Quanji Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 KE ne oldu böle arkadaşalar kimse hareket etmiyo her toplu duruyo iç içe bende anlamadım bilen varsa HELP ME plzzzzzzzzzzzzzz[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 şuan benim adamda ole duruyo oyunda gösterio beni x1 e giremiom
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Arestede öel çok lagg var güya düzelcekti KE gelince B.k düzeldi:([signature][hline]MaGe :tdown: Pr!3St :tup:
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 areste czde bissürü insan donuk vaziyette duruyodu hepsi dc olmuş.... en sonundan bende dc oldum bi daha ana karakterle giremedim oyuna hangi serveri denediysem (a1 a2 a3) d,rek dc veriyo isyan etmek üzereyim :(:(:(:([signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:7xx ( :D en sonunda yapıtım acık ) Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad
Quanji Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Heal veriyom kendime hemen geliyo Oyunda hareket ediyom fakat benim dışında kimse hareket etmiyo. Millet zombi gibi dikiliyo. Herkes bi grup halinde ortada dikiliyo.[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx [Bu mesaj Quanji tarafından 19 Eylül 2005 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Arxchill Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Evet... benim kardeşim kendi charıyla dc oldu kafede oynuyodu yanıma geldi ben kendi charımla czye gittiğimde kardeşimin charı czde meydanda put gibi duruyodu tabi onun gibi bissüeü insanda.....[signature][hline]Nick:Arxchill Job:Paper Mage LvL:5x NP:7xx ( :D en sonunda yapıtım acık ) Clan:Yok Server:Ares Nation:El Morad
zzz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Quanji, 19 Eylül 2005 21:00 tarihinde demiş ki: KE ne oldu böle arkadaşalar kimse hareket etmiyo her toplu duruyo iç içe bende anlamadım bilen varsa HELP ME plzzzzzzzzzzzzzz +1 aynı sorun ...[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares
Quanji Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 server restart yedi hayırlı olsun oyun 10061 diyo ;:D:D:D:D:D:D:[signature][hline]Nick :Dr_pufi CLass :Paladin Level :6x CLan :Eternals Server:Ares Np :9xxx
Öne çıkan mesajlar