Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teacher vs me

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

said:
LonelyWolf, 18 Eylül 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
said:
HUR_AFE, 18 Eylül 2005 00:42 tarihinde demiş ki:
Aslında "I already know these, I've learnt them at kindergarden" deseydin daha iyi olmaz mıydı? Hem hazırlamışsın aklında konuşmayı, bu mudur yani?

cümleye güzel başlamışsında at kindergarden dediğinde zaman belirttiğin için perfect tense kullanamassın. yanlış mıyım?

doğru, hem zaman belirtiyor hem de öğrenme periyodu yok iş bitmiş.

zaten when yerine which kullanılcağı bariz orda, will yerine de are kullanılcağı eheh. arkadaşa ingilizce dersi vermemize gerek yok zaten, öğretmenini hor görmenin yanlışlığını anlar nasıl olsa. anlamazsa koleje alalım biz onu.[signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

yok arkadaşa zati ingilizce dersi verme gibi bi çabam yok+ her ne kdr ingilizce eğitimi almış olsam da bu işin hocası değilim. sadece şöyle ing. biliyorum böyle biliyorum dedikten sonra bunları demesi garibime gitti :)[signature][hline]Ferrero, 15 Eylül 2005 18:34 tarihinde, 6s-Tromsö maçından önce demiş ki:
Yenemezsek "mal" title ı koysunlar bana. %100 yeneriz!
Sosyal ağlarda paylaş

Agent_47 teenage siniridir bunlar geçer :) Hocalarla dikleşmemek lazım. Senin ingilizcen berbat mesela. Şu kurduğun cümleler çok komik afedersin. Yaşın küçük şuan,daha sonra anlarsın hocaların neden kızdığını.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Öğretmene cewap werilmez desem dayak mı yerim?:D

Bu arada ne bu milletin ing. merakı ya evet bütün dünyada konuşulan bi dil ama bazı şeyler olmuyor.Hoca sokuyo seni sınıfa grameri öğretecem die full ing. konuşturuyo sen daha cumle yapısını öğretmeden türkçe yasak diosun olmaz burası Türkiye herşeyin adabı olmalı bence bi derdin olluyo sınıfta hebe..höbö...bişiler anlatmaya çalışşıyosun sana sözlü notu veriyo o an :@

sinirlendim gene

[Bu mesaj SeaGle tarafından 18 Eylül 2005 07:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Birikimin sende kalsın. Senin neyi ne kadar bildiğini sınıf arkadaşların dahi bilmesin.

Emin ol, eski bildiklerini düzenli olarak gözden geçirmezsen elindekileri de kaybedersin. Hatta daha kötüsü, senin o "My name is x" diyemeyen arkadaşların bir gün gelir senden daha yüksek puanlar almaya başlarlar. O zaman kara kara düşünürsün.[signature][hline]yegyee !

[Bu mesaj tremere tarafından 18 Eylül 2005 10:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ulan yazik be cocugu yerin dibine soktunuz tamam hatali ama o da bi pati deilmi? bence biraz daha moral verici ve ayni zamanda ders verici seyler soyleseydiniz keske[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SeaGle, 18 Eylül 2005 07:20 tarihinde demiş ki:
Öğretmene cewap werilmez desem dayak mı yerim?:D

Bu arada ne bu milletin ing. merakı ya evet bütün dünyada konuşulan bi dil ama bazı şeyler olmuyor.Hoca sokuyo seni sınıfa grameri öğretecem die full ing. konuşturuyo sen daha cumle yapısını öğretmeden türkçe yasak diosun olmaz burası Türkiye herşeyin adabı olmalı bence bi derdin olluyo sınıfta hebe..höbö...bişiler anlatmaya çalışşıyosun sana sözlü notu veriyo o an :@

sinirlendim gene

[Bu mesaj SeaGle tarafından 18 Eylül 2005 07:27 tarihinde değiştirilmiştir]

+89549783406809[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Agent_47, 17 Eylül 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
cin saol janıms :) ama havalarda kalmaktan menunum hocaları bilememde "yeni metallica" (ne oldugunu biblmeyenler ufak bi arma ayapsınlar) tadında takılan tespih sallayan, ve aman abi cümlemizle süphanallah diye takılan tiplere göre havada ve yükseklerd eolmayı yeglerim

Malesef değilsin.
Başkalarını bu denli küçümseyen birinin başkalarından daha üstün olduğunu hiiiç sanmıyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...