slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 çok pis yerim *!tey tey tey* *!tey tey tey* hzden beri ingde yatip uyuyan ama ortalamasını ing yüzünden dağılan fakir ama gururlu genç sınavda koydu =d bizim okuldan baktığım kişilerin hepsi geçememiş böhü böhü paylaşayım dedim yemişim ingilizceyi lisede gereksiz kasan ortalamamı düşüren hocalarıda yemişim *!tey tey tey* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Tebrik Ederim..[signature][hline]Etraf BOK kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Vaaoov Bravo tebrikler. Umarım devamıda böle harika gider :)[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 vauv. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 :tebrikz: oleeey...[signature][hline]www.kaykayci.com/nuke ...Punks Not Dead... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 biz bilkenti yedik de noluo.. simdi hocalar da bizi yiyo.. BU arada doktorluk guzel meslek babam hep olmam icin cabaladı ama bana gore değil snrm. doktor olmak istiyorum diyince icimde bişiler kıpır kıpır etmio[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tebrikler. ben hz. atlama sınavına girmedim bile =)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ehehehe keşke bende yemişim fransızcayı diyebilsem ahh ah fransızcanın fsini bilmiyorum ehüüüeeee[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 kahrolsun ingilize *!off poff yapar ve ingilizce çalısmaya devam eder*[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ing calısmaya gidiorm.. sora gorusuruz..[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 yürrü be :D[signature][hline][b]günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Taçsız Kral METİN OKTAY Tek Aşkıydı GALATASARAY Senin Gibi Cimbomluyu Unutur mu bu Taraftar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 saolun varolun =p ben aslında doktor olmıcaktım babam boğaziçinde okucan iyi okucan etcen iş bulcan masa başı görevinde sıkılmazsan ol dedi sonra doktor olduk =d hem izmirde kardeşimle yaşıyordum iyi oldu =p hem dersler türkçeyken ne kıllığına hazırlık koyarlar anlamam sırf tus da var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tebrik ederim :) başarıların devamınıda dilerim..[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Kongraculeyşıns.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 geçen sene yedik ne oldu? bütün millet ilk gün ezdi geçti bizi... -gençler sağdan yürüyün. -gençler kantinde oturmayın. -genç o elini cebinden çıkar. neyse hoştu ama...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki: işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: slayer__, 19 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki: çok pis yerim *!tey tey tey* *!tey tey tey* hzden beri ingde yatip uyuyan ama ortalamasını ing yüzünden dağılan fakir ama gururlu genç sınavda koydu =d bizim okuldan baktığım kişilerin hepsi geçememiş böhü böhü paylaşayım dedim yemişim ingilizceyi lisede gereksiz kasan ortalamamı düşüren hocalarıda yemişim *!tey tey tey* bende yedum. mersin tıp fak. hazırlığı atladığım yani. ama gel gör ki yine ingilizce dersleri var haftada dört saat. bakalım eğer çarşamba günkü sınavı geçersem bu iş bitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 zarek bizde ing dersi yok =) bi de bilmiyorum ben 86lıyım kasım fln ama sonuçta 86lıyım =p iri yarı hayvan gibiyim genç otur diyen olmaz heralde =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uzumlukek Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 buralarda tıpta okuyan birilerini gormek mutluluk verici; umarım tıp secmenizde bi aralar tıpla ilgili acılan topiclerin etkisi olmu$tur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 75 ucundan yalnız :) 9 eylül tıp.. hmm.. geçmiş olsun :P[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar