myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Anakart ABIT AN8 SLI (NF4,GLAN,SATA,RAID,S939) 185 $+KDV Ram KINGSTON DDR400 1024MB Dual Channel Kit (2x512MB) 112 $+KDV Writer LG 52x24x52x16 Combo 37 $+KDV DVD Writer ASUS DRW-1608P 16X Double Layer (BOX) Siyah 69 $+KDV Ekran Kartı POWERCOLOR 256MB ATI Radeon X800 (PCI-E) 279 $+KDV Hdd SEAGATE 80GB 7200RPM 8MB SATA 68 $+KDV İşlemci AMD Athlon 64 3500+ VENICE (512K,2200MHz,S939) BOX 262 $+KDV Kasa AOPEN H600B-B35 350W Beyaz 79 $+KDV Klavye-Mouse Seti A4TECH KBS 2350Z - Kablosuz RF Optik 35 $+KDV Monitor SAMSUNG 997MB 19" FLAT CRT 252 $+KDV Ses Kartı CREATIVE SoundBlaster Live 7.1 24Bit 34 $+KDV Speaker CREATIVE INSPIRE 2500 2+1 46 $+KDV Yazıcı CANON PIXMA-IP4000 169 $+KDV Toplam Tutar: 1627 $+KDV KDV Dahil Toplam Tutar: 1919.86 $ KDV Dahil Türk Lirası: 2,632,128,060 TL[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o sisteme biraz fazla o fiyat.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 şimdi de sorularım gelio 1. anakartı düşündüm de MSI veya DFI veya ASUS, abit e karşı tercih edilebilir mi, yazdığım anakart sağlam mıdır? 2. ekran kartı olarak radeon dusunuorum, x800pcie fakat powercolor mı gigabyte mı ya da asus mu karar veremedim. ayrıca x800 pci-e yerine x800gt pci-e ya da x800xl pci-e nin ne farkı var fazlaca fiyat farkından başka? alınası kartlar mı? mesela HIS radeon x800xl pci-e 314$ ken GIGABYTE radeon x800 pci-e 296$ az bir fark var ama gigabyte ın x800xl pci-e si 350 gibi bişi ucuz olmasına rağmen his alınır mı? 3. 350W'lık aopen kasa'nın yanına power supply gerekir mi bu sisteme yoksa iyi götürür mü? (genelde 24 saat açık bırakan biriyim makineyi sorun cıkmayacak şekilde olsun)[signature][hline]res pls [Bu mesaj -Qx- tarafından 23 Ağustos 2005 00:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ayrıca ekran kartı için radeon dışında öneriniz varsa yapın ama geçerli kaynaklarla, mesela perf karşılaştırma sayfası gibi, öle "6600gt daha iyidir." gibi yorumlar istemiorum pls. sheref ne kdr eder bu sistem?[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 ha 4. kingston ram yerine corsair mi alayım öle duymuştm hangisi daha iyiyse onu alacam ucuzluk onemli değil bu 2 sinde..[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 2. soruna cevap olarak onlar arasında çok büyük fark var performans açısından x800 alıcaına 6800 ultra alabilirsin seçim yaparken thg nin ekrankartı karşılaştırmasından yardım alabilirsin. 4.kingston daha ii die biliorum 2. soruya ek olarak gigabyte daha ii (bence) tabiki ama fiyat farkı oluşuo ozmn.asus sakın düşünme derim herçeyden önce o/c performansı çok kötü. [signature][hline]efsane topic [Bu mesaj ReD_DoG tarafından 23 Ağustos 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 monitörü daha güzel birşey al, lcd oyun için iyi olmaz gerçi. normal bombeli camın üstüne, düz cam koymuşlar hissi uyandırıyor o monitör bende[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: forgiver, 23 Ağustos 2005 00:14 tarihinde demiş ki: monitörü daha güzel birşey al, lcd oyun için iyi olmaz gerçi. normal bombeli camın üstüne, düz cam koymuşlar hissi uyandırıyor o monitör bende monitör öner, beni bilinmezliğe itme 3bin monitorden 1 ini alma diosun 2999 tercihten bi kaç tane öner de onlara yöneliyim[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1223 http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1421 http://www.mavidonanim.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=AE641PWC26 hangisi? başka alternatifler varsa link verin bu fiyat aralıgında..[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 said: -Qx-, 23 Ağustos 2005 00:00 tarihinde demiş ki: şimdi de sorularım gelio 1. anakartı düşündüm de MSI veya DFI veya ASUS, abit e karşı tercih edilebilir mi, yazdığım anakart sağlam mıdır? 2. ekran kartı olarak radeon dusunuorum, x800pcie fakat powercolor mı gigabyte mı ya da asus mu karar veremedim. ayrıca x800 pci-e yerine x800gt pci-e ya da x800xl pci-e nin ne farkı var fazlaca fiyat farkından başka? alınası kartlar mı? mesela HIS radeon x800xl pci-e 314$ ken GIGABYTE radeon x800 pci-e 296$ az bir fark var ama gigabyte ın x800xl pci-e si 350 gibi bişi ucuz olmasına rağmen his alınır mı? 3. 350W'lık aopen kasa'nın yanına power supply gerekir mi bu sisteme yoksa iyi götürür mü? (genelde 24 saat açık bırakan biriyim makineyi sorun cıkmayacak şekilde olsun) 300$ seviyeinde x800xl var. çko daha iyidir düz x800den.[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 sen ne istiyorsun anlamadım ki: Raid'li anakart almışsın ama tek hdd var ben 300$'a bilgisayar topluyorum sen sadece işlemciye o kadar vermişsin. Sen ne için istiyorsun? ben bilg. abanırım, 24 saat açık bırakırım diyorsan şunu öneririm: Kampanya[signature][hline]bakın bu linki koyuyorum buraya Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 off benim babam 800dolardan fazla vermedi bilgisayara ühü ühü hiçbişi çalışmıyor:([signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: tanoren, 23 Ağustos 2005 02:03 tarihinde demiş ki: sen ne istiyorsun anlamadım ki: Raid'li anakart almışsın ama tek hdd var ben 300$'a bilgisayar topluyorum sen sadece işlemciye o kadar vermişsin. Sen ne için istiyorsun? ben bilg. abanırım, 24 saat açık bırakırım diyorsan şunu öneririm: Kampanya dalga mı geçiosun o paraları nerden bulcam ben hem dandik onlar ben bu sistem tarzı bişi alıcam, wow jedi academy cs gibi oyun oynucam paso[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: -Qx-, 22 Ağustos 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Hdd SEAGATE 80GB 7200RPM 8MB SATA 68 $+KDV daha ben yeni kdv dahil 65 dolara aldım..fiyatların hepsi biraz biraz kazık geldi..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 ya fiyatlar onemli değil bende var zaten o hdd ben sistemi kurdum fiyatlar da civarını gostermek için..[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 i$lemci , anakart ve monitor bende var ; * monitor icin kesinlikle super secim , cok memnun olacaksin. * i$lemci , bir$ey demeye gerek var mi? * anakart Nforce4 cipsetli ama Fatal1ty'sini almani tavsiye ederim , olmazsa kesinlikle bu da cok guzel anakart , yaninda SB Live serisi kadar kaliteli olmasa bile kucuk bir ses karti geliyor , onboard degil. * ekran karti , son devirde Ati bayragi Nvidia'ya kaptirdi , Asus N6600GT serisi cok guzel her$eyden once O/c'li geliyor bu kart.[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 said: neverexist, 23 Ağustos 2005 10:51 tarihinde demiş ki: i$lemci , anakart ve monitor bende var ; * monitor icin kesinlikle super secim , cok memnun olacaksin. * i$lemci , bir$ey demeye gerek var mi? * anakart Nforce4 cipsetli ama Fatal1ty'sini almani tavsiye ederim , olmazsa kesinlikle bu da cok guzel anakart , yaninda SB Live serisi kadar kaliteli olmasa bile kucuk bir ses karti geliyor , onboard degil. * ekran karti , son devirde Ati bayragi Nvidia'ya kaptirdi , Asus N6600GT serisi cok guzel her$eyden once O/c'li geliyor bu kart. O/c nedir bir de asus ile leadtek arasında 40$ fark var hersey aynı olmasına karşın. Bir de bu verdiğim ilk linkteki en iyi overclock performansı falan dio o 3 ünden hangisi alınmalı? bi de bana şunları açıklayablr msnz GT XL XT GTX TDH EXTREME ne işe yarar bunlar? hangileri olmalı hangilerinin olmaması sorun yaratmaz?[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 bi de monitor gerçek flat mi yoksa kolpa flat mi (bombeli cam ustune düz cam koyuyolarmış?)[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Kısaca yorumlarımı sıralayayım; - HD'yi daha yüksek alabilirsin, SATA2'ler çıktı nf4-ultra kartlar destekliyor bir düşün derim - Asus ekran kartlarını herkes tavsiye ediyor - Corsair RAM'ler daha iyidir, ama daha pahalıdır tabi Kingston'a göre - Kaliteli RAM düşündüğüne göre overclock da düşünüyorsun sanırım, bu durumda 350W PSU'nun yetmeme olasılığı var. Deneyip görmek lazım[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 overclock atmayı bilmem ama atan arkım var attırırım fazla fiyat farkı yaratmadan nasıl ayarlarım o duruma?[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Hangi duruma? son mesajını anlayamadım??[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 overclock atıp iyi performans alabilecek bir duruma, yani mesela overclock gerekli mi bu sisteme+overclock neye atılır anakarta mı işlemciye mi ekrankartına mı ota mı boka mı :p kasanın Watt ını arttırıp ramleri corsair alıp anakartı difinity midir nedir ondan yaparsam extradan masraf cıkıo çok, zaten fazla fiyat? bu arada abit anakart iyi midir değiştirmeyim mi?[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 hata.. [Bu mesaj -Qx- tarafından 23 Ağustos 2005 11:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neverexist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 $imdi bilgim dahilinde cevap vereyim ; overclock dedigimiz i$lem daha cok guc verip daha cok performans alma olayidir fakat ayni derecede yapilan donanimlarin sogutulmasi gerekir cunku cok guc verdigimizde isiniyor ve yapilabildigi donanimlar ise ram , ekran karti , i$lemci diye biliyorum. ekran kartini yapmak icin RivaTuner diye bir program var ve her ekran kartini inceleyen yabanci siteler belirli yuksekliklere sorunsuz cikiyor , bizde cikabiliyoruz. ram ise belirli araliklari var mesela 2-2-5-7 gibi ne kadar du$uk olursa o kadar iyi , ce$itli o/c urunu satan sitelerde bunlar yazar dikkatli olduysan gormu$sundur. i$lemci ise ce$itli programlarla yapiliyor AMD'nin kendi cd'siyle bile mevcut bu olay. ama o/c iki sebebe bagli yapilabilir ; * bilgisayarin tam performansini gormek * bilgisayar artik guncel oyunlara veya uygulamalara yetmiyorsa o zaman.. senin bu sistemde o/c gereksiz. Abit anakart kesinlikle cok memnunum lakin tek memnun olmadigim ozelligi a$iri ses yapmasi , 2 tane buyuk fan var yanilmiyorsam.. Ekran karti soruna gelince ise ben Asus 6600GT kullaniyorum zaten 6600GT'ler arasinda pek fark yok ama incelemeleri okuduktan sonra bunda karar kildim bir sorunu yok..[signature][hline]"Better to reign in Hell, than serve in Heaven" John Milton Paradise Lost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 peki ses çıkarmayan abit ayarında kart var mı? fiyat falan olarak da? bi de x800 pci-e mi 6600gt tdh extreme pci-e mi? ve kingston mı corsair mı kingston alırsam çok mu ayıp etmiş olurum :p[signature][hline]res pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar