_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Bendeki ram rd fakat rd ler baya bi pahalı felams şimdi yeni ram alıcam siz ne önerirsiniz fiyat performans açısından?[hline]Olyden[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Diye Tanırlar beni...
senko Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 ddr tabiiki en çok kullanılan onlar ki işini rahat görür en yüksek ddr da galiba ddr400 pc3200 idi...[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 O zmn tüm board değişecek tabe başka rd ram aldık offf offfü bu arada saols senko[hline]Olymposdan[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni...
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2003 simdi rd ram her zaman daha iyidir neden cunku 800 1066 ve 1200 mhz hizlari ama neden ddr ram daha uygun? ilk olarak ddr ram 200mhz double data rate oldugundan efektif hizi 400mhz buda 3.2gb/sn bandgenisligi demek, dual ddr oldugu zaman 6.4gb/sn ye denk geliyor elimizdeki en hizli islemci 800mhz bus li p4c ler oldugundan ve bunlarda 6.4gb/sn ye denk geldiginden, rd ram e ihtiyacin kalmiyor ayrica rd ram icin gelistirilmis chipsetler ddr kadar performansli degil, yani rdram ram olarak hizli olmasina ragmen, chipseti ile birlikte verimsiz hale geliyor yani soyle soyliyeyim alicagin islemcin ne olursa olsun, dual ddr al, ama eger islemcin 333mhz bus ise pc2700 [166*2] lik ramden fazlasini almana gerek yok cunku islemcinin arahizi 2.7gb/sn olduktan sonra ram 20gb/sn olsa bile bunun faydasina varamazsin, ama ilerde aklin kalir overclock konusunada az cok el atarsin diye pc3200 alabilirsin[hline]
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 infeqted as known as oha derecesinde bilgi küpü..[hline]aente is alone on this way.. aente as known as banshee.. mycq:110299655
sLog Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 asla rd ram almam hayatımda... Bi hata yaptım ve cezasını feci ödedim... Zaten elimden çıkarmaya çalışıyorum rd ram li pc mi... kesinlikle ddr... Hem bilgisayarcımın dediğine göre rd ram'ler üretilmiyomuş artık...[hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2003 ddr al bencede :) ben dual board a 512mb 400mhz aldım 2 tane süper oldu ;D[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 $iddetle tavsiyemdir :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Ztn rd öyle pahalıki şimdi ddr alacam hatta yeni bilg alacam bunuda büroya koyarık bari rdli dursun neyse saolun beyler:-)[hline]Olymposdan[Lancelot Ivanov] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni...
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2003 paşalar gibi sd ram alın ya :) ucuz ucuz bohtan bohtan oooh[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :)
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Abi 300 dolara bilgisayar buldum ya ulan rd ram o kdr lam 300 dolara alıcam onu eklicemde eklicem sonra benim bilgi birine kakalicam şu ddr bilmemkaç mhzyi alıcam süfer olucak süfer ha bu 300 dolarlık bilgin işlemcisi amd ymiş iymiymiş?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] Nblden[Silver] Vestelden[Lancelot Ivanov] Avaturkten [William Hurt] Diye Tanırlar beni...
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2003 said: UrZa, 22 July 2003 12:22 tarihinde demiş ki: amd 'de rd ram?hö? nasıl yani? Turk akli :)[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer
Öne çıkan mesajlar