NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Dişime iğne vuracak doktor daha dünyaya gelmedi.Çok kez gittim diş doktoruna.Sadece tek bişey.Elinde uyuşturucu spray varsa başlayalım derim.Yoksa asla dişime ipne sokturmam.[signature][hline]Yuuzhan Vong İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: slayer__, 20 Eylül 2005 02:20 tarihinde demiş ki: .. iğne yapiyor uyuştu mu iih uyuştu mu iih bu sefer deniyo iiiii diye ses gelince birakio uyuştu mu iih gene dener gene bırakır iğne yapar aha aynen.. 3 kere 4 kere iğne yaptırdığımı biliyorum. uyuşmuyor işte her bi haltı hissediyorum. kişiden kişiye değişiyor herhal..[signature][hline]pppppt.. kediler çorba içmezki!
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Absolut, 20 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Bişi olmaz merak etme. Dişçiden önce 1-2 saat bişi yeme içme ama açda gitme. Sadece iğne yapılırken biraz acır sonrasını hissetmezsin. zaten iğneden önce de fısfıs sıkıyo o da hissedilmio :)[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ilk batırışta ufak bir acı, sonrası yok.[signature][hline]Deli333
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Doğru yer uyuşturulursa acı olmaz. Ama dişini çekerken korkunç oluyor. Onun yaptığı bir baskı da var ağzında. Ve sanki çenen de dişle birlikte gidiyormuş gibi hissediyorsun :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust Amaçsızca yürümek de bir amaçtır. Hiçbir şey amaçsız değildir ve her şey amaçsızdır.
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ben sıfr morfinle çektirmiştim (Fısfıs). Eskiden iğneden korkardım. Büyüdüm :)[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Likes Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Siamon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Absolut, 20 Eylül 2005 01:39 tarihinde demiş ki: Bişi olmaz merak etme. Dişçiden önce 1-2 saat bişi yeme içme ama açda gitme. Sadece iğne yapılırken biraz acır sonrasını hissetmezsin. hiçbişi hissetmionmu? ağzın yok gibi oluyo o bölgesi?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt
Öne çıkan mesajlar