Masteis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 UO'u bırakmak için diğer mmorpg oyunlarına başladım.Hani şey düşüncesi o oyunları oynadıktan sonra uo artık tatmin etmez hemde mmorpg'ide kısıtlı oynarım fln bi baktım bu sefer uo'dan beter etti diğer oyunlar.Bu sferde onları bırakmak için UO oynamaya başladım.yok abi bırak direk sanal dünyayı hayatından silecen olmaz yoksa[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name kamilsu, 02 Eylül 2005 18:58 tarihinde demiş ki: TAYYAR TARRAGINI KIRARIM ADAM OL tekme tokat yumruk tırnak sac cekme ısırma yontma. BLOGGER,My love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben de bırakmıştım 1 sene önce geçenlerde yine başlayayım dedim. artık o kadar içimden gelmiyor oynamak, ama tam olarak bırakamıyorsun hiçbir zaman aeh.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 ben diablo takılıcam evde single. net uzak dursun benden öss'ye kadar.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 UO Bağımlılık yapıomuydu ya?Nedense ben hiç bir oyuna öle baalanamadm..[signature][hline][b]Banada Plz[b] [Bu mesaj Syn tarafından 19 Eylül 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2005 said: Syn, 19 Eylül 2005 21:07 tarihinde demiş ki: UO Bağımlılık yapıomuydu ya?Nedense ben hiç bir oyuna öle baalanamadm.. balli ya[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar