EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 postlarla uğraşsın.maçı izlerse üzülecek zaten ehueuhe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 kalbim dayanmiyor zegnayi oyle gormeye zaten euhe[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Sergen, 18 Eylül 2005 17:08 tarihinde demiş ki: detayları ve tarafsız yorumlarımıza geçersek bence son yılların karmaşık ve ucu açık derbilerinden biri olacak. İki takımında en zayıf tarafı defans. Beşiktaş zaten rızanın sistemi yüzünden takım savunması iyi yapamıyor üstelik oyuncuların hepsi tecrübesiz ve ortalamanın çok üstünde değiller.Anelka ve Tuncay gibi oyuncular rahatsız edebilir.Özellikle FB öne geçerse BJK savunmasının baskıyla dağılmaması zor.Ayrıca BJK defansı çok faullu oynuyor yan toplardada kısa ve başarısız bunun için ölü toplar önemli.Gökhan Zan'ın oynamaması bence iyi çünkü çok faul yapıyor. kazma gökhan en az 5 freekick verirdi Fenere. Fenerbahçe savunması ise yıllardır aynı.Hızlı ve arkaya kaçan adamlara çaresizler,uzaktan şutlara izin veriyorlar ve özellikle çabuk adamlara çok çalım yiyorlar.Bu yüzden Kleberson ve Pancu'nun uzaktan şutları ve Ahmed Hassan,Ailton,Youla gibi hızlı adamların oyunları önemli.Tabi tümer,kleberson ve kanat adamlarının bu hızlı adamlara iyi toplar atmaları lazım. Orta saha Fener daha iyi görülüyor ama Appiahın oynamaması çok kötü.Aynı şekilde Okanında.Orta sahalarda bence fazla fark yok. Forvetlerde BJK için Ailton önemli oynayacak ama hazırmı belli değil.Ailton almanyada büyük ve önemli maçlarda inanılmaz oynardı eğer tam kapasite oynarsa 2 gol atabilir.Youla 'nın bu maçı kaldıracağını zannetmiyorum.Yinede çabukluğunu FB defansına daha iyi kabul ettirebilir. Fenerde anelka kilit adam ama bence tuncayın oyunu daha önemli olacak. Skor tahmini yapmak kolay değil ama gollü bir maç olabilir.Ama böyle derbilerin birşeyi var çok gollü bir maç beklenirken bile böyle maçlar çok kısır ve zevksizde geçebiliyor malesef. Berabere bitmesi zor.Ayrıca kazanan tarafın 1 farkla kazanmayacağını düşünüyorum.2 farklı veya az ihtimal 3 farklı bile olabilir.Bu FB'nin galibiyeti için biraz daha geçerli.. BJK kötü oyunla kaybederse oyuncular ve Rızanın o stadı büyük tepkilerle terkedeceği ve rızanın biletinin kesilmese bile ayırtılacağı kesin gibi.. yorumlara katılır veya katılmazsınız , ama "futbol" böyle konuşulur arkadaşlar...[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Neyin ne oldugu ortada BJK siz olmaz rıza Her ne kadar sacmalasada Yürü be Rıza :))[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pessimist Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 maç çok ortada.her şey olabilir.[signature][hline]-Pessimist Style- Ben Ne Savaşlar Verdim Kendimle Bir Rabbim Şahit Sor Ne Zaman Vurdum Kendimi En Son Katilim Oldum Her Gece NEDENSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Hadi bakalım Hayırlısı =)[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 helal adama ne gol attı be[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 saka gibi ya, gecirmemeliyiz bu adami boyle.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ilk yarı biter böle[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 anelka iki koluyla indirmis korayi, korayinda girisi hatali.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Windows Media Player ile mms://213.8.106.61/838978 adresinden izlenebilecek karşılaşma.. :D[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sst pis fenerli! ehue ben tümer'den kakacilik oynamasini bekliyorum, tek umudum o.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 var be ali sami!! İzledim ben az önce :) Yavaş falan ama izleniyo işte :) Kıyak olsun FB li kardeşinizden BJK lilere[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 çok yavaş bu ya izlenmiyo bende denedimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Çok bastırıyoruzda volkan hayatının maçını yaşıyor herhalde =([signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 wolkan ön cepheden gol yemez abi[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: EagleEye, 18 Eylül 2005 21:05 tarihinde demiş ki: çok yavaş bu ya izlenmiyo bende denedimde. Evet +1 bağlantım iyi ama ne yazık ki baya bi takılıyor.[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 geliyoo gol geliyooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 BU KADAR PALAVRA VERİLMEZ PENALTI OHA BE HOCAM OHA YA[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 sokim böle işe ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ZAUHAUHZAUHAZHUAZHUAZ AMpulllllll :D:D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. ewt ewt love comes again =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hahahha aut! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 dışarı attı işte oooooooooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ahah helal :p[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oleyy dışarı attıııı[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar