Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Redall PS3 Siparişi mi Veriyor amanınn..

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

abi geyik mi yapıonuz
500$ dan yukarı olmaz.
eheheuheu xbox 360 ın en yüksek fiyatı 399$die açıklandı ztn:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

o 500$ ı 1000$ yapalım
ama daha üstüne cıkmaz, cıkamaz

4000 dolarlık aleti kime satacaklarmış, yapmayın allahaşkına[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

ne 1000 i ya xbox 360 400$ diom (tabi amerika fiyatı) türkiyedede 600$ fln olur ps3 1000$ olursa kimsse almaz:D.xbox 360 alır:D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 11 Eylül 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
sizce bunların fiyatı ne kadar olur bende 4000 $ var hazırda..

Eskiden büyüklerimiz biz böyle bişey söyleyince,
ya sen hesap yapmayı bilmiyorsun yada hiç dayak yememişsin derlerdi, nedense aklıma geldi bir an.[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

NY dan almak pek mantikli diil bnce yine ntsc / pal die 2ye ayirabilir sony[signature][hline]Erevy wrod in tihs sohrt pgaararh is slepeld cploetemly wnorg but you soluhd be albe to raed it nrmlaloy? Apnptpaarly the hmaun biarn olny ndees the frsit and lsat ltretes to be in the creorct ptosion for a wrod to be lilgbele.
Sosyal ağlarda paylaş

Ayırabilir değil, ayırmak zorunda zaten. Televizyonun kataloğundan bakmak lazım ntsc uyumlu olup olmadığına da.

Amerika'dan getirince sorun 110V - 220V adaptörü satın almakta olacak ki bu da çok pahalı bir şey değildir.

Bence büyük soru satın almadan önce makinaya düzgün chipler üretilmesini ve bu süre zarfında makinanın ucuzlamasını beklemek ya da beklememek.[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen gönder nakiti ben gider alırım senin için . Hem Newyork falanda gezerim iyi olur :D .[signature][hline]NEDAIN 24 Duelist (Recursion) Matrix online (Retired)
GUNZ LVL 1x Gunslinger
WOW - EU retail (BL) Kerbela Night elven Warrior 60 (SOLD)
RO Saratan 88 backstab master (retired)

29 haziran 18.** Murtaza demişki :
" böyle özürlü gibi vurmaya çalışınca küfür ettim kapadım oyunu... Tavşan'ı öldüremedim sinirliyim "
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...