Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Bazı akıllılar ayran iç in memleri gozuktugu icin rtük e şikayet etmişler cocuklara zararlıymış :) koptum ya[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ohaaa derim başka birşey demem ne demişler "bu ineklerin memeleri gözüküyor efendim" mi? çocuklar kötü etkileniyormuş ha? gazetelerin arka sayfalarına bakmıyorlar galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 zeki insanlar işte[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 :lol: mu hahaha ben katılıyorum inekler südyen takmalılar ayrıca küpe takan inekleri kınıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hayvan memesinden tahrik olabiliyorsa şikayet etmesi gayet normal[hline][i]Transpose ! [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 ehehe popolin diye mi ne bişe varya bebek bişeysi o reklamda da bebeğin poposu gözüküyor diye şikayet etmişlerdi.işin komiği şikayet haklı bulunup reklamın o bölümü sansürlenmişti. [Bu mesaj regulus tarafından 17 July 2003 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 bu reklamıda kaldırırlar kesin[hline]Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 yoq galiba inekte diğerleri gibi short giyecekmiş altına :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 valla ben hala ayraniç'in golünde 7 numarları ineğin ofsaytta olduğunu düşünüyorum :) gerçi şut kaleye gidiyor ama ben yan hakem olsam çekerim bayrağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 aga sırf o mu????? 1)Ayraniç:inek çok müstehcen çocuklarımızın ahlakını bozuyor 2)Pınarsu:annenin karnındaki bebeğe zilli demesi örf adet hödösüne aykırı 3)Akbankbebek hesabı:reklamda gerçek aile olcaz dio bu da çocuksuz ailelerin ruh sağlığını bozuyomus 4)Algida:Tüm reklamları ahlaksız 5)Muya:konusmalar bize kotu ornek oluyo 6)Okey:Toplum yapımıza aykırı 7)Topkek:adam çok bağırıyo çocuğum korkuyo 8)Nez sohbet hattı:Ahlaka aykırı,çıplak goruntulerle reklam yapan Nezden şikayetçiyim 9)Reklamdaki öpüşme sahnesi çocuklarda olumsuz çağrışımlar yapıyo 10)Çocuk öğretmenine aşok psikoloji bozar, 11)Ariel:Kocaman top yuvarlanıyo sonra açılıyo deterjan kalitesi topa bakarak mı anlasılır??? 12)Genç Parti:çok ırkçı[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 hahah.. neresiyle güleceğini şaşırtır bunlar insana. inekleri de tesettüre soksunlar :)[hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-overdose- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ne yani o zmn Bonussimo da korkunç, zenci yamyam ! Ayraniç e gelince onlar süt memesi efendim çocuklar ondan içiyor yani. bence harikada gol takıyor para olsa ben Fenerli olarak, Fenere alırdım.[hline]There is no beginning there is no end, There is only change, Progression backwards is this where we are heading, Take back your soul forget your emptiness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mydonose Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 made in turkey.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 [Fikrinin doğruluğu yanlışlığı tartışılabiklir, ama burada değil / Nefr] [Bu mesaj Nefr tarafından 17 July 2003 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 zaten listte birinci sıradaydı onu yazmıcaktım ama soradan ekledim[hline]As a person who had discovered the reality of the life,he says:Blood never ends without the power of wisdom Bazı cevaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2003 Ayraniç hani şu Galatasarayın son transferimi valla ben de şikayetciyim ondan dunya kupasında kacırdıgı 9999 pozısyonla turk mılletının ılk kalbını oynattı sonra sınırlerını yıprattı sonrada el harıketı cekıp dovunmekten ellerımızı acıttı[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 ıııımmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuoooooooooooooo! :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Yanlız bence bunları ciddi ciddi tüketicinin şikayet attiğini düşünmüyorum bence rakip firmalar yapıyor, yaptırıyordur yani aklım almıyor..Gitsin biri inek memsinden kıllansında RTÜK' ü arasın hede hödö desin aklım gerçekten almıyor..[hline]Save me from the nothing i've become... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 milletin i$i gucu derdi tasasi yok heralde boole $eylerle ura$iyolar..[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 yanlış tanathos... bazılarının işi gücü derdi tasası bu. nedenini onlara sormak lazım tabi :lol:[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 işte canı sıkılan iş güçle uğraşmaktan manyıyan arıyor yok bebeğin poposu ineğin memesidiye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 cocuklarin psikolojisi filam bozuluyo diye boole reklamlari $ikayet falan ediyolarda cocuklarin halini goruyoruz ellerine tespih alip sokaklarda tespih salliyolar :D bumudur yani psikolojisi duzgun cocuk.. birakin yahu isteyen istedigi reklami izlesin , yapsin , yayinlasin..[hline]What does not kill,makes stronger. ------------------------ Laraok Deadsoul Kay's sexy necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 50 tane yabancı film gösterip sonra da bu reklamları sakıncalı buluyorlar komik. Birde neden yabancı filmelrde her türlü küfüre izin varken Kemal Sunal filmleri sansürleniyor anlamıyorum. Adam en fazla eşoluşek dedi bugüne kadar.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli [Bu mesaj Absolut tarafından 18 July 2003 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Hatirliyorum bi kerede hassiktir demisti kesmemislerdi, amma gülmüstüm :D[hline]Bazıları konuşarak rahatlar, bazıları yazarak, dans ederek, spor yaparak, müzik dinleyerek veya şarkı söyleyerek. Beni rahatlatan FRP alanında yaptığım her şey.. kendimi ifade edebilmem... görülmem ve görmem...anlatmam ve anlamam..Kim nederse desin..En iyisi FRP... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2003 bende bu tespik sallama işine kıro ve benzeri şeyler diyenleri anlamıyorum ne varmış tespik sallmada müslüm deyilmisiniz tobe tobe çok aptalca ister tepik sallar ister fubu giyer kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar