knoxville Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya arattım büsürü login sorunu diye topic var ama hiç biriyle aynı deil. cannot select char dedi 3 kez sonra 10060 demeye başladı şimdi de start dedikten sonra 5 saniye donuyo sonra bağlanmıyo ama hiçbişey de yapamıyorum task managerdan kapatabiliyorum anca.[signature][hline]enjoy the silence arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dontgo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 HATAAAAA hATAAAAA hATAAAAA bi sürü hata geçecek geçecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLDaT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 aynı sorun şu an bendede wra :([signature][hline]Name: Fatallity Class : Elemental Lord Lvl : 62 CLan : HoLy Np : 4xxxx Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madnmad Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 unutun knight online i.. huzur ferentus'ta.. emeginize yazik.. e$$ek yerine konuldugunuza degmez.. [spo1=Bak!]http://forum.paticik.com/view.php?id=144940[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 yeter be her topici aynı msjı niye gönderiyosun,bağıra bağıra post kasıyorum diyosun[signature][hline]from exile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Dark_Soul, 20 Eylül 2005 12:49 tarihinde demiş ki: yeter be her topici aynı msjı niye gönderiyosun,bağıra bağıra post kasıyorum diyosun Yahu bırak kasıyosa adam propaganda yapıo ama dediğim gibi betasıymış normal olunca paralı oalcak sanırım. :([signature][hline]Hallelujah x3tx3y x3kx3ux3rxw3xa3!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reactive Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: madnmad, 20 Eylül 2005 12:44 tarihinde demiş ki: unutun knight online i.. huzur ferentus'ta.. emeginize yazik.. e$$ek yerine konuldugunuza degmez.. [spo1=Bak!]http://forum.paticik.com/view.php?id=144940[/spo] alıyım eve bilgisayar bakmıcam yüzüne knaytın gerçi bedavaysa orayıda basar türkler kurtulamaz elimizden[signature][hline]-anneee bana bilgisayar al bak bilgisisayar mühendisliğine girdim. -yok bilgisayar milgisayar sana yazın internet kafeden çıkmadın eve alsak halin noolur?? -anneeeeee bööhhhüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 şu an bendede benim charın oyunda olduğu uyarısını veriyo.charı dc edip yeniden bağlanbmakmı istiyonuz dio ? ok diorum.yine aynı yazı çıkıyo :D current zone char askıda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4_f_r_4 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 sadece cyper da var galıba aynısı bendede oldu. bowlda dc oldum :([signature][hline]ID : AnD_JusTıCe_FoR_ALL Server : Cyper LvL : 6x Job : Clerıc Np : 4xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar