twiSter Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 google da öle boş boş arama yaparken rastladım, http://www.activewin.com/reviews/software/games/u/ultima_9.shtml bu adresde ingilizce bilgiler ve ss ler var, oyun hakkında bilgisi olan varsa yazabilirmi cok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ultima Online çıkmadan önce Ultima single player bir oyundu ve UO nun öncesine dayanıyor bu seri işte ^^ . Oyun pekte yeni değil. Ultima 1 den bu yana gelen şeyler falan filan.[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 bnde var oynadım 3 boyutlu bi oyun ultima online kadar tatmin etmese de bir adventure oyunu tadında rpg yapmışlar o zmanın şartlarına göre çok hoş olmuş :) bulabilirsen oyunu oynamanı tavsiye ederim[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar