dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Öncelikle: ufff... alet nasıl çalışıyor biliyorum diyorum! Bunca seneden beri kullanılan bir alet! Herneyse (derin nefes al ver!) Alkolmetre çalışma prensibi Kandaki alkol miktarı ve ayrıca (bkz.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak) Son olarak: 1)Bu alet kandaki alkol miktarını ölçer! Kanınızı 2-3 saniye içerisinde filtrelemenin veya değiştirmenin bir yolunu bulmadığınız sürece yakalar. 2)Millete saç baş yoldurmadan önce google a bir sorun! yormayın beni yaw.. :([signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 sonra bir kaza yapın birine carpın güldükten sonra aglayın.sorjuda hatırlayın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: dasaaa, 04 Eylül 2005 18:12 tarihinde demiş ki: Öncelikle: ufff... alet nasıl çalışıyor biliyorum diyorum! Bunca seneden beri kullanılan bir alet! Herneyse (derin nefes al ver!) Alkolmetre çalışma prensibi Kandaki alkol miktarı ve ayrıca (bkz.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak) Son olarak: 1)Bu alet kandaki alkol miktarını ölçer! Kanınızı 2-3 saniye içerisinde filtrelemenin veya değiştirmenin bir yolunu bulmadığınız sürece yakalar. 2)Millete saç baş yoldurmadan önce google a bir sorun! yormayın beni yaw.. :( terim dolu anlamadım bişey =) biliyorsan kısaca anlatır mısın bak merak ettim nasıl alıyor kandaki oranı nefesle?[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 said: Slat, 02 Eylül 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Açıklama: Bu adi promil aleti alkolün boğazda yarrattığı ısıyı ölçer.. O yüzden buz gibi su içince hiçbrişey anlaşılmaz.. Bilimsel açıklaması bu yani... yok oyle bir sey . alkolun vucuttan atilma yollarindan birisi de solunumdur . nefesteki alkolu olcer mideyle bogazla bir ilgisi yok . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 @dasaaa: +99 allah sabır versin abi. illa bu aleti atlatmak istiyorsanız, Mangal kömürü çiğneyip, ağzınızda kömür varken üflemektir. Ama zaten o nu yapınca ayılırsınız :P :P :P Not: Teknik tarafımdan sallanmış olup, test edilmeyecektir. Beta testerlar aranmaktadır. Sallama noktası: Eğer aktif kömür metil alkolü muazzam emiyorsa, eh etil alkolede hayır demez her halde :P[signature][hline]Home Page Yitirdiği yola kavuşan,ve o zamana dek boşuna dolaştığını anlayan biri gibi yürüyorduk ıssız vadide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 diyelim hakkaten boğaz ısısını ölçüyo bu alet(lerden biri), çay içtikten sonra ölçerlerse hapse mi giriyosun mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 evet oyle oluyor yuksek gosteriyor[signature][hline]- Sauron is back Frodo - FUCK!!! http://www.isbank.com.tr/test.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Busted Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 said: mayfer, 06 Eylül 2005 19:07 tarihinde demiş ki: diyelim hakkaten boğaz ısısını ölçüyo bu alet(lerden biri), çay içtikten sonra ölçerlerse hapse mi giriyosun mesela? Ben de aynısını diycektim de sen benden evvel söylemişin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 valla zaten yüksek alkol seviyesinde araba kullanmak denenmez ama düşük seviyelerde bu taktikler denenebilir[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2005 said: Slat, 02 Eylül 2005 22:30 tarihinde demiş ki: Bu yöntemin başarısızlık oranı yoktur.. %100dür yani.. Eğer işe yaramazsa ceza makbuzunu bana gönderin ben ödiycem.. O derece yani.. Bilgi vermek istedim bi an için... çezasını bilmedigin belli :) ben kaptırdım ehliyeti bi kere o yuzden cok iyi bilirim :D 1) ilk defa alkolden yakalandıysanız : Ehliyetinize 6ay süre el konuluyor,arabanız başka biri alması için otoparka cekiliyor vede 349ytl para czası ödüyorsunuz 2) 1 yıl içinde 2. kez alkolden yakalanırsanız : ehliyetinize 2 yıl süresince el konuluyor, arabanız standart bir şekilde cekiliyor ve 650 ytl para cezası ödüyorsunuz 3) 1 yıl içinde 3. kez(bokunu cıkarmışsın artık olayın ama bunda ehliyetli olmana imakn yok ehliyetsiz ve alkollu oluyorsun) yakalanırsan : ehliyetiniz iptal ediliyor. 5 yıl boyunca trafikten men ediliyorsunuz(ehliyet alamıyorsunuz), 3-5 ay hapis cezasına carptırlıyorsunuz :D Bide benden not olsun sana : para cezalarımı ödeyip, şöförlügümü yapıp, yada benim yerime içeri girmeyi kabul edersen; Bende senin bu formulunu denemeyi kabul ediyorum :D Edit : söförlügümü 2-5 yıl aldıgım cezaya göre yapıcaksın :D Edit (2) : Polis amcamız durumunuzdan şüphelenirse eger sizi hastaneye kan testine hiç zorlanmadan götürme hakkına sahiptir.. Her durumda itiraz etmemeniz peşinen üfflemeden önce alkollu oldugunuzu belirtip. durumu nasıl kurtacagınızı sormalısınız :D yardımcı olabilirler :D Edit(3) :Soguk suyuda kaptırınca ehliyeti kapak olsun diye icersiniz zaten :D [signature][hline]CallyLoveLace, 20 Temmuz 2005 16:33 tarihinde UO OSI bölümünde demiş ki: Sen FAşistin anlamını bilionmu ben gidip onları ezilim demiyorum sadece keselim diyorum bilmiyosunuz konuşuyosunuz !!! Hancer 4X Human Warior / Ilidan(US) [Bu mesaj Hancer tarafından 07 Eylül 2005 19:07 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Hancer tarafından 07 Eylül 2005 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deeper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 ehuehu denemek lazım bunu işe yarıosa süper :P :D[signature][hline]deeper mikrop.gen.tr I'll bé riqht back Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 said: Hancer, 07 Eylül 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Edit(3) :Soguk suyuda kaptırınca ehliyeti kapak olsun diye icersiniz zaten :D bu da topicin sonudur zaten =p belkide bu amaçla soğuk su taşımamızı öneriyordur. her gördüğüne duyduğuna inanma kaka şey bunlar diye =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2005 @hancer: LoL hocam söz veriyorum işe yaramazsa cezanı ben ödiycem.. O kadar güveniyorum bu tekniğe.. Bende babamdan kaptım bu taktiği zaten.. Anlatıyodu bana işte şöyle şöyle soğuk su içersen yırtarsın falan diye.. Hadi be sallama falan diyodum ben.. Gözümün önünde defalarca aleti atlatınca(ilk seferinde herhalde alet bozulmuştur dedim, sonra az içtin ondandır dedim en sonunda kabul ettim eheh) ister istemez insan inanıyor..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 abi riskli iş. :9 zaten motosiklet alıcam ben , alkollü sürülmüyor o. :P[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 süper... lol[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bachree Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 polis çokta sallıyodu kanındaki alkolü, ne kadar içersen iç ona ne geberecek olan alkollü kişi sonuçta kandırsan ne kandırmasan ne[signature][hline]Türk Milleti yüzyıllardan beri hür ve müstakil yaşamış ve istiklâli yaşamak için şart saymış bir kavmin kahraman evlâtlarından ibarettir. Bu millet istiklâlsiz yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır. Dolayısıyla ya istiklâl, ya ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 hadi diyelim promil olayından yırttın diyelim. poliste görüyo seni ayakta duramıyosun fln hiç mi kıllanmicak? baktı karşısında ayakta duramayan bi adam, promil zımbırtısıda alkol almamış gösteriyor adam ne düşünücek orda? tabii ki uyuşturucu. direk alır seni ordan götürür binbir muayene fln zaten o zmna kadar ne soguk suyun kalır ne bişeyin kalır. daha beter olursun.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. [Bu mesaj HasMez tarafından 11 Eylül 2005 02:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 içtikten sonra araba kullanan direk denyodur ben söyleyim..[signature][hline]Everyone's pointing their fingers Always condemning me And nobody knows what I believe I believe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 yok bea ozmn direk ağzına yapışır soğukmu die bakar.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 en güzeli içip trafiğe çıkmamak tabi. ama diyelim yaptınız bi mallık, uydunuz arkadaşlarınıza içtiniz. bu durumlardan kurtulmak için ben en kolay yolunu söyliyim: - bi güzel zil zurna sarhoş olunur. - trafiğe çıkılır. - polis tarafından durdurulur. (ipucu: frene basın) - polis aleti uzatır. - yasal olarak o alete üfleme zorunluluğunuz olmadığı için üflemeyi reddedin, kıllık yapın, ısrar edecektir, yine de üflemeyin, onun yerine kan testine girmek istediğinizi söyleyin. (bu sizin yasal hakkınız. "yok birader olmaz" deme hakkı yoktur.) - polis ya uğraşmak istemeyip serbest bırakır, ya da iyi gidiyoz der, birlikte gidersiniz. - gidişti belgeydi beklemeydi vs, 3-4 saat çok rahat geçmiş olur, o zaman kadar bi zahmet ayılmış olun, kanınız cici olsun. eğer yine de alkollü çıkacağınızı düşünüyosanız herşeyde kıllık çıkarın. sen doktor musun, diplomanı görcem, sen hemşire misin, sen polis misin sicil numaran ne şikayet edicem diye saçmalayın, uzatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 hmmm cok gusel bak bunu ogrendigim iyi oldu :)[signature][hline]S.E.N. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: HasMez, 11 Eylül 2005 02:07 tarihinde demiş ki: hadi diyelim promil olayından yırttın diyelim. poliste görüyo seni ayakta duramıyosun fln hiç mi kıllanmicak? baktı karşısında ayakta duramayan bi adam, promil zımbırtısıda alkol almamış gösteriyor adam ne düşünücek orda? tabii ki uyuşturucu. direk alır seni ordan götürür binbir muayene fln zaten o zmna kadar ne soguk suyun kalır ne bişeyin kalır. daha beter olursun. Hayır polis zaten leş gibi içtiğinin farkında ama promil aleti ötmedikten sonra birşey yapamaz.. Leş gibi alkol koksan bile..(ki zaten ayakta duramayacak kadar içtiysen kokarsın leş gibi) Uyuşturucu falan diye götüremezler öyle kimseyi...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Gangsta olmak için tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Demir parayı ağıza atıp biraz ağzınızda çevirerek de aynı etkiyi yaratabilirsiniz.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 boyle sacma salak bisey olamaz...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US) Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 promil aleti bağırsak yoluyla kana karışıp akcierlere gelen alkolun nefes verirkenki oranını ölçüyo.....[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar