ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hepinize ok. birbiriyle bağlantılı iki olaydan bahsedeyim o zaman ben size lise 2 nin ilk döneminde dilfemdeydim, çok şükür kendi alanımda oldukça da başarılı bir ögrenciydim, ilk 5, ilk 10 arasında oldum daima. dilfemin mantığı da femden pek farklı değildir; yurtlara cagırırlar, eve gelirler, yemege falan götürürler, özel toplantı falan yaparlar. Bana da geldi bu tip teklifler, istemediğimi yeterince açık(az da olsa sert) bir dille belirttim, birkaç defa üsteledikten sonra vazgeçtiler zaten onlar da sormaktan. Ancak, denilenden apayrı bir şey cıktı karşıma; başarılı bir ögrenci olmama rağmen onlardan biri olmadığım için göz göre göre dışlandım. Rehberlik ögretmenimle daima okumam gereken kitaplardan, çalışma programımdan falan bahsederken yüzünü 1 ay boyunca hiç görmez hale geldim, ki kendisi dersime de girmekteydi ve ciddi anlamda soğuk davranmaktaydı bana. Bu mudur başarılı ögrenciye eywallah deme olayı? Dayanamadım tabi bir yerden sonra, iradem sağlamdı ama hiçbir şekilde iplenmediğim bir yerde durmak bana göre bir hareket değildi, ayrıldım dershaneden... ikinci olay, ayrı bir ilginçlik. aynı okuldan 7-8 kişiyle gidiyorduk dershaneye, bunların cogu da genel yapı ile modern olan, fem yapısına uymayan insanlar. Ama genel olarak benim kadar ters düşmemiş insanlar rehberlik ile. Bunların arasından örnek verecegim kişi genelde benden daha iyi net yapan birisi, cogu zaman ilk 5 in içinde yer almış olan, takdir edilen kişilerden biri. Geçtiğimiz seneyi de en iyi sınıfta ve hocaların gözdesi olarak bitirdi ama o da fem in taleplerine karşılık vermiyordu bu sene ne oldu? aynı sınavda 95 net yaptı kız, ve ikinci en iyi sınıfa konuldu. en iyi sınıfa konulanlar arasında ise 85 net yapan insanlar da vardı, hatta öyle ki dilfemin bütün isteklerini yerine getiren bir erkek eleman 97 yapıp tek başına en iyi sınıfa yerleştirilecekken yanına 84 net yapmış başka bir erkeği de yerleştirdiler, caymasın diye. 95 net yapan kişi ise ikinci sınıfa yerleştirildi. Bunun kişide yaratacagı psikolojik çökmeyi düşünün bi ki sadece o kişide de degil, diğer arkadaşlarımdan da sınıfından kat be kat daha yüksek netler yapmasına rağmen düşük sınıfta bırakılanlar oldu. bunu düşünün bir de, femin ayrım yapmadığını, zorlamadığını iddia etmeyin bana lütfen...bizzat içinde bulunduğum iki olay bu sadece, ben kendimi kurtardım ancak orada baskı altında ders görecek olan arkadaşlarıma üzülüyorum.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Ben de yurtlara iftarlara falana filana gitmedigimden en ust sinifa alinmadim, pek de takmadim.. Sonra o en ust siniftan sadece bir kisi gecebildi beni Oss'de, alacaklari cevabi almis oldular. Kiz alinmamasi normal ama bir derece, normal degilse de Fem hakkinda konusurken bana cok ters gelmiyor yani, sonucta yurtlarda kaliniyor, genelde hepsi erkek oluyor o siniflarin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 abi beni almadılar diyorsun üst sınıfa beni de almamışlardı üst sınıfa 8. sınıfta Edirne FED dersanesine (isme dikkat)... ve inanıyorum ki tek nedeni asker çocuğu olmam... ilk sınıftakilerin bir çoğunun eline verdim tamam ama onlara yapılan peşkeş onlara giren hocalar fln hepsi farklıydı... bu sne de yurttan bi arkadaşıma sırf "program"lara gitmiyor diye Isparta Gölcük dersanesi tüm yardımını kesti... fem değil biliyorum ama sonuçta güvender hepsi birbirin aynısı...[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya bilirsin baggio, dil ögrencilerinin agırlığı kızdır, dilfemde de öyleydi, lise 2 de tek erkektim ben sınıfımda lise 3te de tek erkek olmasın mantığıyla(en azından ben öyle düşündüm) başarılı sayılmayacak bir ögrenciyi en üst sınıfa aldılar. hatta şimdi aklıma geldi, lise 2 de yine ilk 10da yer alan bir kız vardı hıristiyan, lise 3 te sınıf belirlemede baz alınan sınavda 95.50 yapmış, ikinci sınıfa koymuşlar onu da. haklısın bir konuda, ypaılan haksızlığın getirdiği hırs var, ama o haksızlık birçok kişide de hayal kırıklığından doğan başarısızlığa sebep olabilir.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ya ben FEM e gıdıorum Duzey gelıstırme bolumunun en ıyı sınıfındayım yanı benden ustte 2 sınıf war ama kendı sınıfımın en basarılı ogrencısı benım.(off felaket yardım yannız :P).Yane we benım oyle oturup yurtlara gıtmekle fln pek alakam olmaz ustune ben sıgara ıcen bırısıyım o yuzden yurtlara ıstesem bıle gıdemem ama sagolsun adamlar benle baya bı ılgılenıo cok calısamıorum ewde gel burda calıs fln dıolarda üşenıorum fln dıorum canım sıkıldıı zaman gıt bı hawa al fln dıolar cok ii ilgilenıolar hep hal hatır soruolar yanı FeM dıncıdır dıye bı mantık yok[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki: ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ze-NoN Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şunu söylemeliyim ki derece sınıfı olaylarında hassastırlar Dedikleriniz doğrudur Eğer onların isteklerini yerine getiren öğrenciler varsa mutlaka diğerlerinden bir adım öndedir. Bu okularda da böyledir. Benim demek istediğim dini anlamda bir zorlama yapmazlar. E yapan da varsa bu genel diildir kanımca. Adamın kendi şahsiyetidir. Bunu böyle görmek gerekir.[signature][hline]Biliyorum ki ben tatlı bir sevgiyi, küçük bir sevinci tattığım anlar dışında hiç bir şeye sahip değilim. Faust-Goethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 him ya bilmiyorum sonuçta ben fem gibi dincilerin ege bölgesi ayağındaydım körfez dersanesinde lise2de pek sallamamıştım lise3teyse her ay bi sınıf çıkıyordum 3. sınıftaydım sınav sonucunda sınıfta 2. genelde 20. olmuştum sınıf çıkmam gerekliydi sen her ay çıkıyosun diye çıkarmamışlardı =d aslında genel nedeni benim alkol kullanmam piercing ile dersaneye gelmem yurtlara ve kamplara böyle katılmam ve ben çıkarsam onların tuttuğu bir öğrencinin düşmesi gerekmesiydi =p sonuçta noldu daha sonraki ayda çıkma olmadı ondan sonrakinde çıktım sınıfta en iyilerdendim son zamanlarda kampta morali bozukluğundan anca ilk 4te yer aldım sınıfta =p ya iyidir hoştur adamlar bişeyler anlatır eyw hocam deyip geçmek gerekir evime gelmek istediler olmaz yanlız kalıyorum ne dicekseniz burda diyim dedim (napabilirim evi temizleyemem onlar için yada evde duran envayi çeşit alkol şişenide atamam =d) sonrda pek kasmadılar ne halt olduğumuda biliyodular şu ana kadarda hiç aramadılar =) ayrıca bir arkadaş demiş adamların istediği devrim bidi bidi.. bilmiyorum bize anlattıkları içinde dinlediğim ve aklımda kalan(bunu hocalardan değil onlar gibi olan arkadaşlardan duydum bazılarıda okuldan arkadaşımdı) devleti güçlendirmek yurt dışında sözü geçen bir türk bloğu oluşturmak mason(yahudi) lobisinin karşısında ve birazda rotary club gibilerin karşısında en güçlü gruplardan birisi ekonomik güç yaptırım olarak fln (özellikle asya ve balkanlarda) bilmiyorum bu açıdan benim milliyetçi duygularıma seslendiği için pek yadırgamadım diğer şeylerine ise girmedim konuşmadım bilem genede kararlar düşünceler bidi bidilar insana aittir ha bi daha gitsem gene giderim eğitimin kralini veriyorlar izmir fdd (en iyi fdd) derece yapanların hepsi lise1-2den yapması beklenen kişilerdi (1-2 istisna hariç) o nedenle giderim git hatta sende =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pergamum Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ark.lar ben derecede değilde heralde ileri düzey varmış o bölüme gireceğimi zannediyorum!birkaç arkla konştum zaten 300 kişi fln varmış hafta içi ve çoğu moronmuş hocalar flnda durum bya kötü fln diyomuş yane ieri düzeye girbilm sanırım!sanırım fem yolu gözüktü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar