Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyunu bilen var mıdır?

Throndor

Öne çıkan mesajlar

Kimsenin bileceğini sanmıyorum ama eskiden atari salonunda bir oyun vardı.. kılıçlı bir adamsın.. arena vari bir yerde dövüşüyorsun.. her yaratıkla round round dövüşülüyordu.. Her seferinde tek yaratık var.. sadece sonlara doğru biryerde 2 tane ikizvari arkadaş vardı..onlar çift olarak geliyordu.. hatta ellerinde metal, hilal şeklinde bıçaklar vardı..
İlk düşmanlardan birinin gargoyle tarzı uçan bir hadise olduğunu hatırlıyorum.. bir iki yaratıktan sonra silah alma vardı.. balta vardı mesela, kısaydı ama kodunmu oturtuyordu..
Düşmanlardan biri dragondu galiba.. kanat çırpıp uzaklaştırıyordu kendinden arada bir..
bir düşman da insan vücutlu, yılan gövdeli bir hadiseydi..

Çook eski oyun.. hatırlayan varsa alnından öpücem[signature][hline] Deus Ex Machina
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok.. "Moonstone" ilk amigada sonra PC de çıkmış kral bir oyundur da bu oyun çok daha eski.. bi hesaplarsam kaç sene önce oynadığımızı..hmmm... 2+2+7+3+3..17 sene öncenin oyunu bu...
"Fighting Fantasy" imiş oyunun adı.. indirdim emulatora bitirdim biraz önce, 17 sene sonra tekrar .. hey gibi.. ne oynardık.. street figher yoktu o zamanlar.. Bi bu oyun bi de "shadow dancer" yedi ufakken bizim paraları.. Fena oyun da değilmiş düşününce..

Hey gidi.. Street fighter 1'i hatırlarım ben.. Final fight, nam-ı diğer "hagar" ın ataköy galeriadaki dreamlande geldiği ilk günü hatırlarım.. tey tey tey..

Bu oyunu görünce anılarım depreşti..Atarici kültürü ayrı bi olay..

[signature][hline] Deus Ex Machina

[Bu mesaj Throndor tarafından 20 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...