Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

onu affedin


sir

Öne çıkan mesajlar

taksiratını affedin.

deliren kuğuları gördü o. kırık yelpazeli, beyaz elbiseli bir kadının peşinde dolanırdı. göl kenarında gezinir, bütün gün onun gelmesini beklerdi. zavallılar, çalıların arasında sevişirlerdi. kimsenin görmediğini/ duymadığını, kendilerine ait bir dünyalarının olduğunu hayal ederlerdi. kısa sürerdi sefaları, kadının gitmesi gerekirdi. ağlamaklı olurdu bizim adam. titrerdi.

günahlarını bağışlayın.

doğruyu yanlıştan ayırdedemezdi. kadın da hiç yardımcı olmazdı. hep tüllerden bahsederdi kadın. sisli bir hava varsa muhakkak içinde kaybolurdu. bazen adama ayak seslerini dinletirdi sadece, nerede olduğunu belli etmezdi.

burada sessiz olun, affedilmeyi bekliyor. mezarının üzerine basmayın.

akşamları korkardı. üşürdü. pes etmek bir yaşam tarzıydı onun için. yine de gizemliydi. sessizliği merak uyandırıyordu. beni hiç tanımayamadı.

onu uzun uzun izlerdim, kadınlayken bile. mekanı cennet olsun.

birgün adamın taksiye binmesi gerekti. kaçırıldığının farkına çok geç vardı. en son dikiz aynasından baktım adamın korku dolu gözlerine. taksiyi uçuruma doğru yönlendirip, kapıdan atladım. arka kapılar kilitliydi. kaçamadı adam. arabayla beraber patladı. göl kenarındaki kuğular uzaklaştılar.

bagajda kitli duran karımı da onun yanına gömdüm. kırık bir yelpaze kaldı bana yadigar.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tebrik ederim, güzel olmuş. Adamla kadının ilişkisinin anlatıldığı kısımların havası çok hoş, bence biraz daha uzatıp anlatıcıyla olan bağlantıyı daha yavaş ve anlatıcı açısından daha öfkeli yapabilirdin. Anlatım olarak değil de, eylemler olarak yani. Sakin anlatmış, ama eylem canice, bu çelişkiyi yazıyı biraz daha uzatarak daha da güçlendirebilirdin. Son kısımdaki bağlantı biraz sırıtmış bu haliyle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

anlatanla ilgili herhangi bişey bilinsin istemedim, o kendini tamamen soyutlamış, bomboş, anlatılamayacak bi duruma sokmuş gibi düşündüm, ama haklısın bi kopukluk söz konusu, biraz aceleyle rahatlamak için yazdım zaten :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte bu,:) karmaşık cümlelerin ve anlaşılır anlatımınç
karakterler kafamda soru işareti gibi kalsada okunuluyor.
ve ilk başta iki kişi sanarken bir 3. olması daha ilginçleştiriyor bence.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böyle canice bir olayı adamın çok sade ve ruhsuzca anlatması daha iyi olmuş, daha çok kin kusmaya lüzum yoktu ama biraz uzun tutulsa fena olmazmış hani.

İtalikle yazılanlar ve olay anlatımı falan güzel olmuş bence de uzatılsa çok daha iyi olacakmış işte.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daha uzun olsa evet daha iyi olabilirdi, fakat şuan 'vurucu' başlıyor ve 'bitiyor'. Daha yeni anladım la dur, derken zınk die kalıosun ama hayat da böle diğl mi zaten. Bırak yazı kısa ve bakire kalsın :)[signature][hline]söylediklerimin yarısı anlamsızdır, ancak bunu diğer yarısı sana ulaşabilsin diye söylüyorum.[Halil Cibran]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sürpriz oldu daha değişik bir ilişkilendirme bekledim kadın ve adamla ilgili ama son paragrafda daha farklı olmuş

kulalnılan anlatım dlide güzel ve geliştirilmeye müsait böyle devam[signature][hline]HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...