-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Yaz bitti yarın üniversiteye başlıyorum. Yeditepe endüstriyel tasarım. nedir bu işler ?
arina Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hayırlı olsun sana biz başlayalı 1 hafta oldu bile(çünkü biz liseliyiz)[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com)
Succubus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 bizimkide 26 sında başlıo gidiceem bölüm nedir ne diildir zerre bilmiorum[signature][hline]... LeviathaN ... For once upon a time From the binds of your holiness I could always find The right slot for your sacred key
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Umarım güzel geçer üniversite yılların ki öyle olucak :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ne yapar ne ederim ben kayışdağında
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya kayıt işi çok kolay , orda bi ton adam var sana söylüyolar zaten ne yapacağını :) sonrasında da yavaş yavaş öğreniosun , hç heyecanlanmanız gerek yok üniversite oldukça kolaydır , sınavlara zamanında çalışın yeterli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
twistedemo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 oo endüstriyel tasarım süperdir bir zamanlar hayalimdi =p bizde artıkın ailecek başlıyoruz üniye ama ekonomi : )[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 yeditepe güzeldir :) ortamı falan tabi ayak uydurana[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
dalamardl Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 İİ hayırlı olsun tebrik ederim.bizim okulda 1 hafta sonra çılacak ama genelde en son kapananlardan biri oluyor(aslında bütlere kaldıgımdan dolayı o kadar uzuyor ama :P)
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Peynir, 18 Eylül 2005 22:49 tarihinde demiş ki: ne yapar ne ederim ben kayışdağında Adında hayır yokmuş zaten.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 19 Eylül 2005 00:43 tarihinde değiştirilmiştir]
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ne güsel yaa milletin okulu açılıo, bizim ki de ekimde açılcak... tatilin de bi yeteri var kardeşim yeaa! onuçin buralarda fing atiyozz... fingoloji...ıyyk!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 aradım sordum; -babalar okul ne zaman açılacak? -genç sana kalmış istersen ekime kadaaaar istersen pipetine kadar.. tabii ben ekimi seçtim ekim 3 de başlıyor İİBFMÜ runları bu sene lvl 3 üm iyi drop düşüyormuş 3. sınıflardan ama benim daha 2. sınıf setlerim bitmedi (matematiksel iktisat, istatistik) artık okulun önünde yazarım [4. Looking For Group]LFG iktisat2anfi çok wow oynuyorum[signature][hline]HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Üniversite senin mi? Niye ki$isel'e açıyosun?[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ferrariler var burda bissürü
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 İnsight lol @Peynir arkadaş edin ferrarisi olanları, bi tur falan istersin. Direkten dönüp gelirsin veya ağaç. Edit: İmla...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces [Bu mesaj Janitschar tarafından 20 Eylül 2005 10:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar