aquila Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 AAAAHAHAHHAHAHAHAHHAZZHZZAZAZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 asd son ağlama sahnesi neydi öyle ya ahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 avatar ahahahahahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Výras Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 avatar ı bilmiyorum ama yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2009 avatarahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 AHAHAHAH. AVATAR. HAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Bu hafta sezon finali var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 çok süper şeyler olsun istiyorum. cartman tüm dünyayı peşine taksın, birilerinin ölümüne sebep olsun, kenny imba şekilde ölsün, stanle wendy öpüşsün stan kussun, kyle.. kyle hiç bişi yapmasın cartmanı kıskansın yeter, bir de sakın christmas bölümü olmasın olursa da yahudi boku çıkmasın plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 indiana jones bölümüne dün cnbce de rastladım. çok güzel yapmış adamlar ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 http://www.southparkstudios.com/guide/1203/making_boobage/ production process'e bakınız. off şu en güzel bölümlerden biriydi ya. Özellikle keninin kafayı bulup kızla dolandığı yerler müthişti. oraları özellikle alkollüyken falan tekrar izliyorum ve her seferinde çok eğleniyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Jahrein said: by any means necessery lkdsafasdkhflsda cidden çok iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 sezonun son bölümü fena değlidi ama içim fena oldu o muhabbete hehe irençti biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 final güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 it was almost all P, no H. ve give me the banana. AHAHahaha, güzeldi ya final istediğim gibi olmasa da yakındı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 stan'in babası açık ara south park'ın en gerizekalı adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canola Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 AHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tinkibinki said: stan'in babası açık ara south park'ın en gerizekalı adamı. randy kraldır. eric>randy>all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 tinkibinki said: stan'in babası açık ara south park'ın en gerizekalı adamı. en mükemmel karakterlerden abi huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Kyle'ın delirmesi müthişti de gerisi acayip kötü. Malesef yazarlar bariz tükenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 14 bölüme bitmesine uyuz oluorum south parkın bu kadar tembel bi seri olamaz ya o kadar bekledim ulan south park başlasın die , başlio 1.5 aya bitio. tekrar şimid martta sezon başlatırlar. o da 1.5 tekrar araya girecek ekime kadar. resmen 3 ay yayın 9 ay keyif. sezonun son bölümü de vasat bi bölümdü. o yüzden küfür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Bence tükenmeye bağlayamayız. Bazen uçuk bir fikirle çıkıyorlar ve efsane oluyor, bazense "ı ıh olmamış" diyorsun. Fikirler iyi olsa bile sürekli iyi bölüm çıkmasının imkanı yok gibi. Bu sezon 4-5 tane mükemmel bölüm vardı. 14 bölümde 5 tane gayet iyi bence, önceki sezonlarda çok daha kötüleri olduğuna şahidiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2010 18 Martta başlıyor 14. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 1401'i izlicem birazdan özledim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar