Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Runuoda account nasıl yaratabileceğimi bilen varmi yada account sistemini nasıl free ye çevirebileceğimi.(arama yaptim free ye çevirmekle ilgili bir yazı vardi fakat bendeki ayarlar zaten orda söylendiği gibi ama olmuyor)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daimon Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Yanlıs hatırlamıyorsam AcoountHandler scp sinin içinde private static bool AutoAccountCreation = true; private static bool RestrictDeletion = true; private static TimeSpan DeleteDelay = TimeSpan.FromDays( 7.0 ); public static bool ProtectPasswords = true; Bunların boyle olması gerekıyor o zaman free account olur isteyen girebilir. Eger kapatmak istersen.. private static bool AutoAccountCreation = false; private static bool RestrictDeletion = true; private static TimeSpan DeleteDelay = TimeSpan.FromDays( 7.0 ); public static bool ProtectPasswords = false;[signature][hline]Bir değil bu dünyada dert Bir değil çekilen hasret Kalbimle oynama ne olur Ya sev beni ya terket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Zaten free miş ama private static bool AutoAccountCreation = true;1 oldugundan ip basına 1acc alınıyomus.Bende diyorum hersey tamam neden girmiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar