Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.el WOW hakkında (önemli)

Olivies

Öne çıkan mesajlar

2. el wow almak güvenlimidir sizce? uygun fiyata buldum icinde charda var tam istedigim tarz kasılmıs lvl 37 mage:)
ancak alacagım adamdan tüm bilgileri ve cd key i alsamda adam cd-key i bir yere yazar ve blizzard'a hacklendim deyip cdkeyide verirse geri alabilir accountu buna bir önlem getirebilirmiyim aslında adam güvenilir ama bir kac arkadasın basına geldi bu tarz olaylar sizce güvenilir olurmu?[signature][hline]''Kücük insanların büyük gölgeleri olduğu yerde güneş batıyor demektir''
Çin atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

eğer adamın elindeki cd ve manual'ları alırsan eula'ya aykırı düşmemiş oluyorsun.

eula açık bir şekilde alım/satım işine izin veriyor. fakat cd kutusunun ve manualların hepsinin tam olarak senin elinde olması lazım. onları delil oolarak kabul ediyor blizzard[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 19 Eylül 2005 19:38 tarihinde demiş ki:
eğer adamın elindeki cd ve manual'ları alırsan eula'ya aykırı düşmemiş oluyorsun.

eula açık bir şekilde alım/satım işine izin veriyor. fakat cd kutusunun ve manualların hepsinin tam olarak senin elinde olması lazım. onları delil oolarak kabul ediyor blizzard

açılmış bir karakterin satımından sonra ilk kişinin kredi kartının ilk ve son beş harfini almadan hiçbirşey yapamazsın[signature][hline]www.scuniverse.com
www.scuniverse.com/forum
Ayrton Senna is not dead

Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

walla cok ucuzsa kesin kazıklanırsın lafı bence yanlıs ben 50 ytl ye 3 ay yeni odenmis icinde lvl 35 char olan bir acc aldım ve cok memnunu acc yi aldıgım kişiyle hala konusur sohbet ederiz daha hiç yüzünü görmedim bile saolsun baya yardımcı oldu ama yinede dikkatli olmak lazm okadarda buyutmemek gerek biraz dikkat yeter tabi karsıdakinin de iyi niyeine baglı artk insan gibi birini bulmak gerek umarm ole birine denk gelirsin :D[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...