BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Riehn, 19 Eylül 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Abi etkileyici ol .. git will smith in hitch isimli filmini izle cok dikkatli izle her cumle bu tur konularda cok onemli.. cok gusel bir yapit.. tamamen dating olayina girmiş.. tavsiyem bu yonde.. su filmi bende izlim bari smith soyadı ne ?[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 git ye parasini noolcak.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 budur![signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Dela, 19 Eylül 2005 20:09 tarihinde demiş ki: git ye parasini noolcak. Yediriyosa zevkle yap ama... Abi 1-0 yeniksin :([signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 O zenginse sende fabrikatörsün sık sıkabildiğini baktın yemiyor sende edebiyata başlarsın "Zengin ve havalı kızlardan nefret ederim oturduğum yerde çok var kendilerini bişey zannediyolar halbuki ben derinliği olan bir gencim para benim için sorun değil kendime uyan birisini arıyorum o beni bulmalı herkese pas vermem" :D Kolay gelsin[signature][hline]Don't Panic No Fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar