Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

flame rock

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu flame rockdan ne cıkıo super rare olarak bilen varsa yazabilirmi birde breedde kestım bana bbys cıktı sasırdım valla :D bilen varsa yazsın bişi cıkmıosa ugrasmıım
Mesaj tarihi:
Puahahaha atılırda bu kdrmı atılır nasıll kesceksein flame rock'u 1 karakterin nedir neyler_?

ve 2 forgetten templada çıkıyo bliyodum saderce orda gördüm çünkü bide boss eventlerde çıkıyo...[signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Mesaj tarihi:
korn olum ne dion sen hayatında golem kesmedın herhalde gelip bilmişlik taslama forgtenda cıkan diil breedde golemlerın yanuna git gorusun orada bak ismi ne kardesim atıyo filan demeden once bi dusun laf geveleme bosuna
Mesaj tarihi:
said:
Metakuso, 19 Eylül 2005 21:40 tarihinde demiş ki:
flame rock var luferson civarında. o forgottendan çıkan volcanic rock. flame rockta bişi yok ölüyo kolay

olumu adam cok bilio abi neyse ne cıkıo bilen varsa solesın
Mesaj tarihi:
said:
KoRn3RoTh, 19 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki:
Puahahaha atılırda bu kdrmı atılır nasıll kesceksein flame rock'u 1 karakterin nedir neyler_?

ve 2 forgetten templada çıkıyo bliyodum saderce orda gördüm çünkü bide boss eventlerde çıkıyo...

http://img271.imageshack.us/my.php?image=2005919213312np.jpg
Mesaj tarihi:
said:
KoRn3RoTh, 19 Eylül 2005 21:35 tarihinde demiş ki:

ve 2 forgetten templada çıkıyo bliyodum saderce orda gördüm çünkü bide boss eventlerde çıkıyo...

Sen onu volcanic rock la karistirdin galiba:P[signature][hline]

• Yeni Oluştur...