Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Episode 4-5-6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Doğru alana topic açtığımdan emin değilim ama kusura bakmazsınız umarım.
Star Wars Episode 4-5-6 yı şöyle bir 7-8 sene önce tv de göstermişlerdi yanılmıyorsam star da. Neyse ne zamandan beri aklımda var vcd sini bulsam da izlesem diye. Bu filmleri nereden elde edinebileceğim hakkında bir fikri olan varmı.
Veya topluca kanallara baskı yapalım tekrar bu filmleri göstersinler diye, gerçi ne kadar işe yarar o da muamma amai Yaz döneminde 3. sınıf dizileri izlemektense star wars gibi baş yapıtları izlemeyi siz de tercih edersiniz herhalde
Mesaj tarihi:
trilogy olarak editlenmiş olarak tekrar vizyona girenleri mi arıyorsun yoksa eski olanları mı ?[hline]So let it be written so let it be done
I'm sent here by the chosen one
So let it be written so let it be done
To kill the first born pharoah son
I'm creeping death
Mesaj tarihi:
Kadıköy de Rex sokak ta Orta Dünya var orda yoksa gene oralarda Ansalon var işte orda bulursun ama o filmlerin yeni çekimleri(90'lardaki) Kazaa dan iki günde film çekiorum haftalar biraz abartı, 2 gece açık bırak yarısı olur ztn[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor

May the force be with you!

Dem hibis think beat us
Dem hibis be wrong

Skini göremedim...
Mesaj tarihi:
benim bir arkadaşta vardı eğer acelen yoksa okullar açıldığında sorarım nerden almış diye :lol:[hline]-Oh my God,I found a penny.
-You bastard.
Mesaj tarihi:
ne war
ben 5 filmide kazaa'dan indirdim:P
hiçbiride fake çıkmadı...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) :
benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Mesaj tarihi:
bende arıyorum o eski filmleri ama bulamadım hiç bi yerde.Bende bi cnbc-e ye yazmıştım onlar eski güzel filmleri gösteriyolar ama beni sallamamışlardır heralde :P[hline]
Mesaj tarihi:
cnbc-e'ye baski yaparsak gosterirler zaten oyle bi planlari vardir ama star wars sonucta bu kesin cok paradir ondan gostermeiyorlardir.

Ankarada sakaryada bir bilgisayarcidan aldim ben eski serileri biraz arastirin bulursunuz kablo varsa kazaadakiler fake degil bence onu deneyin.[hline]Mors certa et hora certa
Mesaj tarihi:
bende de war arkadaşım çekmişti
bence de cnbc-e ye baskı yapalım göstersinler. belki çok pahalıya patlar ama ii reklam yaparlarsa feci de reyting alırlar[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll
  • Yeni Oluştur...