Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Doğru alana topic açtığımdan emin değilim ama kusura bakmazsınız umarım. Star Wars Episode 4-5-6 yı şöyle bir 7-8 sene önce tv de göstermişlerdi yanılmıyorsam star da. Neyse ne zamandan beri aklımda var vcd sini bulsam da izlesem diye. Bu filmleri nereden elde edinebileceğim hakkında bir fikri olan varmı. Veya topluca kanallara baskı yapalım tekrar bu filmleri göstersinler diye, gerçi ne kadar işe yarar o da muamma amai Yaz döneminde 3. sınıf dizileri izlemektense star wars gibi baş yapıtları izlemeyi siz de tercih edersiniz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 trilogy olarak editlenmiş olarak tekrar vizyona girenleri mi arıyorsun yoksa eski olanları mı ?[hline]So let it be written so let it be done I'm sent here by the chosen one So let it be written so let it be done To kill the first born pharoah son I'm creeping death Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Eskileri tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 şaka yapmıyorum arkadaş kazaadan indirmişti baya haftalarını almıştı :)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Bende indirmiştim ama fake çıkmıştı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Kadıköy de Rex sokak ta Orta Dünya var orda yoksa gene oralarda Ansalon var işte orda bulursun ama o filmlerin yeni çekimleri(90'lardaki) Kazaa dan iki günde film çekiorum haftalar biraz abartı, 2 gece açık bırak yarısı olur ztn[hline]Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor May the force be with you! Dem hibis think beat us Dem hibis be wrong Skini göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 benim bir arkadaşta vardı eğer acelen yoksa okullar açıldığında sorarım nerden almış diye :lol:[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 ne war ben 5 filmide kazaa'dan indirdim:P hiçbiride fake çıkmadı...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 bende arıyorum o eski filmleri ama bulamadım hiç bi yerde.Bende bi cnbc-e ye yazmıştım onlar eski güzel filmleri gösteriyolar ama beni sallamamışlardır heralde :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 cnbc-e'ye baski yaparsak gosterirler zaten oyle bi planlari vardir ama star wars sonucta bu kesin cok paradir ondan gostermeiyorlardir. Ankarada sakaryada bir bilgisayarcidan aldim ben eski serileri biraz arastirin bulursunuz kablo varsa kazaadakiler fake degil bence onu deneyin.[hline]Mors certa et hora certa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 sharereactor.com da olucaktı. fake olmazsa sanırım sharereactorde[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bende vcd leri var 3 ününde evde[hline]-->icq->20474989 + imkansızı gerçekleştirmek sadece zaman alır<-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 bende de war arkadaşım çekmişti bence de cnbc-e ye baskı yapalım göstersinler. belki çok pahalıya patlar ama ii reklam yaparlarsa feci de reyting alırlar[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar