mardox Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 biliyorum daha önce tartışıldı ama bu son zamanlarda daha da arttığını farkettim. Hele bir de benim gibi sadece akşam saatlerinde ve ksıtlı bir zaman diliminiz varsa oyun için... bence blizzard bi önlem almalı... Hatta belki bi umut bu sefer dinlerler diye bu konuyla ilgili foruma fikrinizi yazmanızı rica edeceğim... link: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?ForumName=wow-realm-burninglegion-en&ThreadID=9261 not: arama tarama tüm açılan konuları inceledim, sonunda açmayı uygun gördüm. belki çok bahsedildi ama hala 0'a 0 elde var 0... daha ne kadar çekeceğiz?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 walla ben sırayı gorunce mutlu oluyorum sıra demek serverda lag yokd emek cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ilginç... ve bence komik, insanların böyle bir durmu kabullenmiş olması. Gerçi blizzarda pek laf soylememek gerek sanırım, çünkü türk halkı her durumda böyle bekletildiği için bizde alışkanlık yapmış bekletilmek!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvia Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Benim bildigim blizzard a mail atıp onların belirleyecegi bir servera charlarını gecirebiliyorsun.[signature][hline]Wow: Silvia LvL 60 Orc/Rogue Lineage2: Wretched LvL 55 Abyss Walker Knight Online: PoisonTr LvL61 Master Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Önce tüp kuyruğu vardı, sonra şeker, un, çay.. Şimdide wow kuyruğu çıktı:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İleride paralı geçiş vs. gelecek o yüzden transfer yapmayabilirler :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun [Bu mesaj OffChu tarafından 20 Eylül 2005 15:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Gitanzi, 20 Eylül 2005 15:55 tarihinde demiş ki: Önce tüp kuyruğu vardı, sonra şeker, un, çay.. Şimdide wow kuyruğu çıktı:p koptum[signature][hline]Burning Legion SUXX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar