Zep Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 ben geldim ama ilk gelişim deil bu sadece biraz ara vermiştim neyse tekrardan aranızda olmak gerçekten güzel[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Alıntıla
vrkylokas Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 meraba:-) ama ben ilk kez ilk defa geliyorum[signature][hline]kendime bakarım elbet sen hiiç korkma... Alıntıla
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 hoşgeldiniz.[signature][hline] Yaş 43 oldu.Kaporta sinyaller vermeye başladı... Alıntıla
Lonely Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoş beş sefalar vs.vs.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Alıntıla
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoşgeldin çay? kahve?[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Alıntıla
crysania Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hoşgelmişsinizzz Sefalar Getirmişsiniz Buyrun Buyrun Kapıda Kalmayın Geçin Oturun Keyfinize Bakın ;)[signature][hline]Hayatı Bir Kenara Atsak Sonsuzluğa Dokunsak Ara Versek Sıkıldığımızda Geldiği Gibi Yaşasak !!! Alıntıla
Neron Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 welcome back ;)[signature][hline]UltimaTr.Net Açıldı !! Sphere Test - Nighty Builds Alıntıla
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 tekrar hosgeldin[signature][hline]Who can explain? Alıntıla
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hojgeldin.[signature][hline]Bazen acı vurdu bazen yağmur,hiç gülmedi yüzümüz hiç büyümedi gülümüz. Bizi yalnızca akşamlar kucakladı. Biliyorsun sabaha çıkmayan bir yoldu yürüdüğümüz. Ölümden neden korkayım ki? Ben varken o yok o varken ben...M.İRFAN Moderatör Insight ¹³ Wj ErgenekoN Alıntıla
Davidoff Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hoş Geldinnnnn.[signature][hline]Kimsesizim Hısmımda Yok Hasmımda... Alıntıla
King_Tiger Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 İkinci defa aramıza hoş geldin.[signature][hline]Ordumuz Türk Birliğinin, Türk Kudret ve Kabiliyetinin, Türk Vatanseverliğinin Çelikleşmiş İfadesidir. Kemal Atatürk Alıntıla
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoşgeldin[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Alıntıla
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mirabaa[signature][hline][b]Banada Plz[b] Alıntıla
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire Alıntıla
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hg[signature][hline]İmkansız diye Birşey yoktur sadece Zaman alır!!! Gral Olunmaz Gral Doğulur :) Kelebeğin kanat çırpışı gibi küçük bir şey,dünyanın yarısını dolaşabilecek bir tayfuna neden olabilir. [ Chaos Theory ] TREMO, 31 Temmuz 2005 18:55 tarihinde demiş ki:Kızlar kendi düşüncesinde olan insanlarla Arkadaş veya Dost olabilir yada en fazla hoşlanabilirler, ancak onların düşüncesini değiştirebilirsen Aşık hatta Hayran olurlar... Alıntıla
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoş dondun[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Alıntıla
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Selam bebük[signature][hline] Alıntıla
unac Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hg[signature][hline]xxxXXXxxx------>bunun bi anlamı yokh Alıntıla
Loli-pop Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoşgeldin..[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki: futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..! Alıntıla
turambarturin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hg kardeş[signature][hline]www.isdfenlisesi.k12.tr/forum efsane tekrar bir araya geliyor hOhOcu_team Alıntıla
oper Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 hoşgeldin[signature][hline]İki kişinin bildiği sır değildir! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.