Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul minderli falan rahat mekan ambians süper böyle

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
don jon bütçe zorlar arkadaşlar
uyaralımda[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen..
Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Mesaj tarihi:
Galata köprüsünün orada 10 numara filan var. Mekan bayağı iyi hem de ucuz ama çalışanlar amele :) dk başı gelip bir şey ister misiniz olayı yüzünden çokta ucuz olmuyor aslında :) Sürümden kazanıyor arkadaşlar.
Mesaj tarihi:
haydaa..o nerden çıktı yaa...istanbulun göbeğinde...sen biliyorsun polis bilmiyor mu?
tabi polis hakkında konuşmak istemiyorum burda :)[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Mesaj tarihi:
3 gündur bulamadım arkabahçeyi

bugün çok yaklaştım tabelalarını bile buldum gene olmadı

50 kağıtlık benzin gitti heralde şu 3 günde bulcam die :)[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
said:
Angelotti, 31 Temmuz 2005 03:15 tarihinde demiş ki:
başka yokmu ? bu kadarcıkmı ?

besiktasta sahilde idonun iskelesinin orda beer point die bi bar var. oraya minder koyuyolardı en son.. hep oraya gdiodk aksamları arkdaslarla.. cok gsel olur aksam orası[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
said:
Greeny, 30 Ağustos 2005 02:25 tarihinde demiş ki:
3 gündur bulamadım arkabahçeyi

bugün çok yaklaştım tabelalarını bile buldum gene olmadı

50 kağıtlık benzin gitti heralde şu 3 günde bulcam die :)

valla ben sanslıyım babam arkabahcenin hemen yanında otruo lol[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Mesaj tarihi:
beşiktasta beer port var guzel minderli fln bole super yer :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Mesaj tarihi:
taximum galatasaray lisesinin yanında, aşağı tophaneye doğru inerken.

ayrıca beerportta minder var mı ya? yok benim bildiğim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
ya daha inmeden fransız sokağına..ankesörlü telefon kulübeleri var ya lisenin yanında, onun karşısında bi kapıdan giriyosun. yapı kredinin yan tarafı gibi..

ortam için ne desem ki, güzelimsi..ayrıca odalar var 4 saati 35 YTL (kişi başı değil toplam) kapatıp DVD izleyebiliyosunuz.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
Arka bahçeyi buldum gittim
mekan güzel hoş

cola - 5

ice tea - 6 ytl
bana pahalı gibi geldi
en azından fazla pahalı mekanlara gitmediğim için bana çok çok pahalı geldi :)
2 ytlye içiceğim kolaya 5 ytl vermek
park parası 5 ytl vermek
yok olmadı öğrenciyim ben :)[signature][hline]Atletimin kolu yok
Hovarladığın sonu yok
Aramazsan arama
Zaten bende kontör yok
Mesaj tarihi:
said:
Mantar, 18 Eylül 2005 05:41 tarihinde demiş ki:
ya daha inmeden fransız sokağına..ankesörlü telefon kulübeleri var ya lisenin yanında, onun karşısında bi kapıdan giriyosun. yapı kredinin yan tarafı gibi..

ortam için ne desem ki, güzelimsi..ayrıca odalar var 4 saati 35 YTL (kişi başı değil toplam) kapatıp DVD izleyebiliyosunuz.

böle loş falanmı minderli koltuklumu
Mesaj tarihi:
said:
Peynir, 18 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
said:
Mantar, 18 Eylül 2005 05:41 tarihinde demiş ki:

ortam için ne desem ki, güzelimsi..ayrıca odalar var 4 saati 35 YTL (kişi başı değil toplam) kapatıp DVD izleyebiliyosunuz.

benimde çok ilgimi çekti ayrıca ucuzz.
böle loş falanmı minderli koltuklumu
  • Yeni Oluştur...