Eternal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 DVDwriter alıp Emule'den çekicek.Sorun degil yani o.Alet gelsinde =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Oyun bulmakta ne var hakkaten, eşşek, torrent, vb.. :)[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 ya en azından bı 6 ay beklemek lazım acele etmeyın bence[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Redall Aksam Sendeyim...;) Şaka Maka 4000$ Olmas Bea...Yoksa Öh Yani...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live! ---Kenshin Himura--- Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Yanlış okumuşum pardon ya :) 4000 $ varmış hazırda bende fiyatı zannetim :P[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maddoq Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 @eternal dvd writer bulma deil de bildiğim kadarıyla ps 3 te normal dvd cdler kullanılmıcaktı tam emin deilim ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 blue-ray !!! aşmış büyüklükte cdler...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 said: Xaero, 01 Haziran 2005 15:15 tarihinde demiş ki: - Disk olarak yeni Blu-Ray formati kullaniyor. Blu-Ray diskleri DVD'den daha hizli ve cok tabakali baski ile 80 GB'a kadar cikan bilgi tasima kapasiteleri var. Ozel polimer cilasi sayesinde tornavidayla bile cizilse diskte okuma problemi olusmuyor. PS3 ayni zamanda DVD ve CD formatlarini da okuyabiliyor. http://forum.paticik.com/view.php?id=120901[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 amcamla konustum amerikadan buraya kacak t3 hatti cekecez tek derdim fiber optik kablolar balinalar falan yemese bari... peheey....[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2005 Bak kalan parayla yapacak bir şey çıktı. Bir blueray-writer alırsın 2000$'a falan, kalanlada güzel bi 5m yarıçaplı bir uydu ve 2-3 yıllık uydu internet alırsın.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Arkadasin hayatli yalan bire bir tanirim o yuzden soyluyorum.Kaldi ki 4000 $ i nerden bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Silphatos, 16 Eylül 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Bak kalan parayla yapacak bir şey çıktı. Bir blueray-writer alırsın 2000$'a falan, kalanlada güzel bi 5m yarıçaplı bir uydu ve 2-3 yıllık uydu internet alırsın. blueray writer varmıki piyasada nası alıcak?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? http://www.fenerasyon.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Var, ABD'de.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 blueray oyunlarini indirmesi dert , yazacak aleti bulmak dert , yazacak cd leri bulmak dert , chip bulmak dert . en guzeli sole 1 sene falan beklyip hersey otursun ondan sonra olur bence[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Torrent tan çekemicekmiyim ben şimdi o zaman dayıma siparişleri vereyim... Hmm Arkadaşlar en baba ps3 oyunları nelerdir şuan reklamını gördüğünüz varmı hiç siparişi çakayım..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 WE10 var ps3'de... dün oynadım süperdi.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Wtf???[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Göz var nizam var ps3 ü 4000 $ a cikabilir cikar diye düşünen bir zihniyet olabilirmi.Redall a alikiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Obarey 6 milyar ne yahu. Onun yerine bi şahin alırım sokakta racing oynarım falan ehohe :)[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar