Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

birazcık sıkıntılı bi kız durumu

uzumlukek

Öne çıkan mesajlar

eheh, ilk defa boyle bi topic acıyorum; kusuruma bakmayın,a$agılama amaclı mesajlardan kacınmanızı onemle rica ediyorum, cunku biliyorum ki bu kız topicleri flan epey arttı ama boyle bi konuda gercekten bilgisiz ve tecrubesizim :)

olay $udur; bu aralar, bi arkada$ım vasıtasıyla hayırlı bi sebep icin guzide bir tatil yoremizde guzide bir i$letme sahibinin kızıyla tanı$acagım.hatun bariz bi $ekilde zengin,hem de cok zengin ve bu durum beni birascık geriyor.

ve ben bu tanı$ma faslına direk 0-1 yenik giriyormu$ gibi hissediyorum,belki tanı$tıgım zaman oyle olmicak flan ama ne biliyim kendimi nasıl rahatlatabilirim,bu mevzuyu kafaya nasıl takmadan onunla 2 laf edebilirim bilemiyorum.var mı tavsiyeleriniz? :)

[Bu mesaj uzumlukek tarafından 19 Eylül 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kızla arkadaş olmak için mi tanışıyorsun yoksa başka bi amacın var mı??
çünkü iş ona göre değişir azcık:)[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

taniyipda birseylere kesin karar vermen sanirim daha mantikli.
yani o yüzden hemen kendini kasman yersiz bence.
önce bi git gör hatunu sonra konusma tarzina ,muhabbetine vs. bak.
zaten sonucta para konusun da nasil düsündügünü de , anca tanidiktan sonra anlayabilir, buna göre davranabilirsin.
hic istemedigin gibi birisi ciksa napcaksin ?
rahat ol ,kasmamaya bak. herseyi zamana birak kisacasi.[signature][hline]
lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

ilk etaptaki amacım duygusal bi $eyler ya$amak, daha kendisini gormedim,tanı$madım. gorucegim zaman neler hissedicegimi bilmiyorum ama hani olur da olumlu bi $eyler hissedersem niyetim ciddi :)

tamam daha gencim belki ama bu devirde zengin,guzel,ahlaklı,aklı ba$ında kız kolay kolay bulunmuyor;olur da oyle birisiyse de bırakmiyim, gidecegi yere kadar gitsin gibisinden de bi du$uncem var.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 19 Eylül 2005 15:28 tarihinde demiş ki:
said:
uzumlukek, 19 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
daha kendisini gormedim,tanı$madım.

Aramızda görücü usülüyle birşeyler başarabilen biri varsa ondan yardım al, en azından bence..

eheh olayı biraz yanlı$ anladın heralde.

amac ilk etapta aynı arkada$ ortamında tanı$ıp kayna$mak ama sen mevzuyu biraz farklı yerlere cektin.

yok yo ooyle diiil aman yanlı$ mimlenmeyelim :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uzumlukek, 19 Eylül 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
ilk etaptaki amacım duygusal bi $eyler ya$amak, daha kendisini gormedim,tanı$madım.

görmedin tanışmadın...
hmm
para??[signature][hline]Dikkatli sev beni canımı acıtabilirsin,
Dikkatli acıt canımı seni sevebilirim...

Sorj, 19 Eylül 2005 14:53 tarihinde birine demiş ki:
yedin benim şeyimi...yemeğimi
Sosyal ağlarda paylaş

Görmediğin bir kız ile arkadaş vasıtasıyla duygusal bişiler yaşamak istiyosun.
Kız çok zengin. Sende bu durum karşısında olaya 1-0 yenik başlayacağını düşünüyorsun.

İyi sentezlemişmiyim?[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal
| Mail | : [email protected]
| Radio | : Wj ErgenekoN
| Forum | : Insight
Sosyal ağlarda paylaş

attım kendimi sandalyeden!

bu nedir? yani fakir ma gururlu genç rolü mü?

insan ilişkilerinden göz ardı etmeyeceğin bir şey vardır o da kendindne bahsetmediğin sürece karşındaki seni kendine denk görür bu fırsatı değerlendirerek öteki faydalı ve iyi olan özelliklerini öne çıkart ki sana engel teşkil edecek özelliklerin iyi özelliklerin altında ezilsin görülmesin..

bu kadar basit o da insan bu da insan..[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zagg, 19 Eylül 2005 15:19 tarihinde demiş ki:
İhaleye girmiyorsun ya..

cuk diye oturtmus helal olsun
he le le[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 19 Eylül 2005 15:41 tarihinde demiş ki:
attım kendimi sandalyeden!

bu nedir? yani fakir ma gururlu genç rolü mü?

insan ilişkilerinden göz ardı etmeyeceğin bir şey vardır o da kendindne bahsetmediğin sürece karşındaki seni kendine denk görür bu fırsatı değerlendirerek öteki faydalı ve iyi olan özelliklerini öne çıkart ki sana engel teşkil edecek özelliklerin iyi özelliklerin altında ezilsin görülmesin..

bu kadar basit o da insan bu da insan..

bunu defalarca oku.. cok guzel bi yazı olmus tebrikler babacummonsters[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

kız senin onla bir şeyler yaşamak istediğini bilmiyorsa tırsacak bişi yoktur bence.. Kendin ol..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

@ ihale olayı :D[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!!
Gral Olunmaz Gral Doğulur :)

Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ]

TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar...

Sosyal ağlarda paylaş

Abi etkileyici ol .. git will smith in hitch isimli filmini izle cok dikkatli izle her cumle bu tur konularda cok onemli.. cok gusel bir yapit.. tamamen dating olayina girmiş.. tavsiyem bu yonde..[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki:
O.o
mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...