Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 don jon bütçe zorlar arkadaşlar uyaralımda[signature][hline]Sevmesen de beni.. Özledim sesini.. Git desem de yine gitmesen.. Yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? Haram mısın bana bir bilsem..
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 taksimde sıraselvilerde yaga bar
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 said: Goering, 12 Ağustos 2005 02:08 tarihinde demiş ki: semt söyle o çevreye yoğunlaşayım... avrupa yakasında herhangi bir yer olabilir avcılar falan değil tabi =)
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bakırköy kültür dershanesinin yanında magic var, üst katı bol minderli bol tv li güzel aburcuburlu sessiz sakin biyer. ama çok cool bi yer olduğu söylenemez
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Galata köprüsünün orada 10 numara filan var. Mekan bayağı iyi hem de ucuz ama çalışanlar amele :) dk başı gelip bir şey ister misiniz olayı yüzünden çokta ucuz olmuyor aslında :) Sürümden kazanıyor arkadaşlar.
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Cadde marekeş , kadıköy marekeş[signature][hline]Anubis a.k.a b@p k3nk Andoria BenBen2
piqlet Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kadıkoy arkaoda guzeldir ama klima yok sanırım taksimdekide gusel ..
dufrasne Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 cadde marakeş'te nargilelere uyuşturucu madde koyuyolarmış ne kadar doğru bilinmez..[signature][hline]
Anarsist Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 haydaa..o nerden çıktı yaa...istanbulun göbeğinde...sen biliyorsun polis bilmiyor mu? tabi polis hakkında konuşmak istemiyorum burda :)[signature][hline]Herşeyini Kaybedersen Özgürsün
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 boğaziçi üniv.'nin ilersinde.. rumeli hisarüstü / etiler said: Kasanova, 24 Ağustos 2005 14:02 tarihinde demiş ki: bu arkabahçe nerde kalıyo ? [signature][hline]
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 3 gündur bulamadım arkabahçeyi bugün çok yaklaştım tabelalarını bile buldum gene olmadı 50 kağıtlık benzin gitti heralde şu 3 günde bulcam die :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Angelotti, 31 Temmuz 2005 03:15 tarihinde demiş ki: başka yokmu ? bu kadarcıkmı ? besiktasta sahilde idonun iskelesinin orda beer point die bi bar var. oraya minder koyuyolardı en son.. hep oraya gdiodk aksamları arkdaslarla.. cok gsel olur aksam orası[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
alukard666 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 said: Greeny, 30 Ağustos 2005 02:25 tarihinde demiş ki: 3 gündur bulamadım arkabahçeyi bugün çok yaklaştım tabelalarını bile buldum gene olmadı 50 kağıtlık benzin gitti heralde şu 3 günde bulcam die :) valla ben sanslıyım babam arkabahcenin hemen yanında otruo lol[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 beşiktasta beer port var guzel minderli fln bole super yer :)[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan.. Wow - Dashe - Baydim... MxO - Dashe - E Bundanda Baydim.. Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2005 taximum nerde biliyomusunuz ?[signature][hline]o_O | Spoon
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 taximum galatasaray lisesinin yanında, aşağı tophaneye doğru inerken. ayrıca beerportta minder var mı ya? yok benim bildiğim.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Fransız sokağına inerken nerde kalıyor ? ortam nası ?
Mantar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ya daha inmeden fransız sokağına..ankesörlü telefon kulübeleri var ya lisenin yanında, onun karşısında bi kapıdan giriyosun. yapı kredinin yan tarafı gibi.. ortam için ne desem ki, güzelimsi..ayrıca odalar var 4 saati 35 YTL (kişi başı değil toplam) kapatıp DVD izleyebiliyosunuz.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Greeny Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Arka bahçeyi buldum gittim mekan güzel hoş cola - 5 ice tea - 6 ytl bana pahalı gibi geldi en azından fazla pahalı mekanlara gitmediğim için bana çok çok pahalı geldi :) 2 ytlye içiceğim kolaya 5 ytl vermek park parası 5 ytl vermek yok olmadı öğrenciyim ben :)[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok
-pinkmartini Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 said: Mantar, 18 Eylül 2005 05:41 tarihinde demiş ki: ya daha inmeden fransız sokağına..ankesörlü telefon kulübeleri var ya lisenin yanında, onun karşısında bi kapıdan giriyosun. yapı kredinin yan tarafı gibi.. ortam için ne desem ki, güzelimsi..ayrıca odalar var 4 saati 35 YTL (kişi başı değil toplam) kapatıp DVD izleyebiliyosunuz. böle loş falanmı minderli koltuklumu
ravendark Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 said: Peynir, 18 Eylül 2005 23:15 tarihinde demiş ki: said: Mantar, 18 Eylül 2005 05:41 tarihinde demiş ki: ya daha inmeden fransız sokağına..ankesörlü telefon kulübeleri var ya lisenin yanında, onun karşısında bi kapıdan giriyosun. yapı kredinin yan tarafı gibi.. ortam için ne desem ki, güzelimsi..ayrıca odalar var 4 saati 35 YTL (kişi başı değil toplam) kapatıp DVD izleyebiliyosunuz. benimde çok ilgimi çekti ayrıca ucuzz. böle loş falanmı minderli koltuklumu
Öne çıkan mesajlar