Throndor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Kimsenin bileceğini sanmıyorum ama eskiden atari salonunda bir oyun vardı.. kılıçlı bir adamsın.. arena vari bir yerde dövüşüyorsun.. her yaratıkla round round dövüşülüyordu.. Her seferinde tek yaratık var.. sadece sonlara doğru biryerde 2 tane ikizvari arkadaş vardı..onlar çift olarak geliyordu.. hatta ellerinde metal, hilal şeklinde bıçaklar vardı.. İlk düşmanlardan birinin gargoyle tarzı uçan bir hadise olduğunu hatırlıyorum.. bir iki yaratıktan sonra silah alma vardı.. balta vardı mesela, kısaydı ama kodunmu oturtuyordu.. Düşmanlardan biri dragondu galiba.. kanat çırpıp uzaklaştırıyordu kendinden arada bir.. bir düşman da insan vücutlu, yılan gövdeli bir hadiseydi.. Çook eski oyun.. hatırlayan varsa alnından öpücem[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ok..buldum.. inanamıyorum.. internet nasıl bir olaydır.[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Ve adı neymiş? Birde oyunlar bölümümüz vardı orası tam bu işler için ideal.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 moonstoneyi hatirlatti bi an.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 amiga oyunu değil miydi o?[signature][hline]King Kong gelse de dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Yukardaki linkler bir süre çalışmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: MartinLGore, 20 Eylül 2005 19:52 tarihinde demiş ki: amiga oyunu değil miydi o? hem pc icin hemde amiga icin hazirlandi bildigim kadariyla.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bilmem? var mıdır?[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 e söle merak ettik bizde:)[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yok yok.. "Moonstone" ilk amigada sonra PC de çıkmış kral bir oyundur da bu oyun çok daha eski.. bi hesaplarsam kaç sene önce oynadığımızı..hmmm... 2+2+7+3+3..17 sene öncenin oyunu bu... "Fighting Fantasy" imiş oyunun adı.. indirdim emulatora bitirdim biraz önce, 17 sene sonra tekrar .. hey gibi.. ne oynardık.. street figher yoktu o zamanlar.. Bi bu oyun bi de "shadow dancer" yedi ufakken bizim paraları.. Fena oyun da değilmiş düşününce.. Hey gidi.. Street fighter 1'i hatırlarım ben.. Final fight, nam-ı diğer "hagar" ın ataköy galeriadaki dreamlande geldiği ilk günü hatırlarım.. tey tey tey.. Bu oyunu görünce anılarım depreşti..Atarici kültürü ayrı bi olay.. [signature][hline] Deus Ex Machina [Bu mesaj Throndor tarafından 20 Eylül 2005 20:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar