilding...ama şimdi koş dersen 13sn yenin altına zor inerim:)
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hımm.. Pek alakalı bir konu değil. BodyBuilding ile hızlı koşma tamamen ters orantılıdır. 11.27 koşan bir insan 11'in altına da düşer.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
tilki Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 nasıl alakalı değil hiç olimpiat izlemdin galiba... görmedinmi 100m cilerin vücutlarını...sen hiç 100mci zayıf adam gördünmü???????????
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Hocam hız olayı Allah vergisi bişi.! Bilmem kaç ya$ındasın ama ya$ın kadar olimpiyat,yarı$,leauge izledim. Hızına en fazla %20 katabilirsin. 1ooMtrciler kuvvet çalı$ırlar ki vücutlarındaki enerjiyi,hızı istedikleri zaman istedikleri oranda kullanabilsinler. Ok3?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
Öne çıkan mesajlar