Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diş çektirme korkusu !

Siamon

Öne çıkan mesajlar

kaç yaşındasın ya sen :) ben çocukken süt ddişlerimi çok çektirmiştim :) Acı dişinin apısına ve kullandığı ilaca göre değişir , eğer dişlerin kökleri benim gibi eğimli ise dişini kırarak çekmeleri gerekir oda haliyle acıtır biraz ama köklerin düz ise hiç bir şey hissetmesin (yani düz olanlar öyle diyor :))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zgrw, 20 Eylül 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
kaç yaşındasın ya sen :) ben çocukken süt ddişlerimi çok çektirmiştim :) Acı dişinin apısına ve kullandığı ilaca göre değişir , eğer dişlerin kökleri benim gibi eğimli ise dişini kırarak çekmeleri gerekir oda haliyle acıtır biraz ama köklerin düz ise hiç bir şey hissetmesin (yani düz olanlar öyle diyor :))

16.. film çektirdik kökler düz gözüküo hatta dümdüz :P[signature][hline]Siamon @ DeviantArt

Sosyal ağlarda paylaş

o zaman çekmesi kolay olur , bişey hissetmezsin :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

valla bilmem 3-4 dolgu yapırmıştım tamam i-pod lagidince bişi olmuo en azından hafiflio ama gözleri kapıom bu seferde aptal gibi göründüğümü düşünüom :P
neyse yaa alıcam yanıma i-podu acıcam cradle of filth - vampire adam oysun 1 haftada bitireyim şu dişi ilerlemeden seneye porseenllll ;)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

dişçi fobim var 2 kere diş çektirmek için gittim o da biraz ağrı yaptığı için ve babamın olm bak dişlerin düzgün olsun dar bir ağız yapın var dişler ileri geri durur güsel görünmez demesi (anlatamadım ama öyle bişi işte diş hekimide öyle dedi) sonucu gittim çektirdim adam iğne yaptı bi güzel çekti ilk seferinde

ikincisini çektirceğimde bayağa uğraştı parçalandıda azcık. ve birazda acı hissetim

korkuyorum o koltuktan ne bileyim ufacık bacak kadarken babamın yanına gittiğimde gel dişçi amca kontrol etsin dişlerini demişti o aletlerden çıkan sesler fln fln çok ürktüm piskolojik bi korku oluştu =(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Siamon, 20 Eylül 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
Selam pati halkı.. hayatımda ilk kez diş çektircem doğal olarak korkuorum.. daha önce bi kaç kez dolgu oldum diş çektirmek daha kolay diyolar o matkaptan faln ama ben nedense korkuyorum.. Diş çektirirken herhangi bi acı faln oluyomu?

kendini şimdiden kötü hissetmeye başla.o acıyı şimdiden yaşıyormuş gibi hissetmeye çalış alıştırma olur.[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies
Hell of a Misanthrope
Sosyal ağlarda paylaş

rahan sana sonuna kadar katılıyorum ya

iğne yapiyor
uyuştu mu iih
uyuştu mu
iih bu sefer deniyo iiiii diye ses gelince birakio
uyuştu mu iih
gene dener gene bırakır iğne yapar
en son dayanamayıp kasar deliriyorum ikincide başıma bu geldi ilkinde de dişin çıkışında acı vardı çok az bişey

ulan diyorum doktor uyuşturcam şimdi seni o elindeki alıp bin bir türlü fantazik atraksiyonlara girişcem olmıyacak

biraz fazla ilaç kullanmasını iste eğer çok korkuyorsan daha geç konuşabilirsin ama böyle iğrenç bişey başına gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

yaw ne korkuon, uyuşunca hiçbişey hissetmiyosun, sadece kafatasında bi çekilme derken bi boşluk hissi... o kaddaaar! ben bi günde iki yirmilik diş çektirdm, sonrasında ağrıdı. bi de alnıma kadar uyşmuştum sol kaşım karıncalanıodu sadece okadar... Ha bi de ilacın etkisi geçince bi baktım dudağımda kan ve diş izleri vardı, benimdi o izler... sadece okadar Heyaaaa :P[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...