Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yemişim ingilizceyi

slayer__

Öne çıkan mesajlar

çok pis yerim

*!tey tey tey*

*!tey tey tey*

hzden beri ingde yatip uyuyan ama ortalamasını ing yüzünden dağılan fakir ama gururlu genç sınavda koydu =d bizim okuldan baktığım kişilerin hepsi geçememiş böhü böhü paylaşayım dedim yemişim ingilizceyi lisede gereksiz kasan ortalamamı düşüren hocalarıda yemişim

*!tey tey tey*
Sosyal ağlarda paylaş

biz bilkenti yedik de noluo.. simdi hocalar da bizi yiyo..
BU arada doktorluk guzel meslek babam hep olmam icin cabaladı ama bana gore değil snrm. doktor olmak istiyorum diyince icimde bişiler kıpır kıpır etmio[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Sosyal ağlarda paylaş

saolun varolun =p

ben aslında doktor olmıcaktım babam boğaziçinde okucan iyi okucan etcen iş bulcan masa başı görevinde sıkılmazsan ol dedi sonra doktor olduk =d hem izmirde kardeşimle yaşıyordum iyi oldu =p hem dersler türkçeyken ne kıllığına hazırlık koyarlar anlamam sırf tus da var diye
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sene yedik ne oldu?

bütün millet ilk gün ezdi geçti bizi...

-gençler sağdan yürüyün.
-gençler kantinde oturmayın.
-genç o elini cebinden çıkar.

neyse hoştu ama...[signature][hline]arc, 18 Eylül 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
işin komik tarafı, beşiktaşlıların sanki ortada süper bir "ezeli rekabet" varmış gibi göstermeye çalışmaları. halbuki bu ülkede sadece 2 (gerçekten büyük) futbol takımının arasında ezeli ve inanılmaz heyecanlı bir rekabet vardır o da FB-GS arasındadır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer__, 19 Eylül 2005 15:32 tarihinde demiş ki:
çok pis yerim

*!tey tey tey*

*!tey tey tey*

hzden beri ingde yatip uyuyan ama ortalamasını ing yüzünden dağılan fakir ama gururlu genç sınavda koydu =d bizim okuldan baktığım kişilerin hepsi geçememiş böhü böhü paylaşayım dedim yemişim ingilizceyi lisede gereksiz kasan ortalamamı düşüren hocalarıda yemişim

*!tey tey tey*

bende yedum. mersin tıp fak. hazırlığı atladığım yani. ama gel gör ki yine ingilizce dersleri var haftada dört saat. bakalım eğer çarşamba günkü sınavı geçersem bu iş bitcek.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...