Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş çektirme korkusu !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dişime iğne vuracak doktor daha dünyaya gelmedi.Çok kez gittim diş doktoruna.Sadece tek bişey.Elinde uyuşturucu spray varsa başlayalım derim.Yoksa asla dişime ipne sokturmam.[signature][hline]Yuuzhan Vong

İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Mesaj tarihi:
said:
slayer__, 20 Eylül 2005 02:20 tarihinde demiş ki:
..
iğne yapiyor
uyuştu mu iih
uyuştu mu
iih bu sefer deniyo iiiii diye ses gelince birakio
uyuştu mu iih
gene dener gene bırakır iğne yapar
aha aynen.. 3 kere 4 kere iğne yaptırdığımı biliyorum. uyuşmuyor işte her bi haltı hissediyorum. kişiden kişiye değişiyor herhal..[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 20 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Bişi olmaz merak etme. Dişçiden önce 1-2 saat bişi yeme içme ama açda gitme. Sadece iğne yapılırken biraz acır sonrasını hissetmezsin.

zaten iğneden önce de fısfıs sıkıyo o da hissedilmio :)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Mesaj tarihi:
Doğru yer uyuşturulursa acı olmaz. Ama dişini çekerken korkunç oluyor. Onun yaptığı bir baskı da var ağzında. Ve sanki çenen de dişle birlikte gidiyormuş gibi hissediyorsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
Amaçsızca yürümek de bir amaçtır.
Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
Mesaj tarihi:
Ben sıfr morfinle çektirmiştim (Fısfıs). Eskiden iğneden korkardım. Büyüdüm :)[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan:
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
said:
Absolut, 20 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki:
Bişi olmaz merak etme. Dişçiden önce 1-2 saat bişi yeme içme ama açda gitme. Sadece iğne yapılırken biraz acır sonrasını hissetmezsin.

hiçbişi hissetmionmu? ağzın yok gibi oluyo o bölgesi?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

• Yeni Oluştur...